Azi la Botosani

Catalin Flutur

În premieră: Verginel, Roxana, Poclid, Sânziana Secrieru, Viorel de la Crasnaleuca, fost director din Primărie – secretul desemnării șefilor noului PNL de la Botoșani

Joi, 29 Ianuarie, 2015

Comitetul Executiv Național al ”marelui PNL”, așa cum le place liberalilor să îi spună partidului după fuziunile succesive PDL – Forța Civică – PNL se va întruni la sfârșitul acestei săptămâni la București. Unul dintre principalele puncte de... continuare »

Bețenchi, abia ajuns șef trântit și el: Cineva care nu a mai lucrat niciodată nicăieri

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

Bogdan Bețenchi a fost și el amintit a conferința de presă de la PNL de miercuri. A fost dat însă ca exemplu negativ, după ce a câștigat un concurs de șef serviciu a cărui rezultate au fost afișate undeva prin spatele instituției, deși mai nou, în față... continuare »

Flutur și dulăii : Dl. Monacu de când nu mai este director la ARR n-a mai trecut pe la partid

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

Cătălin Flutur a dezvăluit public ieșirile publice anti-Țurcanu ale unor membri din marea familie liberală de la Botoșani. Liderul PNL a făcut apel la unitate și voce comună în sânul formațiunii politice. Au avut păreri diferite Daniel Botezatu și Dumitru... continuare »

Flutur îl trântește pe Portariuc: Tupeu nemărginit, este incredibil, organigramă de 22 de miliarde

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

”Eu îl înțeleg pe dl. primar că a promis 2.000 de locuri de muncă dar nu la Primăria Botoșani”. Este citat din declarația dată miercuri, 28 ianuarie 2015 de Cătălin Flutur, fost primar al municipiului Botoșani cu privire la propunerea de modificare... continuare »

Flutur: Întreb dacă este corect ca Botoșani să nu primească bani de la Ponta

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

În toamna anului trecut Consiliul Județean a repartizat o serie de sume către primării însă Botoșani a primit o sumă infimă. Ovidiu Portariuc a luat poziție și a criticat în termeni duri modul de împărțire a banilor. ”După cât am fost noi de terfeliți... continuare »

Cătălin Flutur omoară conflictul din fașă: Nu am nici o problemă cu dl. Țurcanu!

Miercuri, 28 Ianuarie, 2015

Actualul co-președinte al Partidului Național Liberal Botoșani, Cătălin Flutur, a întărit declarația conform căreia la nivelul noii structuri politice, susținute în județ, nu există conflicte notabile. De asemenea, acesta a mai punctat că relația dintre... continuare »

Flutur în birou la Țurcanu : Nu sunt una din persoanele care să pună pumnul în gură cuiva

Marti, 27 Ianuarie, 2015

Imediat după ieșirea publică a lui Florin Țurcanu de luni, 26 ianuarie 2015, a doua zi, co-președinții PNL de la Botoșani au avut o scurtă întrevedere. Cătălin Flutur a fost în birou la Florin Țurcanu unde a petrecut mai puțin de un sfert de oră. Motivul?”Am... continuare »

Liderii PNL pleacă la București : se-mpart noi funcții în familia liberală

Marti, 27 Ianuarie, 2015

Co-președinții Partidului Național Liberal de la Botoșani vor participa spre finele acestei săptămâni la un Consiliu Național în care ar urma să se înființeze o nouă structură de conducere, valabilă pentru filialele din teritoriu care să fie o interfață... continuare »

Un coleg de partid ”mătură pe jos” cu Țurcanu: Plecați, vă spun, și să scăpăm de voi

Marti, 27 Ianuarie, 2015

După ce co-președintele PNL, Florin Țurcanu a tras un semnal de alarmă cu privire la ieșirile publice ale unor membri din partid, facând referire la Daniel Botezatu, iată că reacțiile nu au ezitat să apară pe Facebook. Iată mai jos ce i-a transmis Botezatu.... continuare »

S-a supărat Țurcanu… pe foștii PDL-iști: Dacă cineva are ceva de spus, să spună

Luni, 26 Ianuarie, 2015

Unul dintre conducătorii marii familii liberale de la Botoșani s-a supărat pe cel cu care face echipă teoretic în noua structură de conducere din partidul format prin uniunea Partidului Democrat Liberal cu Partidul Național Liberal. Florin Țurcanu i-a transmis... continuare »

Balaurul liberal cu două capete decapitat: Pică fie Țurcanu, fie Flutur

Vineri, 23 Ianuarie, 2015

Ședința de la Iași în care s-a reunit Biroul Politic Național al PNL pare să fie una cu mize extrem de mari. În marele partid s-a împărțit puterea între vechii liberali și vechii democrat- liberali. După ce au încercat să găsească și să impună criteriile... continuare »

Iar cu Flutur: Portariuc se gândește la un proces de 160 de miliarde

Joi, 22 Ianuarie, 2015

Corecția financiară aplicată pentru proiectul privitor la modernizarea sistemului de termoficare și aplicată Primăriei Botoșani, stă în mâna Guvernului. Însă dacă Executivul nu găsește o soluție pentru recuperarea celor 16 milioane de lei, actuala conducere... continuare »

Începe ”recrutarea” candidaților la Primărie și CJ : LISTA din împărăția lui Țurcanu, unul are fustă

Miercuri, 21 Ianuarie, 2015

În an preelectoral deja au fost demarate discuțiilor privitoare la politicienii locali care ne vor zâmbi frumos din afișele electorale în anul 2016, înaintea alegerilor locale pentru Consiliul Județean și Primărie. Deja, acest subiect de discuție a fost abordat... continuare »

Klaus Iohannis și-a depus astăzi jurământul: IATĂ mesajul liberalilor botoșăneni

, 21 Decembrie, 2014

Organizaţia Partidului Național Liberal Botoşani salută momentul depunerii jurământului de către noul preşedinte al României, Klaus Werner Iohannis, în şedinţa solemnă a Senatului și Camerei Deputaţilor. Potrivit comunicatului trimis redacției, în... continuare »

Fiul lui Cătălin Flutur implicat într-un accident rutier la Iași: Poliția îl bănuiește că s-ar fi drogat - VIDEO

Luni, 15 Decembrie, 2014

Cosmin, fiul cel mic al fostului primar din Botoşani, Cătălin Flutur, a provocat un accident pe Bulevardul Independenţei din Iaşi astăzi, 15 decembrie 2014 în jurul orei 10:00, scrie Ziarul de Iași. A vrut să schimbe banda de circulație ... continuare »