Azi la Botosani

Blog

Pedelizarea lui Contac

Vineri, 30 Octombrie, 2009

Asadar sora lui Contac a ajuns director adjunct cu acte in regula la Directia Agricola. Daca  cineva se mai indoia in legatura cu “portocalizarea” fostul lider social-democrat acum cred ca s-a eliminat orice urma de indoiala. Tot asa cum nimeni probabil ca nu mai crede... continuare »

Fata (ne)vazuta a vizitei lui Geoana

Joi, 29 Octombrie, 2009

La miting sau ce a fost ieri in fata sediului PSD am vazut, de exemplu, un inspector scolar abia demis de conducerea Inspectoratului care fugea de poze.  Cum vroia cineva sa-l prinda pe camera, cum se intorcea cu spatele. Adica femeia vroia sa o vada PSD-istii ca e trup... continuare »

Colegiul Prefectural la misto

Miercuri, 28 Octombrie, 2009

“Trebuie modificata legea si desfiintat colegiul asta”, imi spuneai ieri in timpul Colegiului Prefectural unul dintre oficialii la fel de plictisit si amuzat ca mai toti participantii de la sedinta de ieri. Un organism menit sa aduca laolalta sefimea judetului aflata... continuare »

Pe cine mai prinde Politia?

Marti, 27 Octombrie, 2009

Aceasta a fost prima chestiunea despre care m-am gindit sa scriu astazi. Si asta pornind de la drama nefericitei fetite de doi ani disparuta in urma cu mai bine de doua saptamini si care duminica a fost gasita. Acum sa nu va imaginati ca au descoperit-o politistii aia multi... continuare »

Jucaria alesilor locali

Luni, 26 Octombrie, 2009

… Da, cam asta reprezinta unitatile pe care judetul si municipalitatea le pastoresc dupa revolutie. O jucarie in mina unor oameni al caror scop principal e sa isi bage rubedeniile intr-un serviciu caldut ori sa mai puna o pila pentru nu stiu ce spatiu ori pentru ca sa... continuare »

Turcanu, drogurile si prostitutia

Sambata, 24 Octombrie, 2009

Seful liberalilor botosaneni a mai dat ieri una pe gura. Cica ar fi vorbit cu citiva preoti, citi exact n-a vrut sa spuna, si s-a hotarit sa initieze un referendum la nivel judetean. Aaa, nu-i vorba de ala cu diminuarea numarului de parlamentari. Ala ii a lui Basescu de... continuare »

A (re)inceput circul electoral

Vineri, 23 Octombrie, 2009

Ieri pe la aceeasi ori scriam ca mai sint doar citeva ore de liniste si nici chiar atitea nu au mai fost. Campania electorala cu toata nebunia aferenta a inceput cu o zi mai devreme. Foarte grabiti, PSD-istii s-au apucat de pus bannere cu Geoana la Dorohoi inca de joi dupa-amiaza.... continuare »

Ultima zi de liniste, prima noapte de campanie

Joi, 22 Octombrie, 2009

Astazi traim ultima zi de relativa liniste. Peste numai citeva ore incepe marele circ electoral. Vor curge promisiunile precum Dunarea involburata pe timp de furtuna. Vom avea, declarativ bineinteles, autostrazi suspendate, salarii de minim 500 de euro, pensile vor creste... continuare »

Toti oamenii HSR-ului

Miercuri, 21 Octombrie, 2009

Marti 20 octombrie bilant cu presa la Politie. Jurnalisti readuc in prim plan problema firmei Hi Speed Recovery, acest veritabil bau-bau al soferilor, care a ajuns sa-i sperie mai mult decit toti politistii de circulatie la un loc. Incep sa curga constatarile ziaristilor... continuare »

Campanie electorala la misto

Marti, 20 Octombrie, 2009

Se uita Traian Basescu intr-o dimineata in oglinda si intreaba : -          Oglinda, oglinjoara, cine e cel mai bun presedinte din tara? -          Da-te la o parte ca nu vad, raspunde oglinda. Aceasta e un soi de banc pe care l-am auzit la liberali... continuare »

Comedie politica

Sambata, 17 Octombrie, 2009

Vineri dimineata, in jur de ora 10:00, conferinta de presa la PSD. Deputatul Costica Macaleti declara ca destituirea “copilului” sau de la Garda de Mediu a fost abuziva intrucit se afla in concediu medical. In timpul acesta Razvan Rotaru, caci despre el era vorba, isi... continuare »

Ziua cea mai lunga

Vineri, 16 Octombrie, 2009

… A fost cea de luni, in care Cabinetul Boc 2, care a durat cam cit altitudinea premierului, a avut o multime de treburi. Mai intii, ministrii, secretarii de stat si juristii de pe la ministere au stat saracii pina hat dupa-amiaza la serviciu. Sa rezolve problema precum... continuare »

Directoriada

Joi, 15 Octombrie, 2009

Mai trece o zi, mai pleaca doi directori, mai vin trei noi. E un du-te vino pe usile sefilor de institutii ca s-a creat asa un curent incit nimeni nu mai rezista nici macar un an de zile. PSD-istii dimineata erau directori, dupa amiaza mai erau doar simpli angajati sau... continuare »

Guvernul a facut poc pe stadion

Miercuri, 14 Octombrie, 2009

Era miercuri prin minutul 65 al partidei de tineret dintre Romania si Faroe cind pe Municipal un botosanean a dat vestea : a picat Guvernul. “Pai daca a venit nationala la Botosani” sau “dar ce, pina acum acum avut Guvern?”, cam astea au fost reactiile oamenilor... continuare »

Cameleonul liberal

Marti, 13 Octombrie, 2009

Vineri 9 octombrie 2009, Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani : “Daca vrea luni sa aiba bani pentru Directia de Protectia Copilului sa vorbeasca cu presedintii partidelor care au puterea. Daca nu, imi pare rau, sa inteleaga ca nu are decit 11 voturi si chiar daca... continuare »