Azi la Botosani

Blog

Dinu face liberalism în ceruri

Joi, 21 Iulie, 2011

Dinu era croit dintr-o stofă aparte, un material specific anilor ’90, a făcut parte dintr-o generaţie de lideri precum  Baltă sau Simionovici, care dincolo de toate lucrurile care se pot reproşa unor politicieni de calibru, aveau o calitate pe care tot mai puţini... continuare »

Mulţumim din inimă partidului

Marti, 19 Iulie, 2011

Vă mulţumim pentru că puneţi şef la şomaj un băiat care a băgat în buzunarele sale şi ale ex-nevestei juma’ de miliard de lei vechi din fonduri europene. Vă mulţumim pentru că puneţi şef la şomaj unul care completează o declaraţie de avere care... continuare »

Execuţia de la Gardă

, 17 Iulie, 2011

A fost fain tare concursul de la Gardă. Nu, pe bune, oamenii întâi s-au înscris, au dat o probă scrisă, care a fost şi grilă ca să nu lase loc la interpretări, au promovat-o toţi, adică fiecare a avut şansa lui să impresioneze lumea la interviu. Comisia a... continuare »

Dictatura ţăranilor în PDL Botoşani

Joi, 07 Iulie, 2011

Portocaliul de la Botoşani capătă de la zi la zi o paloare de porumb pus în hambare. Nu e o încercare de a face o figură de stil, ci o realitate. Ceea ce la început a părut a fi doar o glumă începe să prindă tot mai mult contur: la Botoşani partidul de guvernământ... continuare »

Desfiinţarea judeţului pe axa Băsescu – PDL – Flutur – Flutur

Luni, 20 Iunie, 2011

Atât preşedintele României Traian Băsescu şi premierul Emil Boc, cât şi prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur şi preşedintele PDL Botoşani Cătălin Flutur ne-au recomandat să nu judecăm emoţional proiectul de reorganizare administrativ-teritorială a... continuare »

„Mi se rupe-n chiloţi de voi”

Joi, 02 Iunie, 2011

O iarnă întreagă termicienii de la Botoşani, portocalii aşa din fire, au mâncat rahat de le-au ieşit clăbuci din gură că nesimţiţii ăştia care-şi permit să aibă centrală trebuie musai să dea bani şi la fata asta mare şi modernă-n calorii că aşa zice... continuare »

Surprizele prefectului şi boaşele directorilor

Joi, 26 Mai, 2011

Trebuie să recunosc din capul locului că m-a cam uns pe inimă ce am văzut joi la şedinţa şefimii din Botoşani. Câţiva reprezentanţi ai unor instituţii – şi spun reprezentanţi şi nu şefi sau directori pentru că unii nu se mai obosesc să răspundă convocărilor... continuare »

Haita portocalie

Marti, 17 Mai, 2011

Un medic de 28 de ani din Botoşani omoară într-o noapte 230 de câini. Vrei să-l reclami şi te duci la serviciul din Primărie cu care veterinarul avea contract. Dai însă peste un PDL-ist care îl apără fiindcă tărăşenia au făcut-o împreună. Te duci atunci... continuare »

Demisia jigodiilor!

Joi, 12 Mai, 2011

Botoşani a trăit miercuri o zi neagră a existenţei sale recente. 11 mai 2011 va rămâne pentru mult timp de acum încolo ziua măcelului de la padocuri. Ziua în care un oraş ai cărui edili se laudă cu parc regional de distracţii, cu parcare subterană în buricul... continuare »

Impact secret la Direcţia Copilului

Marti, 10 Mai, 2011

La finele săptămânii trecute au avut loc alegerile la „Impact”, cel mai mare sindicat din Botoşani. Mare ca număr de membri (vreo mie), mare financiar (a adunat peste 4 miliarde numai din cotizaţii în mai puţin de patru ani), mare ca luptă pe membri (nu mai... continuare »

Parlamentarii la curve, prefectul şi primarii la… ce?

Joi, 05 Mai, 2011

Vă povesteam acum câteva luni cum unii dintre dragii noştri parlamentari de Botoşani au transformat o deplasare oficială în străinătate într-un prilej de satisfacere a unor nevoi aşa… mai intime. Zilele acestea o delegaţie mamut cu o sumedenie de primari şi... continuare »

O chestie de cancan de la PSD

Sambata, 09 Aprilie, 2011

Trebuie să spun din capul locului că am avut oarece îndoieli înainte de a scrie aceste rânduri dintr-un principiu propriu potrivit căruia „presa trebuie să fie mereu în opoziţie”. Am stat însă şi m-am gândit că aceasta nu înseamnă totuşi să trec cu... continuare »

„Ruşine să-ţi fie curvă ordinară”

Miercuri, 30 Martie, 2011

„Ruşine să-ţi fie curvă ordinară…! sau extraordinară…! Această haimana portocalie trebuie să plece imediat, să-şi dea demisia...” „Eşti un rahat portocaliu cu ochi boule. prefectul curului ce eşti” „Nu ai ştiut nimic să lucrezi la IŞJ; ai... continuare »

“Dezinformări” cu salariile de multe zeci de milioane de lei vechi din învăţământ

Joi, 24 Martie, 2011

Vineri, pe la amiază, Piaţa Revoluţiei din Botoşani… un profesor varsă sute de monede de 1 şi 5 bani în faţa Prefecturii într-un gest ironic la adresa oficialităţilor care întârzie plata salariilor. Îl întreb cum se numeşte şi îmi răspunde. Îl întreb... continuare »

Un primar, un prefect şi un mort de la… defuncta Termica

Luni, 14 Martie, 2011

Iniţial am vrut să scriu despre protestul profesorilor. Mai exact despre bătaia de joc de la Primărie, acolo unde au fost puşi să se înscrie în audienţă dacă vor să stea de vorbă cu edilul şef, iar după ce şi-au trecut numele într-un registru au aflat că... continuare »