Azi la Botosani

Catalin Flutur

Cătălin Flutur schimbă prefixul departe de Botoşani

Miercuri, 16 Ianuarie, 2013

Fostul primar al municipiului Botoşani schimbă astăzi prefixul. Pe 16 ianuarie Cătălin Flutur împlineşte 50 de ani. Dacă în ultimii opt ani aproape de fiecare dată sărbătorirea zilei sale era mai dificilă de pus în practică deoarece în calitate de edil... continuare »

Patru primari botoşăneni, luptă de 16 ani pentru parcul Cornişa

Joi, 10 Ianuarie, 2013

Un primar cu ideea, un alt primar cu trasarea liniilor principale, un al treilea cu atragerea fondurilor pentru concretizarea ideii şi al patrulea edil cu executarea propriu zisă. Aceasta este în linii mari povestea parcului de agrement Cornişa care ar urma să fie... continuare »

Flutur renunţă la preşedinţia PDL Botoşani

Joi, 13 Decembrie, 2012

Liderul democrat liberalilor botoşăneni îşi depune vineri mandatul la Colegiul Director al PDL. Astăzi la Bucureşti se întruneşte forul de conducere al PDL în care se vor analiza rezultatele de la alegerile parlamentare de duminică. "Să hotărască ei cum... continuare »

Flutur : Vă mai aduceţi aminte ce v-am spus după alegerile locale?

Marti, 11 Decembrie, 2012

Liderul democrat-liberalilor botoşăneni a stat toată noaptea de duminică spre luni la sediul din Maxim Gorki. Cătălin Flutur a părăsit sediul doar aproximativ 30 de minute, după care a revenit şi pe la 4 dimineaţă încă se afla acolo, aşteptând rezultatele... continuare »

Flutur : Sunt convins că vom fi peste medie, acel 2 plus 1 parlamentari valabil  - VIDEO

, 09 Decembrie, 2012

Liderul democrat-liberalilor botoşăneni şi-a păstrat obiectivul pentru alegerile parlamentare şi după anunţarea exit poll – urilor, care situează ARD undeva în jur la 19 – 21%. Cătălin Flutur crede că obţinerea a trei mandate de parlamentari în judeţul... continuare »

Flutur, cu soţia şi-un băiat, şi-a dezvăluit votul – VIDEO & FOTOGALERIE

, 09 Decembrie, 2012

Fostul primar al municipiului Botoşani a venit să voteze la orele amiezii, la o secţie de la Liceul de Arte „Ştefan Luchiam”. Cătălin Flutur s-a deplasat împreună cu soţia Gabriela şi cu băiatul lor mijlociu, Mircea. Spre deosebire de alţi oameni... continuare »

USL-iştii – ploaie de plângeri penale împotriva lui Flutur

Vineri, 07 Decembrie, 2012

USL Botoşani aplică şi la alegerile parlamentare tactica de la cele locale. Reprezentanţii alianţei de la Putere au anunţat vineri dimineaţă depunerea mai multor plângeri penale împotriva copreşedintelui ARD Botoşani, Cătălin Flutur. USL-iştii sunt nemulţumiţi... continuare »

Flutur, atac violent la primarii şi consilieri trădători : demiteri şi referendumuri - VIDEO

Joi, 06 Decembrie, 2012

O mulţime de consilieri locali PDL şi-ar putea pierde mandatele, iar unii primari de la aceeaşi formaţiuni ar putea ajunge să fie supuşi unor referendumuri locale, acesta a fost anunţul clar şi răspicat făcut joi la amiază de preşedintele PDL Botoşani. Cătălin... continuare »

"Evenimentul politic al anului" : Portariuc l-a lăudat pe Flutur - VIDEO cu "minunea" 

Marti, 04 Decembrie, 2012

După un an în care atât din postura de candidat, cât şi de primar, l-a acuzat de tot felul de lucruri pe Cătălin Flutur, de la groapa de gunoi la câinii comunitari, primarul Ovidiu Portariuc a găsit în sfârşit ceva bun la predecesorul său în funcţie. Marţi... continuare »

Ţurcanu, ieşire ciobănească la adresa lui Flutur în văzul botoşănenilor – VIDEO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a ieşit din fire la şedinţa de miercuri dimineaţă. Florin Ţurcanu a ripostat într-un limbaj departe de plenul unei întruniri a CJ Botoşani la o intervenţie a fostului primar de Botoşani. Totul s-a întâmplat  la proiectul... continuare »

Portariuc : Primăria are datorii, nu arierate, dar nu se plânge şi atacă PDL

Joi, 15 Noiembrie, 2012

După ce în şedinţa Consiliului Local de miercuri, în care i s-au cerut precizări pe seama arieratelor Primăriei Botoşani, a refuzat să răspundă, cerând unui funcţionar să o facă, joi dimineaţă edilul şef a trimis un comunicat pe această temă. „Constat,... continuare »

Primarul „luat la întrebări” şi în CL cu banii nesolicitaţi de la CJ

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

O a doua interpelare din cadrul şedinţei de îndată din plenul municipal i-a aparţinut fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă care a cerut lămuriri cu privire la rectificarea de buget dar şi referitor la sumele repartizate de Consiliul Judeţean pentru echilibrarea... continuare »

Flutur i-a bătut la CJ obrazul lui Portariuc cu datoriile care nu există – VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Fostul primar al municipiului Botoşani a speculat ceea ce Botoşăneanul a sesizat în această dimineaţă în proiectul de hotărâre a Consiliului Judeţean privind împărţirea a 7,1 milioane de lei alocaţi de Guvern la rectificarea bugetară. Banii au fost daţi... continuare »

Liderii ARD, cu Flutur şi Roman, la prefect să condamne guvernarea – GALERIE FOTO

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Liderii Alianţei România Dreaptă Botoşani s-au reunit joi la amiază la Prefectură. Aceştia au mers în cabinetul primului reprezentant al Guvernului în judeţ pentru a-i înmâna „Cartea neagră a guvernării USL”, un document în care se face un bilanţ al... continuare »

Botoşănenii din ARD, lansare cu Flutur în frunte la Operă în capitală

Miercuri, 07 Noiembrie, 2012

Candidații botoșăneni ai Alianței România Dreaptă la alegerile parlamentare, însoțiți de liderul lor, Cătălin Flutur, au  participat, luni 5 noiembrie 2012, la lansarea candidaților ARD pentru Parlament. Evenimentul politic organizat la Opera Română a... continuare »