Azi la Botosani

Catalin Flutur

Flutur îl corectează cu 3 milioane euro pe Portariuc:  Dacă cumva a plecat să se întoarcă, se duce degeaba

Vineri, 07 Februarie, 2014

Acuzat direct de aplicarea unei corecţii financiare de 3 milioane euro municipalităţii botoşănene pentru proiectele de reabilitare a termoficării, fostul edil şef a ţinut să îi transmită succesorului în funcţie că, dacă a plecat la Bucureşti ca să rezolve... continuare »

Flutur s-a pornit la demontat minciunile lui Portariuc: Ori e minciună, e prostie

Joi, 06 Februarie, 2014

Edilul şef din perioada 2004 – 2012 a organizat joi o conferinţă de presă în care a demontat mai multe acuzaţii aduse de succesorul său în funcţie. Printre altele, Ovidiu Portariuc a motivat scoaterea de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de pe 3... continuare »

Flutur şi secretul de 23,5 miliarde al lui Portariuc: Stupefiant pentru mine

Joi, 06 Februarie, 2014

Fostul primar al municipiului Botoşani a reluat criticile la adresa bugetului susţinut de actualul edil şef. Cătălin Flutur a arătat că suma prevăzută pentru investiţii este de 3,5 ori mai mică decât cea pentru funcţionare. Mai mult, potrivit preşedintelui... continuare »

Flutur, Eugen Ţurcanu şi scandalul cu nocturna: Singura vină este că e membru PDL

Miercuri, 29 Ianuarie, 2014

Liderul judeţean al democrat-liberalilor este convins că scandalul cu nocturna a fost declanşat intenţionat de primarul Ovidiu Portariuc pentru a găsi un pretext să-l destituie pe Eugen Ţurcanu, consilier PDL care îl deranjează cu interpelările sale în timpul... continuare »

Flutur dă de pământ cu Portariuc: Un an şi jumătate şi nu am văzut nici un pas înainte

Miercuri, 29 Ianuarie, 2014

Atacat timp de o săptămână aproape continuu de cel care i-a succedat în funcţie, Cătălin Flutur a reacţionat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă derulată la sediul PDL Botoşani. El susţine că Ovidiu Portariuc încearcă să vină cu aşa-zise dezvăluiri... continuare »

Portariuc: Nu mă ocup de dl Flutur pentru 2.000 – 3.000 de euro, eu mă ocup de milioane de euro

Luni, 27 Ianuarie, 2014

Asemenea altor cazuri în care a anunţat diverse lucruri negative la adresa predecesorului în funcţie şi în cel al procesului deschis de împotriva lui Cătălin Flutur, actualul primar susţine că nu a avut vreo legătură şi că a aflat de la jurnalişti despre... continuare »

SCRIE SCRIITORUL cum de laudă Flutur bugetul lui Ţurcanu: La vremuri noi, lăudători noi

Marti, 21 Ianuarie, 2014

Probabil că dl Cătălin Mugurel  Flutur a „scăpat” această „concesie vocală” după ce-a tras cu ochiul spre bugetul Primăriei Suliţa, a cărui primar i-a fost coleg de partid, pe când lumea încă nu se ştia că ar fi fost în tinereţe turnător autentic Noul... continuare »

După ziua lui Eminescu, ziua lui Flutur

Joi, 16 Ianuarie, 2014

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, îşi serbează astăzi ziua de naştere. Actualul consilier judeţean şi director al SC Locativa SA împlineşte 51 de ani. Dacă în perioada în care era edil şef, date fiind manifestările dedicate poetului... continuare »

Flutur cu soţia la TDL: Brandul Botoşaniului este cultura, nu agriculturaVIDEO&FOTO

, 08 Decembrie, 2013

Dacă anul trecut în campania electorală a lipsit de la Miss PDL Botoşani, în schimb la ediţia din 2013 Cătălin Flutur a fost prezent pe toată durata desfăşurării competiţiei de frumuseţe. Fostul primar a venit la Tex Club vineri seară alături de soţia sa,... continuare »

Gata sondajul PNL-iştilor: Ţurcanu peste Ţâbuleac, Portariuc peste Flutur

Joi, 05 Decembrie, 2013

Sondajul comandat de Partidul Naţional Liberal de la Botoşani ar fi gata. Potrivit unor surse neoficiale rezultatele acestuia nu-i sunt pe plac preşedintelui liberal de la judeţ întrucât acestea ar arăta că Ovidiu Portariuc ar putea să mai câştige un mandat de... continuare »

SCRIE SCRIITORUL despre alegerile din PDL: Alba-neagra pe fond portocaliu

Marti, 03 Decembrie, 2013

«Mă mir că nu a fost invitat special şi primarul de Dângeni spre a i se oferi o diplomă de fidelitate. De asemenea,  primarul de Dobârceni merita şi el un loc în primele rânduri. Şi ca scenariul să fie întreg, la alegeri a participat şi buldogul de la... continuare »

Foşti directori, ex-primari şi… Ada Macovei şefi la PDL Botoşani  – LISTA

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

În jurul orei 18:45 democrat-liberalii au făcut publice rezultatele alegerilor pentru Biroul Permanent Judeţean. După cum v-am mai informat, Daniel Humelnicu şi Gabriel Alecsandru sunt noii prim-vicepreşedinţi. Aceştia au adunat 243, respectiv 183 de voturi, în... continuare »

Flutur, mesaj aproape în lacrimi pentru trădători: Să nu-şi închipuie cineva...

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

La finalul prezentării tuturor candidaţilor la funcţiile din Biroul Permanent Judeţean a luat cuvântul şi preşedintele PDL Botoşani, unicul pretendent la acest post. Vizibil emoţionat, Cătălin Flutur a mărturisit că alegerile din 2012 i-au arătat că încă... continuare »

Show cu ex-deputat la scrutinul PDL: Ţurcanu vorbeşte mai frumos…? Şi conduce un judeţ

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

Ca la fiecare şedinţă de anvergură a PDL Botoşani şi de această dată s-a înscris la cuvânt Stelică Strugaru. Tot ca de obicei ex-deputatul a făcut spectacol în faţa celor 400 de democrat-liberali.  „Multă lume îmi reproşează că vorbesc moldoveneşte.... continuare »

Cătălin Flutur la alegerile din PDL: Am făcut şi greşeli, e timpul să le asumăm

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

La finalul alocuţiunii Vasile Blaga s-a dus la locul său şi l-a îmbrăţişat pe Cătălin Flutur. Preşedintele PDL Botoşani a vorbit timp de aproximativ opt minute, trecând în revistă activitatea organizaţiei din aprilie 2011, de când a preluat conducerea şi... continuare »