Azi la Botosani

Casa de Asigurari de Sanatate

ACCIDENT rutier într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Botoșani: Unul dintre șoferi în lacrimi - GALERIE FOTO

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute la intersecția străzilor din apropierea Casei de Asigurări de Sănătate, când două atutoturisme au intrat în coliziune, din cauza neacordării de prioritate. Șirul evenimentelor sumbre par... continuare »

Șeful Casei de Asigurări anunță mai mulți bani pentru sănătate și-l perie pe ministrul coleg de partid

Miercuri, 29 Aprilie, 2015

Costel Lupașcu, președintele Casei de Asigurări de Sănătate din Botoșani anunță botoșănenii printr-un comunicat de presă că faptul că vor fi alocate mai multe fonduri pentru sănătate. Ba mai mult, acesta a mai menționat că în urma repartizării sumelor... continuare »

Asistentele cu grad principal, puse în stand-by cu miliardul de lei vechi promis

Joi, 23 Aprilie, 2015

Asistentele medicale care au trecut de etapa examenului de grad principal, încă așteaptă sumele de bani promise din anul 2014. Pentru acel plus bănesc care presupune pentru bugetul Spitalului Județean „Mavromati”, aproape un miliard de lei vechi lunar,... continuare »

Guvernu-i mărinimos pe banii altora : Venituri mărite la spital, CJ-ul bun de plată

Marti, 27 Ianuarie, 2015

Actuala guvernare s-a aplecat cu mărinimie către sistemul de sănătate și le-a acordat salariaților din această sferă de activitate câte 100 de lei la salariu. Plus că, de la data de 1 ianuarie 2015 a crescut și valoarea salariului minim pe economie. Majorarea... continuare »

O bătrână acuză Spitalul Dorohoi că nu a fost tratată cum trebuie

Miercuri, 17 Decembrie, 2014

Spitalul Municipal Dorohoi a fost informat telefonic pe 17 decembrie de Casa de Asigurări Botoşani că a primit o reclamaţie din partea unei femei, care a considerat că nu a fost tratată corespunzător la Unitatea de Primiri Urgenţe. „O bolnavă care a fost... continuare »

Botoșăneancă prinsă cu țigări în poșetă lângă sediul CAS - AFLĂ ce cantitate îi încăpuse

Marti, 25 Noiembrie, 2014

O botoșăneancă este cercetată de oamenii legii după ce a fost prinsă cu zeci de pachete de țigări asupra sa, care urmau a fi vândute. De asemenea, un bărbat de 54 de ani este judecat la Tribunalul Vrancea pentru că a fost complice într-un dosar de contrabandă... continuare »

Nicolae Bănicioiu promite să aducă la Dorohoi un computer tomograf

Luni, 10 Noiembrie, 2014

Ministrul sănătății a promis luni, cu ocazia vizitei fulger în județ, aducerea la Dorohoi a unui aparat tomograf, urmând ca spitalul să găsească şi să asigure specialistul care să-l folosească. ”În ceea ce priveşte creşterea numărului de paturi pentru... continuare »

Peste hotare doar cu cardul european de sănătate: cel național oferă servicii medicale doar în România

Marti, 21 Octombrie, 2014

În străinătate, românii care nu sunt asigurați la Casa de Asigurări de Sănătate din ţară, nu vor putea utiliza noul card național de sănătate. Ei nu vor beneficia de servicii medicale decât în regim de urgență și prin intermediul cardului european. Dacă... continuare »

Chestionare în spital pentru măsurarea satisfacției la pacienți

Joi, 09 Octombrie, 2014

O parte dintre bolnavii internați pe secțiile Spitalului Județean Mavromati urmează să fie chestionați cu privire la gradul de satisfacție privind serviciile spitalicești de care beneficiază dar și condițiile în care se refac din punct de vedere medical.... continuare »

Iliuță la ultima conferință de la spital, la cea de bilanț

Miercuri, 10 Septembrie, 2014

Încă managerul de la Spitalul Județean Mavromati, Viorel Iliuță a ieșit pentru ultima dată public din scaunul de conducere a unității medicale. A participat la conferința săptămânală de presă alături de directorul medical demisionar, Mihaela Miler.... continuare »

Lider PSD și demisia în bloc de la spital : Controlul de la minister se pare că a găsit nereguli acolo

Marti, 09 Septembrie, 2014

Viorel Iliuță a uimit din nou și pentru a doua oară într-un an și-a prezentat demisia dintr-o funcție publică. De această dată din cea de manager a Spitalului Județean Mavromati unde a avut larga deschidere a liderului PNL, Florin Țurcanu. A acuzat o avalanșă... continuare »

Iliuță nu vrea să fie comunist, sindicaliștii au trecut la amenințări

Miercuri, 13 August, 2014

Echipa de conducere a Spitalului Județean Mavromati gândește un plan de măsuri prin care să fie reduse o serie de cheltuieli și pentru redresarea financiară a unității. Acest plan care deja ar prinde contur ar urma să fie aprobat în Consiliul de Administrație... continuare »

Nume de vază din PSD la ușa lui Țurcanu în calitate de ”simpli cetățeni”

Luni, 30 Iunie, 2014

Oficial, lucrurile par să se fi domolit la Botoșani între liberali și social democrații care ar fi îngropat, cel puțin aparent securea războiului. O susține Florin Țurcanu, președintele PNL care spune că starea tensionată de pe plan local a dispărut între... continuare »

Spitalul a pierdut definitiv procesul de milioane cu Casa pentru servicii medicale peste contract

Vineri, 20 Iunie, 2014

Spitalul Județean Mavromati nu a obținut câștig de cauză în acțiunea înaintată instanței judecătorești prin care a solicitat o sumă de aproape 5 milioane de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate pentru servicii medicale suplimentare. În dosarul ... continuare »

Intervenție chirurgicală de 1 miliard la Mavromati : Se operează gen Teo Trandafir

Miercuri, 18 Iunie, 2014

Un singur pacient, în funcție de afecțiunea cu care este diagnosticat poate costa Spitalul Județean chiar și 1 miliard de lei vechi pe intervenție chirurgicală. În această categorie se încadrează botoșănenii suferinzi de pancreatită. Există însă o... continuare »

Pagina 1  2   3   4