Azi la Botosani

Catalin Flutur

Flutur – Portariuc, întâlnire cu ușile închise, au ieşit împreună - AFLĂ ce au declarat – GALERIE FOTO

Marti, 22 Iulie, 2014

Aproximativ jumătate de oră a durat întâlnirea dintre fostul și actualul primar care s-au revăzut în biroul de edil șef al Primăriei după mai bine de doi ani de zile. Ovidiu Portariuc și Cătălin Flutur s-au întâlnit datorită raportului de audit. Pe... continuare »

ACUM: Moment istoric – Flutur a intrat pentru prima dată în Primărie după alegeri şi s-a dus glonţ la Portariuc

Marti, 22 Iulie, 2014

Ultimii doi primari ai municipiului Botoşani au la această oră o întrevedere în cabinetul edilului şef. Pentru prima dată după mai bine de doi ani Cătălin Flutur a intrat în Primăria Botoşani. După ce a părăsit funcţia de edil şef, actualul consilier... continuare »

Țurcanu despre uniunea cu PDL: Flutur în 2004 de la sediul PNL a plecat

Vineri, 18 Iulie, 2014

Florin Țurcanu a luat atitudine cu privire la declarațiile făcute la sediul PSD de Ovidiu Portariuc și în privința alianței cu PDL.  Liderul liberal a declarat că la Botoșani nu s-a pus discuția ca liberalii să-și părăsească sediul. Ultimele detalii... continuare »

Gata statutul PDL-PNL – AFLĂ cine va conduce la Botoşani

Marti, 15 Iulie, 2014

PNL şi PDL vor funcţiona într-un soi de alianţă până la 1 ianuarie 2017, abia atunci fiind programată adevărata contopire între cele două partide. Asta reiese din statutul noii formaţiuni de Dreapta care va rezulta din fuziunea PNL – PDL şi care a fost... continuare »

SCRIE SCRIITORUL: Cafteală generală pe dreapta noastră politică

Luni, 07 Iulie, 2014

Nu mai e mult până ce, pe dreapta scenei noastre politice, va ieşi o cafteală generală. Acum lucrurile par normale, numai că-n spatele liniştii se ascut săbiile, orgoliile sunt prea mari pentru a anticipa câştigătorul. E ştiut faptul că până nu demult... continuare »

Cătălin Flutur la România TV: Stânga trebuie să fie într-o parte și Dreapta într-alta

Joi, 29 Mai, 2014

Cătălin Flutur, preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Democrat Liberal, este de părere că fuziunea cu Partidul Naţional Liberal va reprezenta o echilibrare firească a forţelor politice, informează postul de televiziune România TV. Flutur... continuare »

Ex-vicele Andrei se simte răzbunat, primarul anunţă o nouă majoritate în CL: Țurcanu, înainte să se adreseze cetățenilor, să se uite la procent

Luni, 26 Mai, 2014

Era fericit a doua zi după alegeri viceprimarul schimbat de două ori din funcție și care momentan este șomer. Cosmin Andrei a făcut o serie de recomandări liderilor PNL și PDL în contextul rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare. "Botoșănenii... continuare »

Flutur, vot de amiază alături de liderii PDL: Să aducem Europa în fiecare casă a românilor - FOTOGALERIE

, 25 Mai, 2014

Spre deosebire de alte alegeri, când se prezenta la urne alături de soţie la orele dimineţii, de această dată preşedintele PDL Botoşani s-a deplasat la secţia de vot în jurul orei 12:30. Nu alături de partenera de viaţă, ci de colegii din conducerea organizaţiei... continuare »

Flutur dă de pământ cu prefectul roşu: Respectă legea pesediştilor; va trebui să răspundă

Joi, 15 Mai, 2014

Decizia prefectului Costică Macaleţi de a ataca hotărârile Consiliului Local Botoşani prin care a fost demis viceprimarul PSD Cosmin Andrei şi înlocuit cu PDL-istul Eugen Ţurcanu i-a atras critici dure din partea Opoziţiei. După cum Botoşăneanul v-a informat... continuare »

Anunţ la lansarea PDL: Aveţi aici viitorul primar al municipiului Botoşani

, 11 Mai, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, şi-a încheiat discursul de la Teatrul Mihai Eminescu referindu-se la liderii locali din Botoşani şi Suceava. Prezidenţiabilul democrat-liberalilor, s-a întors spre cei 13 portocalii de pe scenă şi a strigat: „Aveţi... continuare »

Candidații la Parlamentul European intrare pe imn și baloane la teatru – GALERIE FOTO

, 11 Mai, 2014

Cei trei aspiranți la un mandat de europarlamentar aflați pe listele PDL și-au făcut o intrare impresionantă în sala Teatrului Mihai Eminescu. Monica Macovei, Constantin Moroșanu și Orest Onofrei, însoțiți de democrat liberali cu state vechi în partid au... continuare »

Se reface USL la Botoșani? - Țurcanu în panică, a trădat & sunt și liberali cu principii

Marti, 06 Mai, 2014

Uniunea Social Liberală s-ar putea reuni după alegerile europarlamentare. Este anunțul venit din tabăra roșie și care anunță o reînchegare a acestei construcții politice, menită să continue promisiunea făcută românilor în 2012 și anume menținerea... continuare »

Flutur rămas dator unui fost polițist cu hoții în centru, gherțomani și cocoașe

Marti, 29 Aprilie, 2014

După două mandate, se pare că fostul primar al orașului a lăsat în urmă două promisiuni neonorate. Cel care s-a plâns de acest lucru a fost fostul șef al Poliției Rutiere, actual președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), Dumitru... continuare »

Lupul roșu îi îmbie pe Flutur și Țâbuleac la semnat petiție anti-discriminare

Vineri, 25 Aprilie, 2014

PSD Botoșani a început strângerea de semnături pentru Petiția “România merită mai mult” ce va fi adresată Parlamentului European în vederea combaterii discriminării românilor în statele Uniunii Europene. Primul semnatar al petiției este chiar președintele... continuare »

Flutur refuză Maratonul lui Portariuc: Eu nu fug de nimeni – AFLĂ ce sport preferă

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Fostul primar al municipiului Botoşani refuză invitaţia succesorului său în funcţie de a alerga la Maratonul Primăverii. Acesta va avea loc pe 18 mai, iar Ovidiu Portariuc a anunţat public că va participa, dar şi că îi aşteaptă pe liderii PNL şi PDL... continuare »