Azi la Botosani

antrenor FC Botosani

FC Botoșani și-a găsit antrenor... pentru o etapă

Marti, 22 Septembrie, 2015

Se amâna numirea unui principal la FC Botoşani. Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat luni că sunt şanse mici ca până la meciul cu Astra Giurgiu să fie numit un nou antrenor principal. "Mugur (n.r.- Mugur Cornăţeanu) rămâne... continuare »

Fotbalist din generația de aur - surpriză de proporții anunțată la TV pe banca FC Botoșani

Marti, 22 Septembrie, 2015

Dorinel Munteanu, fost campion cu Oțelul în 2011, și-a anunțat revenirea în Liga 1. Deși a refuzat să numească echipa la care va ajunge, FC Botoșani este singura formație fără antrenor. "Eu am trecut prin foarte multe și nu pot să merg în... continuare »

Vasile Miriuță NU vine la Botoșani – UNDE și-a găsit echipă tehnicianul

Luni, 21 Septembrie, 2015

Duminică ziarele sportive din România au explodat la ruperea înțelegerii contractuale dintre Vasile Miriuță și ASA Tg. Mureș. Majoritatea îl indicau pe tehnician ca fiind înlocuitorul lui Leo Grozavu, plecat de la FC Botoșani. 24 de ore mai... continuare »

”E vorba și de ghinion”: CE spune Leo după umilința cu Chiajna

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Antrenorul echipei FC Botoșani, Leo Grozavu, a explicat la finalul meciului cum a văzut înfrângerea cu 0-3 din Cupa Ligii în fața Concordiei Chiajna și s-a arătat resemnat. Potrivit GSP, tehnicianul a declarat că ”e destul de greu să-mi mai... continuare »

Vali Bordeanu antrenor interimar cu Grozavu director sportiv: Şoc, duş, nu ştiu...

Luni, 02 Decembrie, 2013

Actualul antrenor secund de la FC Botoşani va prelua postul de principal până la sfârşitul sezonului, după plecarea cuplului Cristi Popovici – Marius Gireadă. Valeriu Bordeanu va debuta în noua postură la partidă de sâmbătă, din deplasare, cu Dinamo Bucureşti,... continuare »