Azi la Botosani

alegeri PSD

Portariuc candidatură din SUA la alegeri: Vom merge în continuare pe aceeași formulă!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Practic, nu ar fi decât o reconfirmare a actualei echipe de conducere din fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Botoșani, la fel cum s-a întâmplat și la congresul de alegeri pentru cea municipală. Ovidiu Portariuc, președintele... continuare »

Alegerile de la PSD amânate din cauza unor invitați – AFLĂ până când

Joi, 10 Septembrie, 2015

Organizația Municipală a PSD Botoșani ar fi urmat să aibă conferință de alegeri astăzi, 10 septembrie 2015, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul care trebuie să strângă în jur de 400 de membri ai partidului de guvernământ,... continuare »

Alegeri la municipiu, Portariuc își pregătește armata – NUMELE ”războinicilor”

Marti, 08 Septembrie, 2015

Următoarea conferință de alegeri și cea mai importantă până la cea județeană au loc joi după amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor cu o participare de aproximativ 400 de membri delegați cu drept de vot. Se alege structura de conducere a Organizației... continuare »

PSD-iştii nu se mai termină de ales, scrutin şi la pensionari: N-am ce să le promit

Vineri, 25 Octombrie, 2013

Femei municipiu, femei judeţ, tineret municipiu, tineret judeţ, iar acum urmează pensionarii. PSD Botoşani are programată sâmbătă conferinţa judeţeană a persoanelor vârstnice la care îşi vor desemna conducerea. Singurul candidat este fostul consilier local... continuare »

Susţinere pentru Dolineaschi la şefia PSD de la o comună din judeţ

Miercuri, 27 Februarie, 2013

Primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin, a anunțat că organizația locală pe care o conduce îl va susține pe Andrei Dolineaschi la funcția de președinte al PSD Botoșani. Asta după ce, în opinia alesului din Vlăsineşti, parlamentarul ar fi sprijinit în... continuare »