Azi la Botosani

Andrei Dolineaschi

Portariuc candidatură din SUA la alegeri: Vom merge în continuare pe aceeași formulă!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Practic, nu ar fi decât o reconfirmare a actualei echipe de conducere din fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Botoșani, la fel cum s-a întâmplat și la congresul de alegeri pentru cea municipală. Ovidiu Portariuc, președintele... continuare »

Petiția unui parlamentar de la Botoșani împotriva discriminării, „răsfoită” în Parlamentul European

Vineri, 18 Septembrie, 2015

O petiție inițiată și propusă de un parlamentar de la Botoșani a ajuns pe masa dezbaterilor din Parlamentul European.  Petiția “România merită mai mult”, inițiată de secretarul General al PSD Andrei Dolineaschi și europarlamentarul social-democrat... continuare »

S-au amânat alegerile în PSD Botoșani, social-democrații n-au candidat la președinție

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Programată pentru duminică la amiază, conferința județeană a PSD Botoșani nu va mai avea loc la această dată și nici nu a fost avansată o altă zi. Ședința trebuia să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, însă miercuri la amiază a fost contramandată. ... continuare »

Doinița și Andrei, braț la braț în prima grădiniță europeană a județului - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Parlamentarii PSD Botoșani Andrei Dolineaschi și Doina Federovici au inaugurat ieri, 15 septembrie 2015  prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna.   Mulțumiri marca Oscar politic “În urma demersurilor pe care le-am făcut în... continuare »

Cadou la început de școală pentru copiii satului botoșănean - FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat pentru copiii din comuna Românești un motiv de bucurie. Doar cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, aici a fost inaugurată o nouă școală. Începută în anul... continuare »

Show la conferinţa PSD-ului: Nu mor caii când vor jigodiile; Partidul este casa şi viaţa mea

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Discursurile sforăitoare, cu multe cuvinte atent alese, au fost întrerupte la Botoşani de un pensionar MApN, nimeni altul decât Mircea Muraru, preşedintele organizaţiei 8 din municipiul reşedinţă. Acesta a cerut alegeri cu “corectitudine şi demnitate”,... continuare »

Dolineaschi a venit la Botoşani să se laude că a condus conferinţa de la Bucureşti

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Liderul judeţean al social-democraţilor a fost al doilea om care a luat cuvântul la Conferinţa Organizaţiei Municipale a PSD Botoşani, după Ovidiu Portariuc. Deputatul a ţinut încă din start să le reamintească tuturor celor prezenţi că deţine o funcţie... continuare »

Alegerile de la PSD amânate din cauza unor invitați – AFLĂ până când

Joi, 10 Septembrie, 2015

Organizația Municipală a PSD Botoșani ar fi urmat să aibă conferință de alegeri astăzi, 10 septembrie 2015, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul care trebuie să strângă în jur de 400 de membri ai partidului de guvernământ,... continuare »

Un ministru a pompat 1 milion de euro în Botoșani, Dolineaschi: Ne ținem de cuvânt!

Sambata, 05 Septembrie, 2015

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a anunțat că ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a alocat la începutul lunii septembrie, suma de aproximativ 1 milion de euro pentru achiziția de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Mavromati și Spitalul Municipal... continuare »

Mesaj emoționant pentru prefect: Un mare om de mare valoare și un bun familist a trecut în neființă

Luni, 24 August, 2015

Social-democratul Andrei Dolineaschi a transmis un mesaj de condoleanțe pentru prefectul județului Botoșani, la trecerea în neființă a soției sale, Maria, arătându-și solidaritatea față de trimisul Guvernului în teritoriu.  Andrei Dolineaschi:... continuare »

În sfârșit se așterne asfaltul pe singurul drum național de pământ, rămas la Botoșani: CÂND încep lucrările

Luni, 24 August, 2015

Lucrările care fac parte dintr-un proiect mai mare, care a fost scos la licitație de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași au o sumă de 20 de milioane de lei alocată pentru toate investițiile și include asfaltarea tronsonului Manoleasa-Rădăuți... continuare »

Liberalii botoșăneni strâng sforile în jurul lui Dolineaschi: L-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?

Joi, 23 Iulie, 2015

În cursul zilei de ieri, 22 iulie 2015, s-au desfășurat alegeri în PSD, la nivel național. După demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul rămas vacant s-a declașat o competiție acerbă. Liviu Dragnea a câștigat detașat în fața Rovanei... continuare »

Dolly se dă bucureștean și ar clona niște giurgiuveni pentru alegerile din 2016

Luni, 20 Iulie, 2015

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Giurgiu, că dacă ar exista posibilitatea ca liderii de la Giurgiu să fie clonati, PSD ar putea câștiga urmatoarele alegeri cu peste 70%, informează... continuare »

S-au aruncat zarurile la PSD: Dolineschi rămâne neclintit, Rovana Plumb ”încoronată”

Joi, 16 Iulie, 2015

În urma deciziei luate de către Victor Ponta de a renunța la șefia PSD-ului, decizie despre care se prevedea că va schimba cursul politic al lui Andrei Dolineaschi, Liviu Dragnea, dar și al Rovanei Plumb, iată că în urmă cu o zi zarurile acestei hotărâri... continuare »

Cel mai complicat joc politic, după demisia lui Ponta din PSD: Dolineaschi ”pionul” lui Dragnea în marea bătălie

Marti, 14 Iulie, 2015

Duminică, 12 iulie 2015, premierul Victor Ponta își anunța demisia din fruntea PSD, moment în care a și anunțat pe cine dorește să lase în locul său pentru a veghea la bunul mers al partidului. Victor Ponta își motiva duminică decizia Prin... continuare »