Azi la Botosani

Adrian Poclid

Executatul din termoficare rămâne totuși în curtea Primăriei – UNDE și-a găsit un post

Joi, 17 Septembrie, 2015

Pe data de 4 septembrie Adrian Poclid își termina relațiile de muncă cu societatea Modern Calor și oficial devenea șomer. Botoșăneanul a arătat modul în care co-președintele TNL Botoșani a părăsit societatea de termoficare a orașului. Înainte... continuare »

Execuție în termoficare: Șeful tinerilor liberali rămas fără serviciu după o reorganizare de poveste

Joi, 10 Septembrie, 2015

După ce la scurt timp în urma alegerilor locale a fost lăsat fără funcția de șef formație încasare, pentru ca apoi să fie deposedat și de computer, copreședintele Tineretului Național Liberal a rămas în cele din urmă fără locul de muncă... continuare »

Tinerii liberali s-au dus pe câmp pentru susținerea lui Iohannis în lupta pentru președinția României

Luni, 10 Noiembrie, 2014

Demintate, patriotism, corectitudine, respect, familie, libertate, seriozitate, dreptate, echitate integritate, construcție, sunt o parte din valorile în care cred tinerii din PNL Botoșani și datorită cărora vor vota, duminică, 16 noiembrie, cu Klaus Iohannis,... continuare »

Tineretul portocaliu îl felicită pe vicele Țurcanu după victoria cu Dinamo

Luni, 15 Septembrie, 2014

Tinerii democrat-liberali felicită echipa FC Botoșani pentru seara istorică oferită miilor de botoșăneni prezenți, duminică, la partida de fotbal cu una dintre cele mai apreciate echipe de fotbal, Dinamo București.  Odată cu victoria obținută împotriva... continuare »

Tinerii ACL s-au unit la Botoșani pentru a-l susține pe Klaus Iohannis: PSD e disperat că pierde teren

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanții partidului Alianța Creștin Liberală din Botoșani, membrii Birourilor Politice Județene PDL și PNL s-au reunit, marți seară, în prima ședință comună, în formula ACL. S-au stabilit cu această ocazie... continuare »

Poclid la protestul Păcălici: Vrem să-i aducem aminte dlui primar că ne-a minţit şi ne-a păcălit

Marti, 01 Aprilie, 2014

Liderul judeţean al Tineretului Democrat Liberal a explicat că acţiunea derulată astăzi, de Ziua Păcălelilor, la Primăria Botoşani, este motivată de neîndeplinirea promisiunilor electorale de către primarul Ovidiu Portariuc. Preşedintele TDL Botoşani... continuare »

ACUM: Vizită fulger cu surprize politice la primar, de Ziua Păcălelilor - FOTOGALERIE

Marti, 01 Aprilie, 2014

În jur de 30 de tineri din cadrul Partidului Democrat Liberal l-au căutat la birou pe primarul Ovidiu Portariuc pentru a-i face o vizită neașteptată. Acțiunea au încadrat-o în semnificația zilei de 1 aprilie 2014 care mai este cunoscută în popor și ca ”Ziua... continuare »

Încă o execuţie social-democrată la municipiu: şefuleţ lăsat fără funcţie, fără computer şi băgat în comisia de disciplină

Joi, 20 Februarie, 2014

Încă un nume se adaugă pe lista tot mai lungă a şefilor, şefuleţilor şi simplilor angajaţi de la municipiu care au parte de mari probleme după preluarea conducerii Primăriei Botoşani de către PSD-istul Ovidiu Portariuc. Lui Eugen Ţurcanu de la Direcţia de... continuare »

FOTOREPORTAJ Miss nebun la PDL Botoşani: Sexy Crăciuniţă cu funduleţul la vedere, poezie de Eminescu, dans la mop şi… Deşteaptă-te Române

Sambata, 07 Decembrie, 2013

Nouă dintre cele mai frumoase fete din Botoşani s-au întrecut vineri seară, în Tex Club, la Miss PDL Botoşani. Concursul de frumuseţe moştenit de pe vremea fostului PD a ajuns la cea de-a XVII –a ediţie şi, lucru remarcat de mai mulţi participanţi la eveniment,... continuare »

Fată de 15 ani şi aproape 1,80 m la Miss PDL FOTOGALERIE tinerele care vor titlul

Luni, 25 Noiembrie, 2013

După o amânare de jumătate de an, în care a fost pusă chiar sub semnul întrebării ediţia din acest an, Tineretul Democrat – Liberal organizează Miss PDL 2013. Concursul va avea loc vineri, 6 decembrie, la Tex Club din bulevardul Mihai Eminescu. În urma preselecţiei... continuare »

Poclid se ia de primar cu locurile de muncă : La mall sau la nu știu ce fabrică de confecții

Vineri, 08 Noiembrie, 2013

Promisiunea neîndeplinită a primarului Ovidiu Portariuc de a creare a 2.500 locuri de muncă a ajuns şi în atenţia Tineretului Democrat Liberal Botoşani. Liderul junilor din PDL Botoşani a amintit de faptul că, de mai bine de un an PSD tot vorbeşte de noi locuri... continuare »

FAZA ZILEI : Vremuri de opoziţie – PDL-iştii acceptă la miss şi fete fără 90-60-90

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

Tineretul Democrat-Liberal Botoşani vrea să aibă cât mai multe fete la ediţia din acest an a Miss PDL şi de aceea a lărgit condiţiile de participare. Organizatorii concursului au anunţat pe Facebook că tinerele care intenţionează să se înscrie nu trebuie să... continuare »

Fost şi actual consilier de primar, lideri la TDL Botoşani LISTA CONDUCERII

Sambata, 05 Octombrie, 2013

Noul preşedinte al TDL Botoşani, Adrian Poclid, va fi ajutat de 23 de colegi care formează începând de sâmbătă noua conducere a organizaţiei de tineret. Este vorba de un prim-vicepreşedinte, un secretar general, un secretar general adjunct, zece vicepreşedinţi... continuare »

Fierbere la tineretul portocaliu : Buliga îi ia locul lui Poclid, Poclid îi ia locul lui Alecsandru, Alecsandru ia locul unui senior -NOII ŞEFI & LISTA CANDIDAŢILOR

Vineri, 04 Octombrie, 2013

Tineretul Democrat Liberal din municipiul Botoşani are de joi seară conducere nouă. La Sala de Marmură a Teatrului Mihai Eminescu a avut loc conferinţa organizaţiei municipale TDL Botoşani, care a stabilit noii lideri. Astfel, în locul lui Adrian Poclid, care ocupa... continuare »

Pagina 1  2