Azi la Botosani

Catalin Flutur

Portariuc anunţă că nu poate rezilia contractele lui Flutur : S-au sifonat miliarde

Sambata, 03 Noiembrie, 2012

Primarul de Botoşani a anunţat vineri că abia la anul va rezilia o parte din contractele semnate de predecesorul său în funcţie, Cătălin Flutur. Ovidiu Portariuc susţine că acestea ar fi fost făcute în aşa fel încât municipalitatea nu poate renunţa la ele... continuare »

Roman de lângă Flutur : Să reparăm împreună greşeala care s-a făcut în vară - VIDEO

Marti, 30 Octombrie, 2012

Preşedinţii de la PDL şi Forţa Civică au fost cei care, alături de omologul de la PNŢCD Botoşani, s-au aflat în fruntea delegaţiei pe care ARD Botoşani a avut-o la Biroul Electoral Judeţean. Primul care a făcut declaraţii după depunerea candidaturilor, marţi... continuare »

Flutur şi-a anunţat candidatura, dar nu pentru Parlament

Marti, 30 Octombrie, 2012

Prezent la depunerea candidaturilor Alianţei România Dreaptă pentru alegerile parlamentare, preşedintele PDL Botoşani a vorbit despre motivele care l-au determinat să nu intre în această cursă electorală. Liderul judeţean al democrat-liberalilor a explicat că... continuare »

Flutur despre candidatura la Parlament : Nu, nu, nu

Joi, 25 Octombrie, 2012

Liderul judeţean al democrat-liberalilor îşi păstrează decizia de a nu candida la alegerile parlamentare din acest an. Deşi tocmai situaţia pe Colegiul Botoşani nu este încă una clară, existând încă discuţii privind nominalizările, preşedintele PDL Botoşani... continuare »

Ţurcanu despre Flutur: Credeţi că poate fi kamikaze de două ori într-un an?

Miercuri, 03 Octombrie, 2012

Anunţul făcut de Cătălin Flutur de a nu candida la alegerile parlamentare din acest an pare să nu îl fi surprins prea mult pe unul dintre preşedinţii din alianţa USL care a declarat cu privire la această decizie că a fost una corectă, în contextul în care... continuare »

Flutur refuză Senatul pentru Primărie : Nu-mi place Bucureşti, treaba mea e la Botoşani 

Marti, 02 Octombrie, 2012

Fostul primar al municipiului Botoşani este aproape decis să nu candideze la alegerile parlamentare din 8 decembrie. Pe la jumătatea lunii septembrie s-au trimis conducerii centrale propunerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor, iar Cătălin Flutur nu figurează... continuare »

S-a lansat România Dreaptă, Flutur la municipiu, Roman în meciuri cu Micky

, 30 Septembrie, 2012

Alianţa România Dreaptă (ARD) s-a lansat sâmbătă oficial la Bucureşti. Consiliul Naţional de Coordonare al PDL şi Consiliul Naţional de Conducere al Forţei Civice au aprobat platforma program a ARD, respectiv intrarea partidului în noua structură politică.... continuare »

Flutur după şedinţa CJ : Socialiştii au scos şi ultima hotărâre cu caracter social - VIDEO

Sambata, 29 Septembrie, 2012

Fostul primar de Botoşani Cătălin Flutur a fost şi la şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean cel mai activ ales. Prima dispută serioasă pe care a avut-o cu preşedintele CJ Florin Ţurcanu a plecat de la anularea hotărârii precedentului CJ de înfiinţare a... continuare »

Târgul zoo al lui Ţurcanu finanţat cu peste un miliard de la buget – DOCUMENT

Sambata, 29 Septembrie, 2012

Printre festivalurile pe care majoritatea USL din Consiliul Judeţean a decis să le finanţeze din bani publici se înscrie şi „Târgul Judeţean Agro-Zoo” de la Popăuţi. Dacă în anii trecuţi acesta era organizat din sponsorizări, după ce a ajuns preşedinte... continuare »

Ţurcanu, scos din sărite de Flutur la CJ : N-am făcut nimic, n-am promovat nimicVIDEO

Sambata, 29 Septembrie, 2012

Rectificarea bugetară de la Consiliul Judeţean cu pronunţată tentă festivalieră a fost adoptată de majoritatea USL după dispute aprinse cu consilierii din opoziţie. Aceştia au reclamat organizarea unor astfel de manifestări pe bani publici, lucru care în precedentul... continuare »

Chef general la judeţ, 100.000 de euro alocaţi de CJ pe distracţii şi căsuţe – DOCUMENT

Sambata, 29 Septembrie, 2012

Majoritatea USL din Consiliul Judeţean a adoptat vineri o rectificare prin care a direcţionat peste 400.000 de lei pentru festivaluri, distracţii, promovare şi alte acţiuni de acest gen. Aceasta după ce aleşii PSD, PNL şi PC au anulat hotărârea privind înfiinţarea... continuare »

PNL-istul Clim, numit director cu ironii şi zâmbete

Vineri, 28 Septembrie, 2012

Liberalul Sorin Clim a devenit de câteva minute director cu acte în regulă la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP). Plenul Consiliului Judeţean a adoptat hotărârea privind numirea acestuia în funcţie după concursul organizat  pentru ocuparea... continuare »

Scandal cu Flutur şi Ţurcanu în CJ cu Umanitatea lui Ţâbuleac

Vineri, 28 Septembrie, 2012

După ce a scăpat fără nici o interpelare preşedintele Consiliului Judeţean a avut o opoziţie puternică la proiectul de hotărâre privind desfiinţarea societăţii Umanitatea. Hotărârea de constituire a acesteia a fost adoptată de fostul CJ pentru a cumpăra... continuare »

Portariuc întoarce atacul lui Flutur: agresivitate, atac, limbaj a la Ghiorghiţă

Joi, 27 Septembrie, 2012

După ce a fost criticat de fostul primar Cătălin Flutur, prezent într-o emisiunea televizată, actualul edil a reacţionat şi a ţinut să îi răspundă acestuia printr-o serie de „sfaturi” privitoare la imaginea sa politică. Redăm mai jos declaraţia integrală... continuare »

Flutur execută Summer Fest : O golănie, bani cheltuiţi pentru datorii de campanie – VIDEO

Miercuri, 26 Septembrie, 2012

Pe lângă angajările pe pile făcute de noua conducere a Primăriei Botoşani, fostul edil şef a criticat la emisiunea de miercuri seară de la Tele’M şi modul în care s-a organizat Summer Fest Botoşani 2012. Cătălin Flutur a reluat câteva dezvăluiri făcute... continuare »