Azi la Botosani

Catalin Flutur

Se însoară și fiul cel mare al lui Flutur

Joi, 17 Septembrie, 2015

La patru ani de la căsătoria lui Mircea, familia fostului primar al municipiului Botoșani trăiește un eveniment similar. Gabriela și Cătălin Flutur se pregătesc de nunta fiului cel mare. Alexandru Flutur, plecat de mai mulți ani din Botoșani, se căsătorește... continuare »

Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

Marti, 15 Septembrie, 2015

La câteva zile distanță de când fostul primar al orașului a criticat ritmul de derulare al lucrărilor la două proiecte importante pentru Botoșani, vine și replica. Cătălin Flutur a văzut o lipsă de viziune și experiență la actuala conducere a Primăriei... continuare »

Flutur, Cornișa și creditele : Să nu găsim motive să ne acoperim incompetența

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Parcul de agrement Cornișa pare să fi fost numitor comun la luările de poziție a liberalilor, în conferința organizată după o îndelungată pauză. Majoritatea celor aflați la masă și-au trecut pe notițe și acest subiect. El a fost dezvoltat însă... continuare »

Fostul primar despre marile șantiere: Parcul Cornișa încetinit, teatrul transformat într-un ”circ al foamei”

Vineri, 11 Septembrie, 2015

La conferința politică susținută din casa liberalilor vechi și noi s-a atins și subiectul celor mai de interes proiecte aflate în diverse stadii de execuție în municipiul Botoșani și anume parcul Cornișa și Teatrul Mihai Eminescu. Ambele din fonduri... continuare »

În debut de an școlar, Flutur are-un atac cu salariile profesorilor

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Este îndreptat către partidul care guvernează și care nu și-a îndeplinit promisiunile asumate cu privire la nivelul salarizării din sistemul educațional. Co-președintele PNL de la Botoșani, Cătălin Flutur a vorbit în cadrul unei conferințe... continuare »

DNA din nou la Primăria Botoșani : Anchetă cu un contract pentru un om de afaceri care și-a făcut hotel - DOCUMENT

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava par să petreacă tot mai mult timp pe la Botoșani. După descinderile din urmă cu o săptămână DNA și-a îndreptat din nou atenția spre Primăria Botoșani. ... continuare »

CE notă a luat la bacalaureat fiul fostului primar Cătălin Flutur!

Marti, 01 Septembrie, 2015

Fiul cel mic al lui Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani, a trecut cu brio examenul maturității, în sesiunea din toamnă. Cosmin s-a pus cu burta pe carte și a obținut note peste 8.00, la toate probele. În urmă cu puțin timp s-au... continuare »

Curtea de Conturi i-a dat în cap lui Portariuc cu auditul de 23.000 de euro cu care trebuia să-l ”ejecteze” pe Flutur

Joi, 20 August, 2015

Se intitula pompos  ”Analiza diagnostic a activității societăților SC Urban Serv SA și SC Locativa SA Botoșani din perspectivă economică și organizațională” și a fost efectuat de una dintre cele mai mari firme din lume, PricewaterhouseCoopers.... continuare »

Cosmin Andrei îi cere demisia lui Cătălin Flutur!

Luni, 17 August, 2015

Viceprimarul social democrat de la Primăria municipiului reședință de județ și-a început săptămâna cu o solicitare adresată directorului general al societății Locativa. Cererea vine ca urmare a unui proces deschis pentru neplata unor datorii. Primăria... continuare »

Fostul primar, contraatac la edil cu Summer Fest & Centrul Vechi: Ducem acolo niște agenți economici care vând patru cafele pe zi

Sambata, 15 August, 2015

Acuzat mai mult sau mai puţin direct de către actualul primar că blochează organizarea unei noi ediţii Summer Fest, fostul edil şef al municipiului Botoşani a replicat pe Facebook. "Nu e vina noastră că domnii consilieri de la PSD nu vin la ședințe" Cătălin... continuare »

Sunet de tocuri? Patru liberali vor fotoliul lui Portariuc de la Primărie: Unul… are fustă!

Miercuri, 05 August, 2015

În interiorul Partidului Național Liberal au fost deja aruncate zarurile pentru candidaturile de anul viitor la alegerilor locale. Cum președintele de Consiliu Județean se alege din rândul consilierilor județeni, doar la Primărie vor fi candidați unici.... continuare »

EXCLUSIV : Candidatură la Primărie în drum spre a fi depusă: Îl bat mai repede pe Portariuc decât pe Flutur - DOCUMENT

Luni, 13 Iulie, 2015

Așa cum a anunțat, unul dintre liberali se află în aceste momente în drum spre sediul PNL pentru a-și depune intenția de candidatură la Primărie și pentru un mandat de consilier local. Viorel Coman, pentru că despre el este vorba spune că ia candidatura... continuare »

ALEGERI 2016: Portariuc ar câștiga Primăria cu-n an înainte, Flutur s-ar bate cu-n coleg din partid!

Sambata, 11 Iulie, 2015

Carte peste carte, începe să se contureze castelul candidaturilor la primăriile municipiilor reședință de județ. Presa națională a făcut o hartă a candidaților din 2016 și a marilor adversari PSD – PNL. Potrivit acelorași surse, în România... continuare »

MARATONUL alegerilor : Verii Flutur cu candidaturile pe masă, CE se întâmplă la CJ Botoșani

Luni, 06 Iulie, 2015

Vicepreşedintele PNL, deputatul Ioan Bălan, afirmă că principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este câştigarea Primăriei Bucureşti, considerând că Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat, şi face precizări şi despre... continuare »

Bombiţă la PNL: Un liberal şi-a anunţat de lângă Flutur dorinţa de a candida la Primăria Botoşani

Vineri, 19 Iunie, 2015

Surpriză spre finalul întâlnirii cu presa pe care liberalii botoşănenii au organizat-o vineri amiază. După începutul acesteia în sală a intrat şi Viorel Coman, membru al Biroului Executiv Municipal al PNL Botoşani. De la aceeaşi masă cu... continuare »