Azi la Botosani

Blog

Dreptul (vice)primarului de a fi curvă

Miercuri, 17 Septembrie, 2014

Botoşani, 2010 - 2014, cum îşi schimbă oamenii politici (cam mult spus oameni ce-i drept) vederile, părerile, opţiunile în funcţie de interesul personal şi de partid. Florin Ghiorghiţă, 22 octombrie 2010: “Vroiam să vă spun un lucru şi îl afirm cu cea... continuare »

Arde-i frate pe toţi!

Marti, 15 Aprilie, 2014

La câteva ore după ce maşina ofiţerului DNA a luat foc în municipiul Botoşani, Poliţia a şi dat de veste concluziile preliminare: nişte defecţiuni de ordin tehnic. Anunţul nu a constituit o surpriză întrucât „pe surse” încă de dimineaţă se aflase... continuare »

Până la urmă, care-i mai târfă?

Luni, 10 Februarie, 2014

Au făcut ceva valuri articolele pe care Botoşăneanul le-a publicat în week-end despre noaptea în chiloţi dintr-un club din oraş. Nu scriu aceste rânduri pentru comentatorii şi comentariile de genul „astea sunt ştiri?” „mi-i greaţă” şi altele asemenea... continuare »

Cel mai mare hoţ din Botoşani

Marti, 07 Ianuarie, 2014

Cel mai mare hoţ din Botoşani sunteţi toţi cei care citiţi acum ce scriu şi aţi trecut măcar o dată pragul la Dedeman sau Carrefour. Am făcut-o şi eu recent, după o pauză relativ lungă, şi am constatat că toţi, dar absolut toţi botoşănenii care intră... continuare »

Lăsaţi minoritarii să meargă la film!

Vineri, 15 Noiembrie, 2013

Joi seară am mers la film în mall pentru că am ţinut extrem de mult să văd  premiera filmului The Counselor. Ce-i drept nu am ratat aproape nici o peliculă difuzată de Cine Grand şi mai de fiecare dată am plecat cu un zâmbet pe buze, cu sentimentul plăcut... continuare »

Finul lui Portariuc de pe Aleea Limbilor Dulci

Joi, 07 Noiembrie, 2013

„Trecutul rămâne cu faptele, în timp ce prezentul este hrănit cu promisiunile despre viitor. Astăzi, toţi îşi fac imagine spunând ce vor face mâine. Iar mâine vor povesti ce vor face poimâine”. Am citat din editorialul lui Ion M.Ioniţă, redactor şef... continuare »

Alooo? Mr President? Edilul şef? Voi chiar cât de proşti ne credeţi?

Joi, 31 Octombrie, 2013

Te uiţi la ceas, vezi că îţi arată 23:00, la TV tocmai încep jurnalele de ora 23:00, suni la robot îţi răspunde că e 23:00, te întâlneşti însă cu un lider politic şi-ţi spune că, de fapt, e dimineaţă, dar nu-ţi dai tu seama... La ce s-a întâmplat... continuare »

Alegeri şi la organizaţia de curve

Marti, 29 Octombrie, 2013

Se termină anul şi PSD-iştii nu se mai termină de ales între ei. Au început cu tineretul prin februarie, au continuat în martie, când, în spirit de solidaritate cu înzăpeziţii de prin judeţ, d-nele social-democrate îşi plimbau blănurile la căldurica de... continuare »

Cum am devenit un analfabet

Sambata, 24 August, 2013

Sâmbătă dimineaţă mă sună Valeriu Iftime. E plin de nervi… Combină bugetul FC-ului cu caracterizări precum „prost” şi „nebun”… Aminteşte ceva şi de un organ sexual. Se oferă să-mi dea şi un consultant economic fiindcă nu mă duce capul. Aşa... continuare »

10 lucruri pe care a uitat primarul să şi le treacă în raport

Vineri, 23 August, 2013

A uitat să-şi dea demisia... A promis că, dacă nu rezolvă problema câinilor vagabonzi în 12 luni, renunţă la funcţie. Problema nu s-a rezolvat, zeci de botoşăneni sunt lunar muşcaţi de câini, Portariuc este în continuare primar. A uitat de sloganul „prea... continuare »

O iubire imposibilă

Miercuri, 31 Iulie, 2013

Mai întâi au fost Aniculăese cu Egner. Primarul se întorcea de prin Olanda şi povestea la ziarişti că acolo totul e aşa de descentralizat încât şi regia de apă e la Primărie. „Altceva n-a văzut în Olanda?” întreba ironic şeful CJ-ului. Apoi au fost... continuare »

Omul cu pantalonii udaţi pe dânsul

Joi, 11 Iulie, 2013

„Rusu Maria şi sora sa Rusu Sabina, arestate pe 7 aprilie anul curent au fost bătute până când lui Rusu Maria i-a plesnit timpanul urechii stângi, din care îi curge puroi şi a avut o hemoragie timp de două luni. Sora Sa, Sabina, arestată pentru simplul motiv... continuare »

 A picat „Nababul"! Urmează "Suprema"?

Marti, 02 Iulie, 2013

30 mai 2011 – Botoşăneanul  publică prima investigaţie despre învârtelile cu fonduri europene de la AJOFM Botoşani. În rolul principal se afla Sorin Şologon, pe atunci director al instituţiei. A urmat o un întreg serial despre matrapazlâcurile de la instituţia... continuare »

Ovi lasă-ne, n-avem toţi neveste la Iaşi

Marti, 14 Mai, 2013

Pentru Botoşani ziua de sâmbătă 11 mai a fost una istorică. Nu sunt cuvinte mari, sunt cuvinte care reflectă realitatea. Pentru întâia dată de când se joacă fotbal pe acest pământ, adică binişor peste un secol, FC Botoşani a jucat cea mai importantă partidă... continuare »

Toţi ochii pe Flutur

Miercuri, 08 Mai, 2013

A greşit sau nu Portariuc? Aceasta este întrebarea de ultimă oră din politica botoşăneană după ce primarul PSD i-a tăiat din atribuţii viceprimarului PNL. Este greu de cuantificat în acest moment impactul deciziei edilului şef, aşa că până la scrutinul de... continuare »