Azi la Botosani

Catalin Flutur

CJ are buget cu critici : seamănă că autostrada & trebuia să ne întâlnim la un salon de internet

Joi, 28 Martie, 2013

Consiliul Judeţean Botoşani şi-a adoptat în şedinţa de joi bugetul propriu, cel al aparatului propriu-zis şi al unităţilor subordonate. Deşi votul a fost unul în unanimitate, inclusiv democrat-liberalii dându-şi acordul, discuţiile nu au lipsit, mai mulţi... continuare »

Flutur, de lângă Udrea, cu erori şi iertare : Am greșit cu toții

Sambata, 16 Martie, 2013

La aceeaşi întâlnire cu Elena Udrea de sâmbătă a luat cuvântul şi liderul judeţan al democrat-liberalilor. În alocuţiunea sa Cătălin Flutur a arătat că în perioada „de glorie” a PDL, cât fost la guvernare în România, s-au făcut multe lucruri bune,... continuare »

Elena Udrea, sosire pe tocuri & primire cu flori din inimă de fost primar GALERIE FOTO 

Sambata, 16 Martie, 2013

Fostul ministru al dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, a ajuns sâmbătă la amiază în Botoșani pentru a-și prezenta moțiunea "Noul PDL, o nouă Românie", cu care candidează la șefia partidului. Aceasta a venit însoţită de Emil Boc fostul prim-ministru... continuare »

Flutur lipsă, pleiadă de ex-directori&consilieri la şedinţa cu Monica Macovei FOTOGALERIE

Sambata, 09 Martie, 2013

mDacă în organizarea vizitei la Botoşani a preşedintelui PDL, Vasile Blaga, s-a implicat personal, luând chiar şi cuvântul, liderul democrat-liberalilor botoşăneni a lipsit în schimb de la întâlnirea pe care Monica Macovei a avut-o cu PDL-iştii botoşăneni.... continuare »

SCRIE SCRIITORUL despre Flutur, Blaga & portocalii : Rămâne cum am stabilit

Luni, 04 Martie, 2013

Mă întreb dacă gestul lui Cătălin Flutur, dirijorul corului pedelist botoşănean, de a o arăta cu degetul pe Ecaterina Andronescu, zisă Abramburica, acuzând-o de plagiat nu s-a înfipt ca o mică suliţă şi-n ţeasta buldogului bihorean. Numărul cuvintelor folosite... continuare »

Flutur despre directori şi primari trădători : S-au gândit la butoiul cu miere - VIDEO

Sambata, 02 Martie, 2013

Aleşii locali, dar mai ales directorii de deconcentrate care au întors spatele partidului după trecerea acestuia în Opoziţie, a constituit una dintre principalele temeri de dezbatere la întâlnirea pe care PDL Botoşani a organizat-o vineri la Teatrul Vasilache cu... continuare »

Partidul s-a exfoliat – Flutur i-a cerut o garanţie lui Blaga – VIDEO

Vineri, 01 Martie, 2013

Preşedintele PDL Botoşani şi-a exprimat în faţa celor peste 200 de democrat-liberali strânşi vineri la Teatrul Vasilache susţinerea pentru preşedintele în funcţie, Vasile Blaga. Cătălin Flutur a arătat că actualul şef al partidului este singurul care poate... continuare »

Raluca Turcanu la Botoşani : Cine şi-ar fi închipuit că o să piardă Cătălin Primăria?VIDEO

Vineri, 01 Martie, 2013

Botoşăneanca Raluca Turcan a revenit vineri în oraşul natal. Aflată la al doilea mandat de parlamentar într-un colegiu din Sibiu, vicepreşedintele naţional al PDL face parte din echipa de susţinători ai lui Vasile Blaga. Aceasta îi cuprinde şi pe liderii de... continuare »

Flutur către Ţurcanu : Dacă tot e vorba de case, vă urăm casă de piatră

Joi, 28 Februarie, 2013

Nunta preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşa, Florin Ţurcanu, cu deputatul Roxana Anuşcă, a ajuns şi în plenul CJ Botoşani. În şedinţa de joi a consilierilor judeţeni s-a dezbătut şi un proiect privind prelungirea duratei de folosinţă a zece apartamente... continuare »

Flutur şi DOCUMENTUL care pulverizează povestea cu terenul pentru locuinţe ieftine

Miercuri, 27 Februarie, 2013

Acordul verbal pe care l-a anunţat săptămâna trecută primarul Ovidiu Portariuc privind transferul terenurilor de la Ministerul Apărării Naţionale are o rezolvare parafată şi în scris de un an şi jumătate. Asta reiese dintr-o minută pe care reprezentanţii... continuare »

Flutur şi-a ales omul cu care votează la alegerile din PDL

Miercuri, 27 Februarie, 2013

Informaţiile din presa centrală privind susţinerea pe care organizaţia PDL Botoşani o acordă lui Vasile Blaga în competiţia internă pentru preşedinţia partidului a fost parţial confirmată şi de liderul judeţean al democrat-liberalilor. Cătălin Flutur a... continuare »

Portariuc recunoaşte că preia proiectele lui Flutur, dar... Nu înţeleg de ce se supără

Marti, 26 Februarie, 2013

Deplasările pe care primarul le-a efectuat săptămâna trecută la Bucureşti, soldate cu comunicate de presă prin care anunţa urgentarea transferului de teren de la Ministerul Apărării Naţionale şi reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, au generat un nou conflict... continuare »

Noul vice de la CJ ales cu glume şi voturi împotrivă – VIDEO

Joi, 31 Ianuarie, 2013

Paul Ioan Pavăl, singura propunere a social democraţilor pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a fost validat în şedinţa ordinară de CJ care s-a ţinut în sala Ştefan Luchian de la etajul 1 al Palatului Administrativ. Dat fiind... continuare »

Flutur şi fructul oprit : S-au terminat merele? Suntem singurul judeţ care nu dăm la copii

Joi, 31 Ianuarie, 2013

Consilierul judeţean Cătălin Flutur a avut o intervenţie în plenul CJ prin care a cerut explicaţii privitoare la faptul că judeţul Botoşani este singurul din ţară în care elevii nu beneficiază de mărul gratuit acordat de statul român. Asta după ce, la licitaţiile... continuare »

Liderul FC pentru „bunul prieten” Iliuţă: Viitorul primar va fi totuşi Cătălin Flutur

Vineri, 18 Ianuarie, 2013

Anunţarea lui Viorel Iliuţă ca viitor candidat al PNL pentru Primăria Botoşani la alegerile care vor avea loc abia peste patru ani de zile a fost în opinia preşedintelui Partidului Forţa civică o greşeală politică impardonabilă. Cristian Roman este convins... continuare »