Azi la Botosani

Blog

Ne pare rău, dar suntem pe primul loc

Joi, 17 Septembrie, 2015

Întâi cifrele, că ele nu mint niciodată: -    24.273 de cititori într-o singură zi, record stabilit pe 25 februarie 2015, de care, în afară tot de noi, nu s-a apropiat nimeni; -    Peste 80.000 de cititori într-o... continuare »

Botoșani la degetul mic al lui Mugurel

Marti, 15 Septembrie, 2015

Cred că vă gândeați că o să scriu de Cătălin Mugurel, dar cel puțin astăzi nu este cazul. Astăzi am să scriu despre alt Mugurel, unul de care sunt convins că mulți dintre voi nu ați auzit. De vreo câteva zeci de ore Mugurel a devenit unul dintre... continuare »

Gelu o mai pune de-o prăjitură

Joi, 25 Iunie, 2015

Aflu zilele astea că fostul liberal, democrat-liberal, conservator, popular OTV-ist Gheorghe Ciubotaru pune bazele unui nou partid la Botoșani. Ceva de genul Partidul România Unită, oricum nu contează numele fiindcă așa cum a apărut va și dispărea. Am trecut... continuare »

I-a făcut nevasta-să tocăniţă la intervenţia marelui parlamentar din Botoşani  

Miercuri, 24 Iunie, 2015

„Este un obiectiv care va aduce beneficii județului nostru. Îi mulțumesc primului ministru Victor Ponta că m-a sprijinit să duc la îndeplinire o promisiune pe care am făcut-o botoșănenilor, în urmă cu nouă luni, în Ștefănești”. ... continuare »

Când deputatului i se urcă bărbăția la cap

Joi, 18 Iunie, 2015

„Demisie - act, cerere (scrisă) prin care un salariat, un demnitar se retrage dintr-o funcție, dintr-o slujbă”. Aceasta este definiţia din DEX a demisiei, un act unilateral căruia nimeni şi nimic nu i se poate opune. „Demisia” capătă însă... continuare »

Dama de consumaţie iubită de 5.000 de oameni, dar tăvălită rău numai de vreo câţiva

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Dragii noștri aleși de la municipiu, care se strâng ei acolo să voteze o dată, de două ori pe lună niște chestii care ar trebui să dezvolte Botoșanii, au mai trecut miercuri, 3 iunie, o limită a penibilului. Au dovedit din nou, dacă mai era nevoie, câtă... continuare »

Good night and good luck Mr.Fusta Nevestei

Luni, 20 Aprilie, 2015

Au tot curs luni amenințările. De la cele voalate până la alea cu proces de 15 miliarde. Nu-i mult, e cam cât a încasat VC-ul ca să circulăm prin gropi și să sară pavelele abia montate. Asta probabil în loc de răspuns la scrisoarea oficială... continuare »

Cei 24.273 de la Botoșăneanul

Vineri, 27 Februarie, 2015

Numărul din titlu reprezintă exact totalul cititorilor pe care Botoşăneanul i-a avut în ziua de miercuri. Ziarul a devenit astfel primul din judeţ care trece pragul de 20.000 de cititori într-o singură zi, spulberând precedentul record, pe care tot Botoșăneanul... continuare »

Împăratul, cot la cot cu „ăla Micu’” în drumul spre sacrificare

Luni, 23 Februarie, 2015

„Cred că, aşa cum a existat viaţă după stalinism, după comunism, după PDL-ism, va exista viaţă şi după USL, şi după PNL, şi după PSD, şi după împăraţi, tot aşa cum a existat şi după regi. Iar unii dintre ei mai au deja, în cel mai fericit... continuare »

Jurnalistul încălțat!

Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Primul lucru pe care l-am învățat în facultate: Nu poți face jurnalism adevărat decât înarmat cu o pereche rezistentă de teniși. Mi s-a întâmplat, da, de foarte multe ori, să mă visez Andreea Esca și nu mă puteam abține să nu-mi imaginez ce fraier... continuare »

O declaraţie de dragoste cum n-am mai auzit

Marti, 16 Decembrie, 2014

Acum aproape un deceniu l-am intervievat pe Henning Probst, primul director al E.ON Moldova, compania care se formase prin privatizarea fostei Electrica. Omul anunţa intenţia de implementare a unui sistem de facturare anual sau bianual, bazat pe o comunicare voluntară... continuare »

Cum le-au tras-o peste bot

Marti, 18 Noiembrie, 2014

Noaptea de duminică spre luni, la ceva timp după ce Victor Ponta îşi recunoaşte înfrângerea, un social-democrat de vază lasă deoparte zâmbetul forţat şi protocolar şi într-un puseu de sinceritate întreabă: de ce oare? Chiar nu înţeleg... Aşa că... continuare »

Ce-aveţi mă, v-a apucat greaţa?

Joi, 13 Noiembrie, 2014

M-am întâlnit astăzi cu un fost coleg de şcoală care-mi povestea că nu s-a dus la vot în primul tur şi că n-are de gând să se obosească nici pentru turul al doilea. Surprinzător, tocmai l-am descoperit extrem de înverşunat pe Facebook, făcând campanie... continuare »

Inaugurarea cucului primarului

Marti, 14 Octombrie, 2014

De aproape două săptămâni, de când a început şi oficial campania pentru prezidenţiale, la Botoşani se întâmplă tot felul de minuni. Sau, mai exact, se promit tot felul de minuni. Că este un program naţional de fraierire a electoratului nu mai încape... continuare »

Când amanta de la judeţ devine nevastă. În concediu…

Marti, 30 Septembrie, 2014

Pe scurt, despre ceea ce se mai întâmplă prin Botoşaniul nostru drag... Marţi, Eugen Ţurcanu a inaugurat nocturna la 16 zile după ce a fost... inaugurată de Ovidiu Portariuc. Anul trecut, Ovidiu Portariuc a inaugurat parcarea subterană la un an după ce fusese... continuare »