Azi la Botosani

Catalin Flutur

Bărbaţia femeiască a lui Dolineaschi, miştocăreală la PNL: Soluţia salvatoare a venit

Vineri, 19 Iunie, 2015

Tensiunile din PSD Botoşani, care au început cu demisia lui Andrei Dolineaschi din funcţia de preşedinte şi s-au terminat cu reocuparea funcţiei tot de către acestea, a constituit subiect şi la conferinţa de presă a liberalilor botoşăneni. Copreşedintele... continuare »

Vara asta se culeg candidaturile pentru 2016 : Flutur - PNL este la o distanță însemnată față de PSD

Vineri, 19 Iunie, 2015

Liberalii au început deja acțiunea de pregătire a alegerilor din 2016 și în decurs de mai puțin o lună de zile candidaturile din partea primarilor sau pentru listele de consilieri locali, deja trebuie a fi depuse. Unul dintre liderii PNL a arătat că... continuare »

ACUM : Moment special în casa liberalilor, Flutur cu Grigoraș la dreapta

Vineri, 19 Iunie, 2015

Sediul Partidului Național Liberal de la Botoșani și-a deschis din nou porțile și a reluat astfel conferințele de presă săptămânale. Asta după ce, după o perioadă de incertitudine la vârf, organizația este condusă de doi co-președinți cu acte... continuare »

Viceprimarul Cosmin Andrei îl acuză pe Cătălin Flutur că sfidează Consiliul Local!

Vineri, 12 Iunie, 2015

Faptul că membrii PNL cu funcții publice ar trebui să restituie banii din salariu pentru ziua de vineri, 12 iunie 2015, nu a fost singura declarație făcută de viceprimarul Cosmin Andrei. Edilul a continuat prin a dezavua absența fostului primar, în calitatea... continuare »

Liberalii cu protest în timpul programului, banii înapoi! GALERIE FOTO cu directorii sancționați de Primărie

Vineri, 12 Iunie, 2015

Mai mulți liberali cu funcții publice de conducere s-au alăturat mitingului organizat vineri de Partidul Național Liberal în Piața Revoluției cu începere de la ora 11:00. Parte dintre ei în structuri aflate în subordinea Consiliului Județean,... continuare »

Flutur, apel la deputații PSD să voteze moțiunea: N-a fost auzit până la București

Vineri, 12 Iunie, 2015

Cu aproximativ două ore înainte de numărarea voturilor din Parlament pentru moțiunea de cenzură, în Piața Revoluției din Botoșani, unul dintre co-președinții PNL lansa un apel pentru deputații botoșăneni care fac parte din partidul de guvernământ... continuare »

Flutur, în piața publică, înconjurat de liberali și pancarte: Vrem ca Victor Ponta să plece!

Vineri, 12 Iunie, 2015

A vorbit despre manifestația di Piața Revoluției de vineri, 12 iunie 2015, co-președintele PNL, Cătălin Flutur. Celălalt lider, senatorul Viorel Grigoraș, nu s-a aflat la acțiunea de pichetare. Cătălin Flutur a spus că în toate țara, liberalii cer demisia... continuare »

ACUM: Zeci de liberali în frunte cu Flutur și Sorescu, protest în fața Prefecturii – FOTOGALERIE

Vineri, 12 Iunie, 2015

Nu sunt 500 de oameni, dar sunt câteva zeci de liberali care au ieșit la acțiunea de pichetare a Palatului Administrativ. Piața Revoluției arată ca o mică pădurice de pancarte cu diverse mesaje: ” Nu vreau să fiu reprezentat de un premier penal”,... continuare »

Petrache de la Ilfov are un mesaj pentru liberalul care îl contracarează pe Flutur la Primărie: S-ar putea să nu mai fie

Joi, 28 Mai, 2015

Înainte de Delegația Permamentă de la Ipotești, secretarul general al PNL, Marian Petrache, s-a întâlnit la sediul partidului cu o parte a parlamentarilor și cu jurnaliștii. Printre subiectele abordate l-a constituit și candidaturile la alegerile... continuare »

S-a făcut calculul: CÂT stă Portariuc la serviciu și CE FACE pe unde pleacă: Tot am spus că sunt copii, sunt tineri

Miercuri, 20 Mai, 2015

Plecările repetate ale primarului din Botoșani, care nici la ședințele de Consiliu Local nu prea mai ajunge, au stârnit curiozitatea Opoziției, care i-a contorizat timpul efectiv petrecut în municipiul reședință . Două zile și jumătate pe săptămână... Conform... continuare »

PSD-ul lui Dolineaschi de la Botoșani amendat pentru discriminarea lui Iohannis - DOCUMENT

Miercuri, 20 Mai, 2015

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale s-a încheiat, nu însă și disputele dintre partide. La mai bine de jumătate de an de la scrutin PSD Botoșani a fost sancționat cu avertisment de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării... continuare »

Flutur, contraatac cu cifre și documente într-o poveste de aproape 100 de milioane euro

Miercuri, 20 Mai, 2015

După o perioadă relativ lungă în care a evitat să mai ia poziții publice, fostul primar al municipiului Botoșani a răspuns acuzațiilor care i se aduc de către succesorul său în funcție. 5 milioane de euro prezumtivă corecție financiară la 96 de... continuare »

Portariuc, mesaj pentru cel care-i râvnește scaunul: Ar putea deveni un viceprimar destoinic

Miercuri, 20 Mai, 2015

Primarul Ovidiu Portariuc a citit declarațiile făcute de liberalul Viorel Coman pentru Botoșăneanul. Și a ținut să-i ureze încă de acum, cu un an înainte de alegerile locale, succes. Îl felicită, bineînțeles și pentru curaj. Mai ales,... continuare »

Contracandidat bombă pentru Flutur chiar din PNL: Eu nu pot trece peste faptul că dl. Cătălin Flutur...

Miercuri, 20 Mai, 2015

Fostul primar al municipiului Botoșani din perioada 2004 – 2012 are un candidat surpriză chiar din interiorul noului PNL. Unul dintre membrii Biroului Politic Municipal al vechiului PNL Botoșani și-a anunțat colegii că vrea să intre în cursa internă pentru... continuare »

D’ale politicii : Ovidiu Portariuc insistă cu afacerea fraților Alexa!

Luni, 04 Mai, 2015

Era pe la jumătatea lunii martie când procurorii Direcției Naționale Anticorupție Suceava au descins la Primărie, sediul la Casa Cărții și la Modern Calor. Întrebarea a venit la aproximativ o lună și jumătate distanță. Explicația : chiar dacă e... continuare »