Azi la Botosani

alegeri locale

MARATONUL alegerilor : Verii Flutur cu candidaturile pe masă, CE se întâmplă la CJ Botoșani

Luni, 06 Iulie, 2015

Vicepreşedintele PNL, deputatul Ioan Bălan, afirmă că principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este câştigarea Primăriei Bucureşti, considerând că Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat, şi face precizări şi despre... continuare »

Sorescu și-a anunțat CANDIDATURA pentru 2016 – UNDE vrea birou șeful județului

Sambata, 27 Iunie, 2015

Președintele ales de plen al Consiliului Județean Botoșani se gândește deja la cele două scrutine electorale ce vor fi organizate anul viitor. S-a gândit și unde își va depune candidatura. Gheorghe Sorescu își dorește ca numele său să... continuare »

Începe zâzania: Vechii PNL-iști vor să le ia fața PDL-iștilor – VIDEO cu ce coace înlocuitorul lui Țurcanu

, 10 Mai, 2015

Vechii liberali știu deja ce vor face pentru a le lua fața vechilor pdl-iști la locale. Vicepreședintele Teodor Atanasiu și secretarul general al vechiului PNL le spun celor din vechiul PNL strategia prin care vor fi cei mai câștigați la localele de anul viitor,... continuare »

Portariuc pierde sau câștigă Primăria într-o singură zi – AFLĂ ce s-a hotărât

Vineri, 08 Mai, 2015

Cel puțin în cazul Primăriei modul în care va decurge scrutinul electoral din 2016, rămâne neschimbat. Legea alegerilor locale a suferit o serie de modificări dar care nu vizează Primăria, ceea ce înseamnă că, în continuare primarii... continuare »

Sabotaj din Europa în an preelectoral : Primarul lăsat cu ochii-n soare cu banii comunitari

Joi, 05 Martie, 2015

Sintagma exercițiu financiar 2014 – 2020 a devenit deja o obișnuință în a fi rostită mai ales de către demnitari. Și este rostită în contextul unor prezentări de proiecte de viitor ce ar urma să ridice nivelul de trai al cetățenilor, să le ofere condiții... continuare »

Gata sondajul PNL-iştilor: Ţurcanu peste Ţâbuleac, Portariuc peste Flutur

Joi, 05 Decembrie, 2013

Sondajul comandat de Partidul Naţional Liberal de la Botoşani ar fi gata. Potrivit unor surse neoficiale rezultatele acestuia nu-i sunt pe plac preşedintelui liberal de la judeţ întrucât acestea ar arăta că Ovidiu Portariuc ar putea să mai câştige un mandat de... continuare »

Ţurcanu îl provoacă pe Portariuc cu candidat (in)existent de la PSD

Vineri, 13 Septembrie, 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a anunţat că, în ciuda disensiunilor existente în alianţă intenţionează să candideze pentru un nou mandat în fruntea judeţului. El a comentat elegant atacurile lui Ovidiu Portariuc şi a invitat public PSD... continuare »

Ţurcanu cu surprize politice: as în mânecă pentru Primărie şi 7 grei în partid

Joi, 08 August, 2013

Florin Ţurcanu deja îşi face strategiile pentru alegerile locale care ar urma să aibă loc peste mai puţin de trei ani de zile când şi-a propus să câştige un nou mandat de preşedinte la Consiliul Judeţean cu 70% dintre voturile botoşăneni însă fără să... continuare »

Prefectul Macaleţi despre candidatura la CJ: Nu comentez!

Vineri, 02 August, 2013

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, asemenea lui Viorel Iliuţă care s-a aflat într-o situaţie similară în urmă cu aproximativ două luni de zile, a aflat de la ziarişti despre faptul că peste circa trei ani de zile ar urma să candideze la funcţia de preşedinte... continuare »

Vot "la legătură" la Dimăcheni cu amnezici, analfabeţi şi cupluri de soţi - FOTO&VIDEO

, 10 Iunie, 2012

Ca pe vremea comunismului. Aşa a decurs, la o primă vedere procesul electoral dintr-o comună uitată de lume din judeţul Botoşani. Reporterii Botoşăneanul au stat aproximativ o oră într-una din cele două secţii de votare din comuna Dimăcheni, interval în care... continuare »