Azi la Botosani

Blog

Cu cine dar mai ales unde dansa deputatul oier de Ziua Femeii

Vineri, 06 Aprilie, 2012

În guvernarea liberală a fost Pietraru de la Dany Ema. Legenda politico-administrativă spune că nici bine nu îi intrau banii în cont de la primăriile PNL-iştilor că omul trebuia deja să achite cotizaţia la cioban. Bine, între timp crescătorul de animale îşi... continuare »

A venit un şmecher din Bucale să ne facă proşti la Botoşani

Sambata, 24 Martie, 2012

Titlul ăsta nu-i nici exagerare şi nici figură de stil, ci chiar purul adevăr. PSD-iştii l-au adus sâmbătă la Botoşani pe Valeriu Zgonea, vice naţional de partid şi vicepreşedintele Camarei Deputaţilor. Acum, că aţi făcut cunoştinţă cu omul, vreau să... continuare »

Cum e să fii deputat nesimţit

Marti, 06 Martie, 2012

Îmi propusesem iniţial să scriu despre altceva seara aceasta, numai că pe la orele amiezii l-am văzut pe Costică Macaleţi plimbându-se cu maşina prin oraş. Aparent este o chestie banală, n-are omul voie să se plimbe? Ba are, bineînţeles că are. Numai că... continuare »

Curvăsăreala populară, de la Dan de la Bucale la Dorin de la Botoşani

Luni, 27 Februarie, 2012

Trebuie să vă mărturisesc, cu jena de rigoare, că acum câteva zile am pierdut vreo jumătate de oră ca să-l privesc pe DDD. Sigur, am avut un motiv întemeiat pentru asta: rămăsesem nelămurit de la o conferinţă de presă de la PP-DD Botoşani asupra chestiei... continuare »

Un actor tupeist la municipiu. Sau...  turmentat? Sau... portocaliu?

Miercuri, 01 Februarie, 2012

Eveniment la ședința Consiliului Local de la finele lunii ianuarie. Actorul-regizor-director-prezentator-consilier local-membru PDL şi alte dintr-astea, pe numele său de scenă Volin Costin, a vorbit şi el ceva oficial în plen. Nu, nu, nu, nu era vorba de vreo cerere... continuare »

Oierule, jos labele de pe judeţ! Ei da, a pus şi botul…

Luni, 09 Ianuarie, 2012

Anul trecut, tot cam pe vremea asta, scriam un editorial intitulat „Oierule, jos labele de pe judeţ!” contrariat fiind de hotărârea vecină cu inconştienţa pe care alianţa de conjunctură PDL – PNL din Consiliul Judeţean o luase la presiunile şi în urma negocierilor... continuare »

CJ, CJ… preşedinte, preşedinte… puța mare, mintea mică

Sambata, 10 Decembrie, 2011

Florin Țurcanu de la Sulița (sau de la Botoșani, că mai mult pe aici locuiește acum) vrea să ajungă președintele Consiliului Județean. De fapt, după el nu e vorba de dorință, ci chiar a anunțat acum vreo două săptămâni la o întâlnire cu femeile liberale... continuare »

Bătaie de joc în casa PSD-ului PNL-ist

Sambata, 26 Noiembrie, 2011

Imaginaţi-vă următorul tablou: toţi liderii opoziţiei unite de la Botoşani îngrămădiţi la un prezidiu. Bine îmbrăcaţi, cu foi prin faţă, aranjându-şi scaunele, mutându-se de pe unul pe altul, purtând minute bune discuţii despre alocuţiunile pe care... continuare »

PNL Botoşani la ora de sex... feminin

Luni, 21 Noiembrie, 2011

„În spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică”, e un fel de axiomă pronunţată deseori mai ales atunci când se aduce vorba de oameni politici de succes. În cazul PNL-ului de la Botoşani axioma asta e mai mult o butadă. Adică este valabilă, dar... continuare »

O m..e de 70 de miliarde

Joi, 03 Noiembrie, 2011

Chiar şi cu puncte titlul poate părea dur sau obscen, dar reflectă minunat ce se întâmplă de şapte ani de zile cu fotbalul de la Botoşani. Iar gândul mă duce în primul rând la cele 10-12 miliarde de lei vechi pe care an de an municipalitatea le varsă în contul... continuare »

Ce-am mai dat de băut că a renunţat Oprişanu la nebunia de la Psihiatrie

Marti, 25 Octombrie, 2011

„Tre’ să fiţi tare bucuroşi că şi-a dat Oprişanu demisia”, mi-au spus-o marţi o mulţime de oameni după ce managerul de la Psihiatrie şi-a anunţat renunţarea la post. Motivul bucuriei? De ceva timp Botoşăneanul.ro demască tărăşenia de aproape 8 miliarde... continuare »

Târfele de la Primărie

Luni, 10 Octombrie, 2011

... Ele nu poartă tocuri înalte, nici fuste scurte şi nici nu se coafează. Se dau când şi când cu parfum, iar uneori produc un amestec ciudat de  Hugo Boss cu balegă. Dar ăsta nu este decât un singur paradox. Conduc bolizi de zeci de mii de euro, dar nu prea... continuare »

O curvă de om

Marti, 04 Octombrie, 2011

Am lăsat să treacă ceva zile de la şedinţa fără precedent a Consiliului Judeţean în care s-a dezbătut comasarea spitalelor. Am aşteptat şi ceva ecouri pentru a mă convinge că, totuşi, nu eu sunt cel deplasat, ci medicii şi asistenţii care s-au dat în spectacol... continuare »

Botoşăneanul a dispărut de pe afiş

Marti, 30 August, 2011

Am să vă spun astăzi o povestioară despre gunoi în care asemănarea cu oameni şi fapte reale nu este întâmplătoare, nu este o coincidenţă, ci reprezintă chiar purul adevăr. Ea pleacă de la acţiunea „Let’s do it Romania!” care în rezumat se doreşte... continuare »

Fraierilor, să vă distraţi când v-o da voie edilu’

Miercuri, 17 August, 2011

Ceea ce se vehicula de vreo săptămână încoace a devenit oficial: Primăria nu mai face nici anul ăsta Festivalul Berii, Verii sau cum vreţi să-i spuneţi. Flutur a anunţat-o în stilul propriu şi personal, care-i este tot mai caracteristic, adică i-a pus pe alţii... continuare »