Azi la Botosani

Catalin Flutur

Ţurcanu somat de PSD cu Flutur: Să denunţe public înţelegerea pe care o are

Vineri, 27 Septembrie, 2013

O nouă ieşire în faţa presei a social-democraţilor botoşăneni, încă o acuză la adresa liberalilor privind existenţa unei înţelegeri tacite cu democrat-liberalii. Dacă săptămâna trecută reproşul a venit din partea primarului Ovidiu Portariuc, săptămâna... continuare »

Flutur şi candidatura la Primărie cu PNL: Dl. Portariuc nu a înţeles nimic!

Luni, 16 Septembrie, 2013

Reprezentanţii PDL Botoşani au emis un comunicat de presă pe care îl vom reda mai jos integral, cu privire la afirmaţiile făcute de Ovidiu Portariuc la conferinţa de presă de la finele săptămânii trecută cu privire la o eventuală candidatură a lui Cătălin... continuare »

Portariuc detonează bomba : Flutur va candida pentru PNL la Primăria Botoşani

Vineri, 13 Septembrie, 2013

Cătălin Flutur va candida într-adevăr în 2016 la funcţia de primar al municipiului Botoşani, dar nu din partea PDL, ci a PNL. Asta susţine actulul edil şef. Referindu-se la atacurile pe care preşedintele PDL Botoşani le-a lansat la adresa sa în ultima săptămână,... continuare »

Portariuc, contraatac şcolar la Flutur cu grup sanitar şi sistem de supraveghere

Joi, 12 Septembrie, 2013

Anticipând parcă atacul predecesorului său în funcţie, Cătălin Flutur, pe tema lucrărilor din şcoli, primarul Ovidiu Portariuc a făcut publică lista investiţiilor efectuate anul acesta din bugetul local. Edilul şef a prezentat 18 obiective, printre care se... continuare »

Flutur, atac la Portariuc cu şcolile tăiate de la investiţii: Numai două poziţii rezolvate

Joi, 12 Septembrie, 2013

Aflat la sediul PDL Botoşani alături de parlamentarul Raluca Turcan, membră a comisiei de educaţie din Camera Deputaţilor, Cătălin Flutur l-a atacat pe succesorul în funcţie şi pe tema învăţământului. Fostul primar a prezentat bugetul pe 2013 de care Ovidiu... continuare »

FAZA ZILEI : Flutur a împărţit raportul de activitate al primarului FOTOGALERIE

Joi, 12 Septembrie, 2013

Fostul primar al municipiului Botoşani a recurs astăzi la un gest mai puţin aşteptat. La întâlnirea cu presa locală Cătălin Flutur a venit cu mai multe broşuri cu raportul primarului Ovidiu Portariuc pe care l-a împărţit tuturor celor prezenţi. "Chiar... continuare »

Flutur reclamă la New York auditorii aduşi de Portariuc la Locativa : De unde ştiţi dl. primar?

Luni, 09 Septembrie, 2013

A început ca o dispută politică şi continuă aşijderea, asta se poate spune despre auditul comandat de primarul Ovidiu Portariuc la SC Locativa SA. După cum v-am informat în mai multe rânduri, edilul şef a contractat celebra PricewaterhouseCoopers (PwC) pentru... continuare »

Flutur şi SummerFest: Chiar ne cred proşti?De ce n-a vrut primarul să îl facă în Centrul Vechi

Vineri, 06 Septembrie, 2013

Ex-primarul municipiului Botoşani s-a referit vineri, când a anunţat lansarea Cărţii Negre a guvernării locale a USL şi la SummerFest Botoşani 2013. Cătălin Flutur a explicat că refuzul categoric al primarului Ovidiu Portariuc de a respecta hotărârea iniţială... continuare »

Flutur şi referendumul de demitere a primarului: Nu iau în calcul. Deocamdată

Vineri, 06 Septembrie, 2013

Fostul primar al municipiului Botoşani nu intenţionează declanşarea unui referendum local pentru demiterea celui actual, însă nu respinge definitiv o asemenea soluţie. Confom noii legislaţii, un edil şef poate fi demis în condiţiile în care la urne se prezintă... continuare »

Fostul primar, atacuri violente la Portariuc, de la câini la fotbal: Miza este Flutur

Vineri, 06 Septembrie, 2013

După o pauză de câteva săptămâni, fostul primar democar-liberal al municipiului Botoşani a ieşit din nou la rampă cu atacuri violente la adresa celui care l-a înlocuit în funcţie. Punctul de plecare l-a reprezentat raportul pe care Ovidiu Portariuc l-a tipărit... continuare »

Primăria Botoşani cheltuieşte sute de milioane lei vechi ca să scape de Flutur

Miercuri, 28 August, 2013

Anunţul făcut încă de la începutul lunii iulie atât de primarul Ovidiu Portariuc, cât şi de consilierul local Mihai Tincu privind efectuarea unui audit la SC Locativa SA a fost pus în practică. Miercuri, reprezentanţii PricewaterhouseCoopers s-au întâlnit la... continuare »

Flutur atacat cu post TV: Se anunţă un proces

Vineri, 23 August, 2013

Scandalul izbucnit joi seară la postul de televiziune TeleM îşi are continuare şi a doua zi printr-un comunicat de presă remis de principalul actor, Ovidiu Portariuc care, din nou a preferat acest mod de a-şi comunica poziţia. El atacă astfel o parte a jurnaliştilor... continuare »

Dacă tot s-a lăudat cu corpul de control, Flutur are o sugestie pentru primar

Vineri, 02 August, 2013

„Decizia istorică”, aşa cum a catalogat-o primarul Ovidiu Portariuc privind reînfiinţarea corpului de control a intrat şi în atenţia predecesorului său în funcţie. Acuzat că ar fi desfiinţat această structură, Cătălin Flutur s-a interesat la mai multe... continuare »

Culisele ruperii USL Botoşani : de la Flutur vice la CJ la sondajul secret pentru Primăria Botoşani

Marti, 30 Iulie, 2013

Deşi la prima vedere a părut a fi o neînţelegere spontană, generată de un proiect de hotărâre la care liberalii şi social-democraţii au avut opinii diferite, în realitate ruperea USL Botoşani la nivelul Consiliului Judeţean a fost în bună parte premeditată.... continuare »

PDL-iştii, vot braţ la braţ cu PNL-iştii – AFLĂ ce spune Flutur

Luni, 29 Iulie, 2013

Proiectul care a rupt USL-ul la Consiliul Judeţean nu ar fi trecut fără sprijinul consilierilor judeţeni PDL. În bloc, dmeocrat-liberalii au votat pentru alocarea a 600.000 de lei Memorialului Ipoteşti după ce, în prealabil, Cătălin Flutur a luat cuvântul. Fostul... continuare »