Azi la Botosani

Catalin Flutur

„Cazul Ghiorghiţă” în discuţia PDL Botoşani

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Situaţia consilierului local Florin Ghiorghiţă va fi discutată în forurile de conducere de la PDL Botoşani. După cum v-am informat astăzi, viceprimarul din perioada 2000 – 2012 a anunţat că se retrage din politică, dar nu şi din administraţie. Totodată,... continuare »

FAZA ZILEI: Flutur și Țurcanu invitați să alerge alături de Portariuc la Maratonul Primăverii

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

”Maratonul Primăverii,  18 mai, ora 10:00, peste 1.000 de persoane îmi doresc să participe. Va fi un traseu de aproximativ 2 kilometri, timpul de parcurgere este stabilit undeva la jumătate de oră, se va pleca undeva din fața Primăriei, se va parcurge... continuare »

Proiectul cu demiterea lui Andrei a ajuns la Flutur: Îmi menţin declaraţia

Sambata, 12 Aprilie, 2014

Preşedintele PDL Botoşani refuză să îi răspundă viceprimarului Cosmin Andrei, care susţine că, de fapt, liberalii şi democrat-liberalii nu reuşesc să facă majoritatea în Consiliul Local Botoşani şi de aceea tot amână anunţata sa schimbare. „Îmi... continuare »

Ironii prefecturale: Probleme punctuale, privind cetăţenii din faţă? / N-au loc de muncă VIDEO

Sambata, 15 Martie, 2014

Deşi depunerea de către PDL Botoşani la Prefectură a intitulatei „Cartea Minciunilor PSD” nu a durat decât un minut şi jumătate, acţiunea a fost una plină de ironii între cele două părţi. Cetăţenii portocalii din faţa instituţieiDupă ce Viorica... continuare »

Flutur despre condamnarea lui Țurcanu: Mi-e absolut indiferent, bucură pe unii

Joi, 13 Martie, 2014

Condamnarea la o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare a președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu care a fost trimis în judecată sub acuzația de fals și us de fals. Președintele PDL de la Botoșani a afirmat că nu este în măsură să-și... continuare »

Liderul PDL anunță iar Carta Minciunilor USL și target pentru europarlamentare

Joi, 13 Martie, 2014

Printre deciziile luate în Biroul Politic Județean întrunit joi după-masă la sediul PDL, se regăsește și cea privitoare la aducerea în spațiul public a deja celebrei Carte a Micniunilor USL pe final de săptămână. Liderul PDL de la Botoșani susține că le... continuare »

Portariuc atac dur de la Flutur cu raportul: Cât tupeu ai să cheltuiești bani...

Joi, 13 Martie, 2014

Primarul municipiului reședință de județ a fost aspru sancționat de predecesorul său pe funcție în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PDL. Cătălin Flutur l-a criticat pe Ovidiu Portariuc cu privire la raportul de activitate, tipărit în acest... continuare »

ACUM: De lângă Flutur, Raluca Turcan aplaudă divorţul politic din USL

Joi, 13 Martie, 2014

După o şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PDL Botoşani a fost programată o conferinţă de presă începând de la ora 17:30 la care iau parte Raluca Turcan, Cătălin Flutur şi Dan Humelnicu. A deschis seria declaraţiilor botoşăneanca trimisă în Parlament... continuare »

Portariuc: Nu intru în conflict cu cozile de topor ale lui Cătălin Flutur

Luni, 03 Martie, 2014

Ovidiu Portariuc a emis şi un comunicat de presă prin  care şi-a reiterat afirmaţia de a nu răspunde atacurilor venite din partea lui Florin Ghiorghiţă. Redăm în continuare poziţia publică a primarului. Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc... continuare »

Şeful PDL Botoşani anunţă alte variante pentru CL şi CJ: Pot fi luaţi în calcul…

Miercuri, 26 Februarie, 2014

Numele vehiculate în spaţiul public de la Botoşani pentru preluarea funcţiilor de viceprimar, respectiv vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, ocupate de Cosmin Andrei şi Paul Pavăl, sunt scoase din discuţie de preşedintele PDL. Cursă deschisă tuturor consilierilor... continuare »

Flutur despre ieşirea PNL-ului de la guvernare: Nu va fi o alianţă! Încă!

Miercuri, 26 Februarie, 2014

La mai puţin de o zi de la ieşirea de la guvernare a PNL, preşedintele Partidului Democrat Liberal de la Botoşani a declarat că deocamdată nu se poate vorbi despre o alianţă cu liberalii. Direcţia pe care o vor urma cele două partide ar urma să fie stabilită... continuare »

Flutur : Ce s-ar întâmpla dacă nouă ne-ar bate capul să facem un referendum?

Sambata, 22 Februarie, 2014

Primul om politic care a luat cuvântul la dezbaterea organizată de Asociaţia Pro Democraţia despre apropiatele alegeri europarlamentare a fost preşedintele PDL Botoşani. Cătălin Flutur a arătat că scrutinul pentru Parlamentul European vine după o perioadă în... continuare »

ACUM : Floarea politică, de la Flutur & Roman, la… romi, dezbat europarlamentarele – FOTOGALERIE

Sambata, 22 Februarie, 2014

O bună parte a liderilor politici de la Botoşani se află la această oră la o dezbatere organizată de Asociaţia Pro Democraţia la Casa de Cultură a Sindicatelor. Întâlnirea are loc la iniţiativa preşedintelui de onoare al ONG-ului, Cristian Pârvulescu. Acesta... continuare »

Flutur şi Mişcarea Populară: Vine şi mocăniţa din spate să împingă

Sambata, 08 Februarie, 2014

Înfiinţarea oficială a Partidului Mişcarea Populară (PMP) nu a provocat plecări din PDL Botoşani către noua formaţiune. Cel puţin asta susţine liderul judeţean al democrat-liberalilor. „La Botoşani deocamdată nu s-a întâmplat nimic"Potrivit acestuia,... continuare »

Miting PDL anti USL în Bucureşti, 150 de protestari din Botoşani

Sambata, 08 Februarie, 2014

Câteva mii de persoane participă la această oră, în capitală, la un miting organizat de PDL împotriva Uniunii Social Liberale. Manifestarea are ca scop declarat apărarea statului de drept în România şi presupune şi efectuarea unui marş de la Ateneul Român până... continuare »