Azi la Botosani

Catalin Flutur

Tinerii ACL s-au unit la Botoșani pentru a-l susține pe Klaus Iohannis: PSD e disperat că pierde teren

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanții partidului Alianța Creștin Liberală din Botoșani, membrii Birourilor Politice Județene PDL și PNL s-au reunit, marți seară, în prima ședință comună, în formula ACL. S-au stabilit cu această ocazie... continuare »

Cătălin Flutur, atac la ordonanța traseiștilor : Aleșii locali luați cu japca

Joi, 28 August, 2014

Liderul PDL de la Botoșani a anunțat joi că liderii Alianței Creștin Liberale de la București au sesizat deja ambasadele mai multor țări printre care a Americii dar și Comisia de la Veneția, structură care monitorizează o serie de derapaje ale unor guverne,... continuare »

Flutur îl apără prin logică pe Țurcanu : Să nu ne trezim cu cine știe cine pe aici

Joi, 28 August, 2014

A luat cuvântul și co-președintele ACL, consilierul județean Cătălin Flutur, în ședința de la județ pentru a face apel la consilieri să voteze proiectul de fuziune prin absorbţie a SC EcoSal SA cu SC Parc Industrial Botoşani SA. Democrat-liberalul a arătat... continuare »

Mare şedinţă mare Flutur, Ţurcanu & co: Suntem o armată!

Vineri, 22 August, 2014

Alianța Creștin Liberală Botoșani aduce la cunoștință botoșănenilor faptul că s-a stabilit calendarul activităților premergătoare campaniei electorale. Redăm mai jos comunicatul trimis de partidul ACL. Reuniţi în şedinţa Colegiului Director, membrii... continuare »

Flutur a vrut să prezinte CA-ului auditul – AFLĂ ce a pățit

Luni, 11 August, 2014

Directorul general al SC Locativa SA, Cătălin Flutur a încercat sa-și pună în practică promisiunea de a prezenta în Consiliul de Administrație auditul întocmit de PWC la unitatea pe care o conduce. Acesta a convocat CA-ul însă s-a izbit de refuzul membrilor... continuare »

SCRIE SCRIITORUL: Între telenovele şi urne de vot

Marti, 05 August, 2014

Acum două decenii, pe când Ion Iliescu tot candida la preşedinţie,  mai toţi pensionarii erau isterizaţi când venea ziua votului, ca sedaţi se duceau să-l stampileze pe „tătuca Ilici”,  nu cumva să ajungă la Cotroceni vreun intrus ce n-a mâncat... continuare »

Cătălin Flutur și alianța cu PNL : Cel mai important eveniment politic din ultima sută de ani

Vineri, 01 August, 2014

A vorbit după semnarea protocolului de uniune şi Cătălin Flutur, președintele Filialei Județene PDL Botoșani. Acesta și-a exprimat din nou punctul de vedere asupra noii alianțe, cea creștin liberală. Liderul PDL a spus la fel ca și atunci când a semnat... continuare »

PNL-PDL s-au unit la Botoșani: Țurcanu vrea şi preşedintele ţării şi Primăria - GALERIE FOTO

Vineri, 01 August, 2014

Astăzi, 1 august 2014, la sediul Patridului Național Liberal s-a semnat protocolul de fuziunie PNL-PDL prin Alianția Creștin Liberală de la nivelul județului Botoșani. Liderul PNL, Florin Țurcanu împreună cu președintele PDL Cătălin Flutur şi-au dat mâna... continuare »

Iavorenciuc rușinat în CL: Acum 2 ani îl criticați pe Flutur, spuneți că nu sunteți capabili

Joi, 31 Iulie, 2014

Din nou, ședința ordinară de la municipiu a fost deschisă de interpelări. Printre cei care au luat cuvântul și Gheorghe Iavorenciuc, consilier local de pe listele Mișcării pentru Botoșani. El s-a referit mai ales la modul în care arată străzile din municipiu.... continuare »

Flutur și Roman s-au unit în Dreapta cu steag şi insignă: Venim în PDL cu o  mică oaste - FOTOGALERIE

Miercuri, 30 Iulie, 2014

În cadrul conferinței de presă, în care cei doi lideri de la PDL respectiv Forța Civică au semnat protocolul de fuziune s-au făcut și o serie de cadouri politice, de ambele părţi. Liderul partidului Forța Civică a susținut că se bucură de faptul că partidele... continuare »

ACUM: PDL se întărește oficial cu Forța lui Roman, Flutur: S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple - FOTOGALERIE

Miercuri, 30 Iulie, 2014

În aceste momente la sediul PDL de la Botoșani are loc oficializarea fuziunii prin absorbție dintre PDL și Forța Civică. Conferința de presă este prezidată de cei doi lideri ai celor două formațiuni politice. Cătălin Flutur, președintele Organizației Județene... continuare »

ACUM: Consilierii județeni votează la secret excluderea unui ales - FOTOGALERIE

Miercuri, 30 Iulie, 2014

După ce s-au contrat aproximativ un sfert de oră pe procedură, consilierii județeni, la propunerea lui Florin Țurcanu, au decis să se voteze secret excluderea din plen a lui Mihai Anițulesei, exclus din Partidul Poporului Dan Diaconescu. A luat cuvântul Dorin... continuare »

Flutur despre confidenţialitatea lui Portariuc pe bani publici: Nu am voie să spun nimic

Marti, 29 Iulie, 2014

Cătălin Flutur, directorul Locativa s-a conformat solicitării venită din partea primarului Ovidiu Portariuc şi a organizat o conferinţă de presă prin care ar fi urmat să prezinte concluziile celor de la Price Waterhouse Cooper. "Săptămâna trecută, dl... continuare »

Dreapta anti PSD: Alianța PNL – PDL condusă de aproape 100 de oameni la Botoșani

Luni, 28 Iulie, 2014

În urma contopirii celor trei formațiuni politice, PDL – PNL- Forța Civică, pe plan local noua construcție ar urma să fie condusă, în mod egal, de reprezentanți ai celor trei partide. În total, ar ieși 90 de posturi de conducere în cadrul Alianței Creștin... continuare »

PNL şi PDL au fuzionat la Bucureşti, Roman deja este lângă Flutur – FOTOGALERIE cine a mai fost la congres

Sambata, 26 Iulie, 2014

Reprezentanţii PDL şi ai PNL au aprobat sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL şi statutul noului partid. Congresul de fuziune PNL-PDL s-a încheiat pe acordurile "Verde înrourat". Au venit... continuare »