Azi la Botosani

Servicii publice

Apa Grup inunda buzunarele

Miercuri, 18 Februarie, 2009

Muta o parte din pierderile uriase ale  societatii in buzunarele abonatilor. Asta se  intimpla cu noul regulament de furnizare a  apei pe care Consiliul Judetean intentioneaza  sa il adopte in ultima saptamina a acestei luni. Acesta presupune facturarea la nivel... continuare »

Demnitari datori la apa

Miercuri, 17 Septembrie, 2008

Au afaceri prospere, au avut sau inca mai au  statutul de demnitari, au o situatie financiara la care cei mai multi dintre botosaneni doar viseaza,  dar ... nu-si prea platesc apa. Este vorba de citeva zeci de botosaneni cunoscuti  de un judet intreg, care nu... continuare »

Pamint incalzit cu 10 mil. euro

Miercuri, 25 Iunie, 2008

Aproape 10 milioane de euro, atit a cheltuit  Termica anul trecut ca sa incalzeasca pamintul.  Desi pare aproape incredibil, in 2007  societatea de termoficare a municipiului Botosani a  inregistrat pierderi totale de aproape 100.000 de  gigacalorii. Asta in timp ce... continuare »

Directori platiti regeste pentru pierderi

Miercuri, 13 Februarie, 2008

Conduc societăţi cu debite de ordinul a milioane de dolari, dar sînt recompensaţi cu  salarii de mii de dolari. Se întîmplă la Botoşani  cu o parte a directorilor unităţilor subordonate  Consiliului Judeţean şi Consiliului Local. Deşi  înglodate în datorii... continuare »

Venezia de Botosani

Miercuri, 16 Mai, 2007

Aproape 10 milioane metri cubi de apa au  intrat anul trecut in pamint. Pierderile  inregistrate de societatea Apa Grup au atins in  2006 uriasul nivel de 60% din totalul cantitatii de apa intrate in sistem. Practic, mai mult de  jumatate din apa care iese din acumulari... continuare »