Azi la Botosani

Catalin Flutur

Blaga la Botoşani: Cătălin, fostul şi viitorul primar al municipiului Botoşani

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

Primul democrat-liberali care a luat cuvântul la alegerile PDL Botoşani a fost preşedintele Vasile Blaga. Acesta a arătat că a venit la Botoşani la prietenii care l-au sprijinit la scrutinul intern din primăvară. Liderul portocaliilor a apreciat activitatea fostului... continuare »

ACUM : 400 de portocalii, cu Blaga în frunte şi sindicalist surpriză în primul rând – GALERIE FOTO

Sambata, 30 Noiembrie, 2013

În jur de 400 de democrat-liberali au umplut sala Eminescu a Hotelului Rapsodia la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Botoşani. Pentru prima dată după alegeri portocaliii s-au întrunit ca să îşi stabilească noua conducere. În sală se regăsesc mai mulţi... continuare »

Sare şi Andrei, cu ambasadori şi spaţii, la gâtul lui Flutur: Foarte prost exploatate

Vineri, 15 Noiembrie, 2013

O nouă zi, un nou atac la adresa fostului primar Cătălin Flutur. De data aceasta autor este viceprimarul Cosmin Andrei, teribil de nemulţumit de modul în care SC Locativa SA gestionează spaţiile comerciale din Centrul Vechi. "Cei de la Locativa se ocupă cu... continuare »

Şi PDL-iştii şi-au ales liderii pensionari cu Flutur şi Humelnicu

Vineri, 15 Noiembrie, 2013

Organizaţiile municipală şi judeţeană ale Persoanelor de Vârsta a III-a PDL Botoşani şi-au ales joi noile conduceri. În prezenţa membrilor reuniţi la sediul partidului,  a fost ales ca preşedinte la Organizaţia Municipală Dinu Aolăriţei, iar la Organizaţia... continuare »

Primarul anunţă picanterii la Locativa, unde are PSD şefi nu prea se anunţă ceva 

Joi, 14 Noiembrie, 2013

Gata raportul de audit privitor la două dintre societăţile subordonate Primăriei municipiului Botoşani! Una dintre acestea este cea condusă de fostul primar Cătălin Flutur, iar succesorul său din fruntea municipalităţii anunţă anumite „picanterii” legate... continuare »

Firma de sondaje folosită de PSD îl dă pe Portariuc primar detaşat

Luni, 28 Octombrie, 2013

După o treime din mandat primarul Ovidiu Portariuc ar câştiga încă aproximativ 5% dintre opţiunile de vot ale botoşănenilor, conform unui sondaj efectuat în octombrie de PIAR Media, firmă cu care PSD Botoşani colaborează de patru ani. Edilul şef ar fi votat... continuare »

Flutur şi PNL: Dacă o să facem o alianţă…

, 27 Octombrie, 2013

Preşedintele Partidului Democrat Liberal de la Botoşani era încântat sâmbătă dimineaţă când s-au deschis urnele de vot pentru alegerile din interiorul partidului în vederea desemnării candidatului pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Cătălin Flutur... continuare »

Flutur anunţă alegeri la şefia PDL – AFLĂ pentru când

Sambata, 26 Octombrie, 2013

Organizaţia Judeţeană a Partidului Democrat Liberal de la Botoşani îşi va alege componenţa Biroului Judeţean al formaţiunii politice la finele lunii noiembrie. Unic candidat până la acest moment pentru funcţia de preşedinte este actualul lider, Cătălin Flutur. Fostul... continuare »

Flutur la PDL: Aştept de la candidatul PDL să-l bată pe cel de la PSDGALERIE FOTO

Sambata, 26 Octombrie, 2013

A votat pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale de anul viitor şi preşedintele democrat liberalilor botoşăneni, Cătălin Flutur. Deşi a evitat să-şi dezvăluie opţiunea, liderul PDL a afirmat că îşi doreşte ca prezidenţiatul să fie... continuare »

Consiliu Extraordinar la PDL, Flutur: Primul exerciţiu cu adevărat democratic

Joi, 24 Octombrie, 2013

Consiliul  Extraordinar de Coordonare Judeţean al PDL Botoşani se reuneşte astăzi, în vederea unei întîlniri cu cei trei democrat-liberali intraţi în cursa pentru desemnarea candidatului pentru preşedinţia Romaniei, anunţă reprezetanţii organizaţiei... continuare »

Cătălin Flutur aprecieri la USL pentru șantierul de pe Botoșani - Suceava

, 13 Octombrie, 2013

Președintele PDL Botoșani a ținut ca, prin intermediul unui comunicat de presă să își exprime aprecierea pentru faptul că, în sfârșit lucrările  de reabilitare pentru drumul național Botoșani / Suceava au fost demarate. Cătălin Flutur ţine consideră... continuare »

Poftim? Rovana Plumb la noul CET– DIALOGUL despre "ejectul" Flutur & Diaconu

Vineri, 11 Octombrie, 2013

Autorităţile nu doar că „au uitat” să îi invite pe fostul primar Cătălin Flutur şi ex-directorul general Ion Diaconu la vizita ministrului Mediului la noul CET, ci au încercat să îşi aroge toate meritele pentru reabilitarea Centralei de Energie Termică.... continuare »

Flutur vrea ales din nou la PDL: Seniorii, când se schimbă puterea, o dau cotită

Sambata, 05 Octombrie, 2013

Primul senior care a luat cuvântul la alegerile de la TDL Botoşani a fost chiar preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Flutur. Primit cu aplauze furtunoase de către cei peste 150 participanţi la conferinţă, actualul consilier judeţean a pus în antiteză... continuare »

ACUM : 150 tineri PDL-işti îşi aleg liderul, Flutur primit pe muzică VIDEO & FOTOGALERIE

Sambata, 05 Octombrie, 2013

Peste 150 de tineri ai Partidului Democrat Liberal Botoşani au umplut Sala de Marmură a Teatrului Mihai Eminescu pentru a-şi alege noul preşedinte. Deşi vârsta îi permite, Gabriel Alecsandru nu mai candidează, el anunţându-şi retragerea din funcţie pentru a... continuare »

Grei din PNL bătăi la uşa PSD-ului, Portariuc zice că le refuză intrarea

Miercuri, 02 Octombrie, 2013

Mai mulţi liberali marcanţi de la Botoşani şi-ar fi exprimat intenţia de a se înscrie în PSD. Aceasta este varianta Portariuc la nemulţumirile lui Florin Ţurcanu cu privire la faptul că social democraţii ar încerca să-i ademenească oamenii din partid pentru... continuare »