Azi la Botosani

Blog

Numai la noi...

Vineri, 05 Aprilie, 2013

Numai la noi, când vine Turul Ciclist al României, poliţiştii puşi să asigure securitatea şi traseul cicliştilor buşesc cu maşina un ciclist. A doua zi sportivul plin de răni şi pansament încearcă să continue cursa, dar este nevoit să abandoneze. Vinovat?... continuare »

Ameninţări împărăteşti

Marti, 19 Martie, 2013

„Ai grijă că e prieten cu Aioanei de la Poliţia Economică”, „vezi că e rudă cu Radu Ţurcanu de la Fisc”, „băi, îl are avocat pe Popovici, ăla are relaţii multe în Justiţie”, „opreşte-te odată că strângi prea tare şurubul”, „nu te mai... continuare »

O fi armăsar, o fi porc, o fi o vacă?

Joi, 21 Februarie, 2013

Scandalul cărnii de vită vândută drept carne de cal îmbracă forme ridicole la Botoşani. Iar penibilul nu provine din „uluitoarea” descoperire că una-i pe etichetă şi alta ajunge în burtă, ci din modul în care autorităţile au reacţionat după ce presa... continuare »

Iubită de demnitar şi atât…? Sau ceva mai mult?

Miercuri, 30 Ianuarie, 2013

Unde începe şi unde se termină viaţa publică a unei persoane publice? Cine poate spune asta? Există vreo barieră, vreo lege sau acţionează doar legea bunului simţ? Dacă ai ambiţia de a-ţi vedea iubita deputat şi ajungi clipa să-ţi trăieşti visul cu ochii,... continuare »

Blasfemie cu blană în fruntea judeţului

Vineri, 04 Ianuarie, 2013

Am să o spun din capul locului: nu cred că sunt în măsură să vorbesc despre Mihai Eminescu şi cred de asemenea că puţini sunt românii care au căderea să analizeze cu ochi critic viaţa şi opera poetului nepereche. Pot însă să scriu despre o iniţiativă... continuare »

S-au ţinut de cuvânt! Ţurcanu şi-a deschis abator, Portariuc se mută la vilă

, 18 Noiembrie, 2012

Zilele astea judeţul a început să fie bombardat cu meshuri, bannere, afişe şi alte materiale de propagandă electorală prin care o alianţă politică ne anunţă că… „ne-am ţinut de cuvânt”. Tot zilele astea, mai exact sâmbătă, aflăm că Ţurcanu şi-a... continuare »

Nu-i nici o curvă, doar îşi face meseria

Joi, 25 Octombrie, 2012

Anul 2000, la Botoşani... PSD-ul îi trimitea în Parlament pe Mihai Baltă, Gheorghe Marcu, Viorica Afrăsânei. Şerban Mihăilescu tocmai îşi încheiea mandatul şi pleca în alt judeţ. Costică Macaleţi îşi începea şi el un scurt mandat de deputat terminat... continuare »

Ovidiu, opreşte-te! Primăria Botoşani nu e Ferma Vlăsineşti!

Marti, 04 Septembrie, 2012

Opreşte-te în primul rând din campania electorală, s-a terminat în urmă cu mai bine de două luni, acum eşti primar şi trebuie să faci ceva pentru oamenii care te-au votat. Botoşănenii care te-au ales vor proiecte adevărate, vor investiţii, vor realizări concrete.... continuare »

O scrisoare cu euroi pierdută între două partide

Sambata, 18 August, 2012

S-ar fi întâmplat cam aşa. Un director de la PDL şi-a negociat rămânerea pe funcţie. Oficial, omul e profesionist, şi-a făcut treaba, nu a furat, n-a făcut politică în timpul programului, este funcţionar public, câte şi mai câte. Neoficial la mijloc ar fi... continuare »

În "dormitor" la Madame Huncă. Fără hormoni!

Miercuri, 04 Iulie, 2012

În dormitor, în bucătărie, în maşină, în garaj, în orice vreţi dumneavoastră, care se află în proprietatea persoanei fizice Mihaela Huncă, vremelnic inspector şcolar general (fără concurs, bineînţeles) pare să se fi transformat instituţia emblemă a... continuare »

Remember Ţâbuleac, destinul de partid al omului cu alarma din PDL

Joi, 14 Iunie, 2012

Seara trecută încercam să fac un top al celor mai mediatizaţi oameni din administraţia locală a ultimilor patru ani. N-am mai terminat clasamentul fiindcă tot dând căutări pe site am (re)descoperit că unul dintre cei mai înverşunaţi critici ai fostei guvernări... continuare »

Comunicat Botoşăneanul

Luni, 28 Mai, 2012

Redacţia Botoşăneanul a luat decizia ca începând de luni 28 mai şi până la finalul campaniei electorale să suspende forumul la secţiunea politică. Hotărârea survine ca urmare a deturnării demersului de exprimare liberă a unor opinii, idei, critici, etc. aduse... continuare »

Marcule, al cui mesager eşti? Al lui Ponta?Al lui Geoană?... Sau al banului?

Sambata, 26 Mai, 2012

Trebuie să vă spun din capul locul că n-aş fi scris aceste rânduri dacă omul s-ar fi aflat la prima ieşire de acest gen. Este însă a nu ştiu câta recidivă, a nu ştiu câta acuzaţie mai mult sau mai puţin voalată fără probă, astfel încât cred că trebuie... continuare »

Bă’, da’ pentru nea’ Florea n-aveţi nici o funcţie?

Joi, 24 Mai, 2012

Cum care nea’ Florea dom’le? Ăla care se laudă că fiu’su, mare deputat, are două „masturbate”. Cum adică la ce e bun? Dar ce contează asta? Interesează pe cineva? Îl doare pe vreunul în cot? Calitatea principală e să fii de-un sânge, ori de-un pat... continuare »

O minciună grosolană cât un preşedinte la Consiliul Judeţean

, 13 Mai, 2012

Scriu aceste rânduri sub impresia momentelor trăite astăzi la lansarea candidaţilor USL la alegerile locale. Fiind deja oficial campanie electorală ne-am propus să evităm orice comentariu la adresa vreunei acţiuni politice, însă nu pot trece totuşi nepăsător,... continuare »