Azi la Botosani

Blog

„Poliţia este a şmecherilor”

, 13 Iunie, 2010

„Poliţia nu este a administraţiei, nu este a poliţiştilor, este a şmecherilor”. Afirmaţia aparţine unui personaj important din administraţia botoşăneană şi a fost făcută săptămîna trecută pe fondul scandalului privind bătaia administrată antrenorilor... continuare »

La Botoşani se întîmplă toate... toate prostiile

Joi, 10 Iunie, 2010

„La Botoşani se întîmplă toate”, este o afirmaţie care aparţine şefului Poliţiei Rutiere de la Botoşani. Ea a fost făcută la cîteva minute după ce municipiul a reuşit „performanţa” de a intra cel puţin în actuala istorie a „Micii bucle” ca... continuare »

Bugetari la ora nesimţirii

Marti, 08 Iunie, 2010

Au început în sfîrşit să se facă publice salariile angajaţilor din sănătate. Bine, cei de pe la Guvern s-au gîndit să le ceară să le spună oamenilor ce bani iau tocmai ca să afle toate lumea că nu-s puţini şi că n-are rost să le plîngă pe umăr pentru... continuare »

Cum să-ţi faci oraşul de rahat

Luni, 07 Iunie, 2010

Păi e simplu. Te zbaţi să aduci naţionala de rugby pentru prima dată în istorie la Botoşani. Îi oferi toate condiţiile de care eşti capabil în acest colţ de ţară şi Uniune Europeană, de la cazare şi masă pînă la terenuri de antrenament şi joc. Promovezi... continuare »

Victoria verzilor din PDL

Luni, 31 Mai, 2010

Şocaţi, nedumeriţi, surprinşi, cam aşa au fost PSD-iştii după aflarea rezultatelor de la Răchiţi. Nu puteau şi încă nu prea pot să înţeleagă cum un om susţinut de PDL, partid care ia cele mai nepopulare măsuri din ultimele două decenii, a cîştigat... continuare »

Politica de curvă a directorilor ascunşi ai PSD-ului

, 30 Mai, 2010

Directorii din titlu au fost sîmbătă la conferinţa municipală de alegeri a PSD-ului. Unii încă mai sînt pe funcţii, alţii abia ce le-au părăsit de cîteva luni. Şi unii şi ceilalţi au cam fugit de blitz-urile aparatelor de fotografiat. Unii s-au întors... continuare »

Inspectorat Şcolar cu grade

Miercuri, 26 Mai, 2010

Inspectorii din învăţămîntul botoşănean s-au umplut de grade. S-au făcut tot felul de analize, de evaluări, de soluţionări de contestaţii şi în final aşa a ieşit, că o mulţime de inspectori şcolari, în frunte cu cel general plus un general adjunct,... continuare »

Ceasul lui Câmpanu, rulota lui Ţurcanu

Marti, 25 Mai, 2010

A fost faină de tot întîlnirea de luni a sindicaliştilor cu parlamentarii. După atîţia ani de discuţii protocolare s-au dat cărţile pe faţă. Primii i-au făcut pe aşa numiţii parteneri de dialog trădători şi îmbogăţiţi, ceilalţi nu s-au sfiit să-i... continuare »

Răzvan Rotaru, Che Guevara şi alegerile din PSD junior

, 23 Mai, 2010

Juniorii social-democraţi şi-au (re)ales sîmbătă şeful. S-a întîmplat într-o şedinţă în care, aşa cum remarca aproape intrigat şi senatorul Marcu, au lipsit luările de cuvînt critice sau poziţiile radicale faţă de situaţia imposibilă a tinerilor... continuare »

Directoriada portocalie, ediţia 2010

Joi, 20 Mai, 2010

S-a reluat teatrul cu numirea directorilor. Pardon, cu organizarea concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de şefi la serviciile publice deconcentrate. După japca naţională marca PDL – PSD de anul trecut, după vreo două ordonanţe plus o lege desfiinţate de... continuare »

PDL trece la Botoşani pe verde

Miercuri, 19 Mai, 2010

Dacă ne-ar arde de glume, am putea spune că democrat-liberalii s-au plictisit să treacă pe „portocaliu” şi s-au hotărît să intre în rînd cu lumea şi să respecte culoarea „verde”. Este însă vorba de partidul care ne guvernează şi care, de ne place... continuare »

Cine l-a demis pe Flutur?

Luni, 17 Mai, 2010

Trebuie să spun din capul locului că eu nu cred că există vreun botoşănean, care a luat cît de cît contact cu lumea politică, în stare să creadă chestia asta cu demisia pentru deschiderea candidaturii pentru orice competitor. Să fii şeful partidului de la... continuare »

Cum să tragi ţeapă poporului

, 16 Mai, 2010

Cum? Păi vii în campania electorală şi îi spui că tu, timp de cinci ani cît ai fost preşedinte, ai făcut tot cei ai putut, te-ai luptat cu parlamentarii, cu Guvernul Tăriceanu, cu mica, marea şi foarte marea corupţie şi ai ajuns în faza în care te lupţi... continuare »

Cei peste 1.000 de la Botoşăneanul.ro

Joi, 06 Mai, 2010

„Ziarul de investigaţii jurnalistice al judeţului a trecut la începutul acestei săptămîni pragul a 1.000 de vizitatori unici zilnici. Acest lucru se întîmplă la numai opt luni de la lansare ...”. Acesta ar fi putut fi începutul unei ştiri despre evoluţia... continuare »

„Pentru binele comunităţii intru în PDL”

Miercuri, 05 Mai, 2010

Nu, nu eu, că n-am pasiuni dintr-astea. Este vorba de o replică, o explicaţie sau, mai bine spus, de un pretext al demnitarilor care se află acum în opoziţie şi care tot bat la uşa portocalie a puterii. Tonul l-a dat deputatul de Dracşani. Da, este omul care... continuare »