Azi la Botosani

Botosaneanul TV

Planurile lui Țurcanu: Alegeri cerute în instanță, candidatură oricum, chiar și ca independent - Cu tractoriștii mei, cu ciobenii mei, eu cu ei am câștigat rezultate, nu vorbe - VIDEO

Joi, 19 Martie, 2015

Copreședintele PNL Botoșani este deja istorie pentru administrația publică. Tribunalul Botoșani i-a respins cererea de anulare a ordinului prefectului prin care a fost demis, iar Florin Țurcanu a refuzat să facă orice comentariu pe seama deciziei instanței... continuare »

ACUM: Minunile din buget, prezentate LIVE de Portariuc la Botoşăneanul TV – FOTOGALERIE

Joi, 12 Februarie, 2015

Primarul Ovidiu Portariuc se află în aceste clipe la Somax TV. Edilul şef este invitatul jurnalistei Gabriela Erdic într-o ediţie Botoşăneanul TV dedicată bugetului municipiului pe 2015, care a fost adoptat joi, într-o şedinţă ordinară a Consiliului Local. ... continuare »

LIVE la Botoşăneanul TV: Bombiţele edilului intră la municipiu în „era” Ţurca-n sus şi jos - GALERIE FOTO 

Marti, 10 Februarie, 2015

„Ţurca-n capitală, Ţurca şi la Botoşani”, acesta este titlul ediţiei Botoşăneanul TV de astăzi difuzată de Somax TV. Emisiunea moderată de jurnalista Gabriela Edic se apleacă asupra câtorva proiecte foarte importante de hotărâre pe care primarul Ovidiu... continuare »

Țurcanu i-a povestit lui Iohannis în mașină despre condamnare: Să-mi spuneți distanța care trebui să o păstrez VIDEO

, 08 Februarie, 2015

Președintele Consiliului Județean Botoșani l-a informat personal pe Klaus Iohannis despre problemele pe care le are în Justiție. Invitat la Somax TV, Florin Țurcanu a relatat ziua și modul în care i-a adus la cunoștință șefului statului aceste lucruri. ”Eu... continuare »

ACUM: Uriaşa bătaie de joc, AER în loc de APĂ, LIVE la Somax TV – GALERIE FOTO

Joi, 05 Februarie, 2015

Bătaia de joc cu furnizarea apei la doi paşi de municipiul Botoşani este subiectul ediţiei Botoşăneanul TV din această seară. În platoul Somax TV au venit mai mulţi oameni nemulţumiţi de faptul că au semnat contract pentru a primi apă şi de fapt sunt... continuare »

VIDEO Primarul sapă LIVE la Elsaco de 3,5 milioane euro să-l îngroape pe Flutur

Joi, 05 Februarie, 2015

Au fost momente tensionate miercuri seară la Somax TV. Ca și în alte rânduri în care a simțit că i-ar fi fost afectate interesele administrative și politice, primarul Ovidiu Portariuc a sunat și a cerut să intre în direct la Botoșăneanul TV. Portariuc... continuare »

ACUM: Scandalul vaccinului pentru elevi LIVE la Somax TV: Vaccin sau otravă?  FOTOGALERIE

Marti, 03 Februarie, 2015

Vaccin sau otravă este titlul şi totodată întrebarea principală a ediţiei Botoşăneanul TV de astăzi. Emisiunea este realizată în urma apariţiei problemelor de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, unde unei eleve din clasa a IX –a i s-a făcut rău... continuare »

Ţurcanu pregătit de o candidatură independentă la preşedinţia CJ: Voi candida indiferent

Sambata, 31 Ianuarie, 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi-a făcut planurile inclusiv pentru eventualitatea în care prefectul Costică Macaleţi va emite un ordin prin care îl va demite din funcţie. Florin Ţurcanu va ataca actul în instanţă şi este convins că la primul... continuare »

Gata „luna de miere” din fruntea oraşului, Buliga - declaraţii LIVE surprinzătoare la Somax TV – FOTOGALERIE

Joi, 29 Ianuarie, 2015

Perioada de miere dintre noii edili de la municipiul reşedinţă de judeţ pare să se apropie de sfârşit. Una dintre dovezi poate fi tocmai ceea ce face acum viceprimarul Marius Buliga la Somax TV. "Cred că ar fi fost bine să fiu întrebat"Fostul lider al... continuare »

ÎN CÂTEVA MINUTE: ”Împăratul” vine la raport, într-o ediţie incendiară a emisiunii Botoşăneanul TV!

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, va fi prezent, în această seară, 28 ianuarie 2015, în platoul Somax TV, pentru a dezbate cel mai „fierbinte“ subiect al momentului, şi anume condamnarea sa la şase luni de închisoare cu suspendare.... continuare »

ACUM Eugen Ţurcanu LIVE la Somax TV: Primarul cu „disciplinaţii” “se ţin de braţ şi de umeri la tot felul de petreceri” FOTOGALERIE

Marti, 27 Ianuarie, 2015

Fostul viceprimar şi director al Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) se află la această oră în platoul Somax TV. Eugen Ţurcanu este invitatul realizatoarei Gabriela Erdic. Încă din startul ediţiei de astăzi Botoşăneanul TV,  moderatoarea... continuare »

Amenințări, presiuni și intervenții pentru Botoșăneanul TV care nu trebuia să aibă loc: Am să mă interesez eu să văd cu ce te ocupi

Miercuri, 21 Ianuarie, 2015

Două zile de amenințări, presiuni și intervenți au precedat ediția Botoșăneanul TV de marți seară în care invitați au fost Eduardt Cozminschi și Marius Oroșanu. Cum primul dintre aceștia este doar al doilea liberal după Viorel Coman care a avut curajul... continuare »

Omul care s-a luat de guler cu Ţurcanu în direct la Somax TV – FOTOGALERIE

Marti, 20 Ianuarie, 2015

Unul dintre foarte puţinii liberali din Botoşani care au curajul de a-l critica public pe preşedintele PNL Botoşani s-au aflat marţi seară în platoul Somax TV. Eduardt Cozminschi a fost invitatul realizatoarei Gabriela Erdic, la Botoşăneanul TV. Liberalul de... continuare »

ACUM: Primarul Portariuc a venit cu 48 milioane euro la Somax TV – GALERIE FOTO

Joi, 15 Ianuarie, 2015

Edilul şef al municipiului Botoşani se află la această oră la Somax TV, unde înregistrează ediţia de astăzi Botoşăneanul TV. Unicul subiect al emisiunii îl constituie proiectul de buget pe 2015, la care se lucrează intens în aceste zile. Însumat, bugetul... continuare »

ȘOC în direct, în prime-time: tovarăşul Portariuc, vă întreb dacă aţi fost sau sunteţi ofiţer acoperit al vreunui serviciu secret din România? - FOTOGALERIE

Joi, 08 Ianuarie, 2015

Primul director demis din 2015, Eugen Țurcanu de la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), s-a aflat miercuri seară în studio la Somax TV. Obiectul prinicipal al emisiunii Botoșăneanul TV l-a constituit destituirea acestuia din funcția de... continuare »