Azi la Botosani

Catalin Flutur

Flutur, interpelare cu externalizările de la Apă: Se creează aşa, o psihoză

Joi, 30 Mai, 2013

Debut furtunos la şedinţa matinală a Consiliului Judeţean Botoşani, democrat-liberalul Cătălin Flutur a cerut explicaţii conducerii CJ Botoşani referitoare la hotărârea adoptată de consiliul de administraţie de la SC Nova Apaserv SA privind externalizarea majorităţii... continuare »

Flutur la Zăiceşti: Mă bucur că FC Botoşani este în prima ligăVIDEO&FOTO

, 26 Mai, 2013

A primit un premiu de la oficialii de la FC Botoşani şi fostul primar Cătălin Flutur, de asemenea prezent la banchetul organizat la Conacul Zăiceşti. El a luat loc la masa la care se aflau foşti antrenori sau glorii ale fotbalului românesc şi a adresat câteva... continuare »

Flutur la un an de USL : Vinovaţi de tot ce se întâmplă, dacă nu-i Flutur, e Băsescu

Vineri, 17 Mai, 2013

Preşedintele PDL Botoşani şi-a axat discursul de la bilanţul unui an de guvernare USL pe politicile naţionale duse de Uniunea Social Liberală. Fostul primar al municipiului Botoşani s-a referit mai întâi la promisa relaxare fiscală, arătând că, în practică,... continuare »

Flutur, Roman & Furtună - bilanţul USL: În 80% din oraş încă e vopseaua dată de Flutur

Vineri, 17 Mai, 2013

Liderii din fosta Alianţă România Dreaptă s-au aşezat din nou la aceeaşi masă pentru prima dată după alegerile parlamentare. Preşedinţii judeţeni ai PDL, PNŢCD şi Forţa Civică au făcut un bilanţ al guvernării USL la ceva peste un an de la preluarea Puterii... continuare »

Flutur îl ia la firul ierbii pe Portariuc cu, cea mai mare minciună care s-a spus despre fotbal

Vineri, 17 Mai, 2013

Fostul primar al municipiul Botoşani a demontat vineri la amiază argumentaţia actualui edil şef privind renovarea Stadionului Municipal, după ce Ovidiu Portariuc a explicat întârzierea şi prin faptul că, dacă şi-ar fi făcut treaba predecesorul, acum nu am mai... continuare »

Cornişa întârziat din nou, Flutur arătat cu degetul pentru greşeli topografice

Joi, 09 Mai, 2013

Noi probleme în cazul proiectului Cornişa unde nici până la această dată beneficiarul nu a predat amplasamentul constructorului pentru începerea lucrărilor. Primarul pune această întârziere, din nou, pe seama unor greşeli din timpul mandatului fostului edil... continuare »

Toţi ochii pe Flutur

Miercuri, 08 Mai, 2013

A greşit sau nu Portariuc? Aceasta este întrebarea de ultimă oră din politica botoşăneană după ce primarul PSD i-a tăiat din atribuţii viceprimarului PNL. Este greu de cuantificat în acest moment impactul deciziei edilului şef, aşa că până la scrutinul de... continuare »

Consilierii trădători au început să fie daţi afară din PDL, Flutur are un sfat şi pentru primari

Marti, 30 Aprilie, 2013

Democrat-liberalii botoşăneni au început să pună în practică ameninţările de sancţionare a aleşilor locali care au sprijinit USL în campania electorală şi continuă să o facă şi acum. La nivelul filialei judeţene se află în plină desfăşurare o acţiune... continuare »

De lângă Raluca, Flutur anunţă Cartea Neagră pentru Portariuc şi Ţurcanu

Marti, 30 Aprilie, 2013

Pentru prima dată în acest an democrat-liberalii au organizat o conferinţă de presă. Întâlnirea cu jurnaliştii a fost ocazionată de venirea în judeţ a vicepreşedintelui naţional al PDL, Raluca Turcan. "Un an de zile a fost suficient pentru oricine, chiar... continuare »

Ţurcanu l-a lăudat pe Flutur şi a dat de pământ cu primarii PSD : Nu s-a întâmplat nimic

Sambata, 13 Aprilie, 2013

Unul dintre primii liberali care a luat cuvântul la Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale a PNL Botoşani a fost şeful judeţean al partidului, Florin Ţurcanu. După ce a remarcat refuzul social-democraţilor de a participa la şedinţă, preşedintele PNL Botoşani... continuare »

Portariuc nu se bagă în acţiunea USL-iştilor cu îndepărtarea lui Ghiorghiţă din CL

Miercuri, 10 Aprilie, 2013

Cel puţin oficial, primarul Ovidiu Portariuc susţine că nu intervine în demersul întreprins de consilierii locali USL de a-l înlătura pe Florin Ghiorghiţă din Consiliului Local. Edilul şef afirmă că această acţiune a fost iniţiată de liderii PSD şi PNL... continuare »

Flutur, mărturisiri cu prieteni pierduţi şi minciuni, la 10 luni de la alegeri – VIDEO

Marti, 02 Aprilie, 2013

La aproape zece luni de la pierderea alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a dat în premieră unele explicaţii pentru eşecul de atunci, dar mai ales despre ceea ce s-a întâmplat după ce a părăsit funcţia de edil şef.... continuare »

Flutur la Uvertura, cu discurs pregătit de trei ani : Să dăm Cezarului, ce-i al Cezarului VIDEO

Vineri, 29 Martie, 2013

Imediat după primarul Ovidiu Portariuc a luat cuvântul predecesorul său în funcţie. Cătălin Flutur a mărturisit că şi-a pregătit în 2010 un discurs pentru deschiderea Uvertura Mall deoarece atunci ar fi trebuit să aibă loc inaugurarea. Nu a mai ajuns însă... continuare »

Portariuc la inaugurare : Doresc să-l felicit de asemenea pe dl primar Flutur - VIDEO

Vineri, 29 Martie, 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu a fost singurul oficial de la Botoşani care a ţinut să-i mulţumească fostului primar Cătălin Flutur pentru construcţia Uvertura Mall. Inclusiv actualul edil şef a făcut-o, menţionând rolul decisiv al predecesorului... continuare »

Ţurcanu i-a plătit-o lui Portariuc la mall : Să-i mulţumim fostului primar Flutur VIDEO

Vineri, 29 Martie, 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani a găsit un moment ideal să îi plătească primarului Ovidiu Portariuc criticile mai mult sau mai puţin directe pe care i le tot aduce de la începutul anului. A făcut-o la inaugurarea de joi seară a Uvertura Mall,... continuare »