Azi la Botosani

Catalin Flutur

Portariuc se ia de fostul primar: Botoșănenii au dreptul să știe adevărul despre implicarea domnului Flutur

Luni, 04 Mai, 2015

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că fostul edil al orașului, Cătălin Flutur, are obligația de a le spune locuitorilor dacă a avut sau nu cunoștință de afacerile murdare ale fostului viceprimar Cătălin Alexa pentru care DNA a început... continuare »

Fostul primar se adresează botoșănenilor de ziua lor - VIDEO ce le transmite

Joi, 23 Aprilie, 2015

Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani și actual copreședinte PNL a postat pe pagina de socializare Facebook, astăzi, 23 aprilie 2015, un videoclipul cu mesajul acestuia pentru botoșăneni, cu ocazia sărbătoririi Zilei Sfântului Gheorghe. ... continuare »

Șah mat de la Flutur : Replica cu Grigoraș în linia întâi a PSD-iștilor, făcută țăndări cu acte - DOCUMENT

Marti, 21 Aprilie, 2015

Totul a început de la acel experiment cerut de primar. Ovidiu Portariuc era absolut convins că aleșii de la masa dezbaterilor din legislativul local habar nu au despre ce anume scrie în raportul de specialitate, la unele proiecte de hotărâre pe care... continuare »

Numirea liderului PNL în locul lui Țurcanu venită în urma unei demisii fulger

Miercuri, 15 Aprilie, 2015

Persoana care părea favorită pentru preluarea funcției de co-președinte al PNL Botoșani în locul lui Florin Țurcanu se află în drum spre București. Deputatul Costel Șoptică susține că nu are mai multe informații decât cele apărute deja în... continuare »

Cornișa în presa națională: Primăria Botoșani ar cam da banii înapoi la UE - VIDEO

Sambata, 21 Martie, 2015

Construcţia celui mai mare parc de agrement din Moldova este pusă sub semnul întrebării din cauza unei greşeli de proiectare. Parcul se află în imediata apropiere a unității militare din Botoșani, iar lucrările au început fără să respecte condiţiile... continuare »

Flutur declanşează un scandal cu miros urât la CJ: Firma moşită de Împărat rămâne fără licenţă

Joi, 26 Februarie, 2015

Discuțiile cu privire la unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi s-a lăsat cu discuții aprinse în Consiliul Județean. Totul a pornit de la… deșeuri. "Eu am totuși o întrebare..."Proiectul de hotărâre privind... continuare »

Flutur, Roman și doi primari, în conducerea PNL – LISTA completă a portocaliilor din noul Partid Liberal

Vineri, 20 Februarie, 2015

La ședința de astăzi, 20 februarie 2015, a Colegiului Director a partidului portocaliu, s-au ales membrii Consiliului Județean Executiv al marelui PNL, din partea fostului PDL. Alături de cele trei nume care se știau deja, și anume Cătălin Mugurel Flutur, Cristian ... continuare »

Flutur i-a „suflat” lui Țurcanu de sub nas mai mult de-un milion de lei: VEZI cum a reușit - FOTOGALERIE

Joi, 12 Februarie, 2015

Le ședința extraordinară de astăzi, 12 februarie 2015, când consilierii județeni au votat bugetul propus pentru anul 2015, s-au strecurat intervenții neașteptate, care au cam dat peste cap planul bugetar propus de președintele Consiliului Județean Botoșani,... continuare »

Cei 7 „magnifici portocalii” întârzie să apară: Flutur păstrează tăcerea până în ultima zi

Miercuri, 11 Februarie, 2015

Dacă vechiul Partid Național Liberal Botoșani a dat deja numele celor care vor alcătui formațiunea Comitetului Județean Executiv al noului partid, conducerea democrat-liberalilor încă analizează. Acum câteva zile, președintele vechiului Partid Național Liberal,... continuare »

Primarul o ține pe-a lui : Nu putem lăsa orașul fără iluminat, fără reparații la străzi

Miercuri, 11 Februarie, 2015

Societatea Modern Calor ar trebui să-și dovedească eficiența ca urmare a implementării programului european din termoficare și mai apoi să treacă la o nouă fază din acest amplu program. Asta ar însemna accesarea unei finanțări de 12 milioane de euro cu... continuare »

Portariuc sau Flutur, primar din primul tur

Marti, 10 Februarie, 2015

Ovidiu Portariuc, Cătălin Flutur sau poate altcineva, va fi primar al municipiului Botoșani dintr-un singur tur, asta pentru că marți, 10 februarie 2015 Comisia de Cod electoral a votat, principiul potrivit căruia primarii urmează a fi aleşi prin vot direct,... continuare »

Trădare după ședința de seară: Țurcanu l-a trântit pe Flutur la municipiu, orașul la mâinile unui lăcătuș mecanic și a unui director pe jumătate dat afară

Miercuri, 04 Februarie, 2015

Ceea ce Botoșăneanul  anticipa în urmă cu exact o săptămână și anume că organigrama burdușită de directori de la Primăria Botoșani va trece în Consiliul Local prin votul aleșilor din vechiul PNL s-a întâmplat. Practic, prin ceea ce a avut loc... continuare »

Flutur şi Ţurcanu separaţi la marea şedinţă PNL de la Parlament; probleme cu... pacheţelul de acasă – FOTOGALERIE

Sambata, 31 Ianuarie, 2015

Semnalele de unitate pe care liderii PNL şi PDL Botoşani au încercat să le dea la mijlocul săptămânii par să fi fost cu preponderenţă... sufleteşti. Fizic, Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur au stat separat la Consiliul Naţional al PNL. Noi cu noi,... continuare »

Sute de manifeste anti-Țurcanu împărțite în oraș: Vorbește în numele unui grup infracțional organizat

Vineri, 30 Ianuarie, 2015

Municipiul a fost împânzit noaptea trecută de sute de manifeste anti Florin Țurcanu, co-președinte al Partidului Național Liberal și președinte al Consiliului Județean. Acestea au fost lăsate în cutiile poștale ale cetățenilor sau pur și simplu în scări... continuare »

Portariuc răspunde: Nu toți tinerii au case, limuzine, hoteluri sau cofetării de la 18 ani

Joi, 29 Ianuarie, 2015

Primarul Ovidiu Portariuc a citit ziarele miercuri după amiază imediat după conferința susținută la sediul PNL de cei doi co-președinți liberali de la Botoșani. A răspuns la apelul făcut de Cătălin Flutur prin care s-a cerut blocarea înființării de... continuare »