Azi la Botosani

General

Afacerea Mitsubishi

Miercuri, 01 Aprilie, 2009

Spala, dar mai ales conduc masini de zeci de  mii de euro. Este vorba de sefii unor unitati de  stat care au la dispozitie autoturisme achizitionate  pe bani grei si la care majoritatea salariatilor din  Botosani pot doar sa viseze. Parcul auto al institutiilor botosanene... continuare »

Directori penali

Miercuri, 04 Martie, 2009

Dosare penale, rubedenii si meserii straine de  postul de director pe care il vizeaza ... acestea sint  caracteristicile aproape definitorii ale multora  dintre nominalizarile la un post de conducere. O buna parte dintre persoanele sustinute de  partide pentru preluarea... continuare »

Nababii de la stat

Miercuri, 07 Ianuarie, 2009

Lucreaza la stat, au program de bugetari, nu  sint implicati in politica, dar au salarii  comparabile cu al presedintelui Romaniei. Este vorba despre cei care ne amendeaza, ne  ancheteaza sau care impart dreptatea. Sefii Tribunalului, Parchetului, Politiei,  Jandarmeriei,... continuare »

Dezmat financiar pe banii statului

Miercuri, 09 Iulie, 2008

Cheltuie banii publici dupa cum le trece prin  cap. Asta se poate spune despre sefii de la o  multime de institutii din Botosani, iar concluzia  vine din parcurgerea unui raport al Curtii de Conturi  a Romaniei. Acesta a fost intocmit pe baza controalelor  efectuate... continuare »

Bugetari de lux

Miercuri, 18 Iulie, 2007

Aduna intr-un an din salariu cit nu reusesc  majoritatea pensionarilor botosaneni sa cistige nici  macar intr-un an. Este vorba de consilieri  judeteni sau municipali, care dupa alegerile din  2004, pe linga mandat, s-au pricopsit cu diverse  functii la unitati ale... continuare »