Azi la Botosani

Catalin Flutur

Un șef de la Botoșani s-a săturat de scandal – AFLĂ ce-și dorește de la Moș Crăciun

Miercuri, 10 Decembrie, 2014

Gata cu războaiele politice anul viitor. Cel puțin declarativ pentru că nu se știe dacă în fapt, și de-o parte și de cealaltă politicienii de toate felurile de la Botoșani vor îngropa securea. Și vor avea și alte preocupări. PSD-istul Ovidiu Portariuc... continuare »

Gata cu prietenia: Țurcanu se întoarce din concediu și se ia de Flutur

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a fost atacat dur la nivel declarativ de fostul prim-vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal Botoșani. Cu toate acestea, mâhnirea șefului de județ nu se îndreaptă către fostul democrat liberal.... continuare »

Flutur despre trădători : Este adevărat, au fost forțați și amenințați & Ghiorghiță nu-și mai dorește în partid

Joi, 20 Noiembrie, 2014

Nici unul dintre primarii care și-au luat țeapă pentru că au uzat de Ordonanța de Urgență a Guvernului 55/2014 pentru a schimba partidul fără a fi pedepsiți, nu a revenit la matca… politică. În cazul în care o vor face, nu-i sigur dacă ușa le va fi... continuare »

Flutur vrea să (re)câștige încrederea botoșănenilor pentru fotoliul lui Portariuc

Joi, 20 Noiembrie, 2014

Doi ani de liniște și de punere la punct a unor strategii menite să întărească cel mai mare partid de dreapta. Doi ani în care vor fi atrași membri noi iar lupta pentru șefie amânată în detrimentul celor două scrutine electorale din 2016, alegerile locale... continuare »

Phoenix din politica de dreapta : Partidul care pornește la drum ”cu toată lumea” și fără datorii

Joi, 20 Noiembrie, 2014

Noul Partid Național Liberal de la Botoșani care a adunat laolaltă membrii principalelor partide de dreapta de pe scena politică are și o misiune clară. Și anume aceea de a atrage noi membri care nu au mai făcut politică și care au afinitățile potrivite.... continuare »

Flutur nu taie-n carne vie : PNL nu preia guvernarea de la Ponta, Portariuc rămâne primar până în 2016

Miercuri, 19 Noiembrie, 2014

”Este o întreagă polemică, discuție, ce vom face de acum încolo. Intrăm la guvernare? Nu intrăm la guvernare? Solicităm demisia Guvernului? Nu!”. Este declarația co-președintelui PNL de la Botoșani, Cătălin Flutur care a ținut să-i lumineze pe... continuare »

PNL… PDL… ACL… au murit : De acum înainte există un singur partid de dreapta. Mare

Miercuri, 19 Noiembrie, 2014

Gata cu Alianța Creștin Liberală, gata și cu Partidul Democrat Liberal. Și-au îndeplinit misiunea, cel puțin la alegerile prezidențiale și astfel a luat naștere Partidul Național Liberal, marele PNL care este compus din cele două mari foste partide de dreapta,... continuare »

Ghiorghiță obscen pe FB după victoria Iohannis, către senatoare: Fă, Doina ți s-a făcut chef de…& curva popii.. FOTOGALERIE

Luni, 17 Noiembrie, 2014

Euforia victoriei obținută de Alianța Creștin Liberală prin candidatul Klaus Iohannis, viitorul președinte al României a înfierbântat rețelele de socializare la propriu. Unii se bucurau în neștire iar alții sufereau cu inima în bucăți. În prima categorie... continuare »

Flutur, după victoria candidatului ACL: Istoria se repetă, Guvernul trebuie să rămână la guvernare, să își respecte promisiunile!

Luni, 17 Noiembrie, 2014

După ce au ieșit în stradă pentru a sărbători victoria candidatului Klaus Iohannis felicitată chiar de contracandidatul la prezidențiale, Victor Ponta, liderii politici locali împreună cu susținătorii, s-au întors la sediul PDL Botoșani. „S-ar părea... continuare »

Se pregătește, încet, șampania la sediul PDL din Botoșani: No, bravo, băi, neamțule! - FOTOGALERIE & VIDEO

, 16 Noiembrie, 2014

Prezenți în număr mai mic decât la alegerile din primul tur de scrutin, șefii Alianței Creștin Liberale au avut aceeași explozie de bucurie ca acum două săpămâni, pe 2 noiembrie. După închiderea secțiilor de vot din România și afișarea ultimelor rezultate... continuare »

Flutur a venit la vot cu soția, cei doi băieți, nora și nepotul : Am vrut să dăm un exemplu GALERIE FOTO

, 16 Noiembrie, 2014

A votat și Cătălin Flutur. La ora 12:30 la Liceul de Artă. A venit cu partenera sa de viață dar și cu cei doi băieți. Evident, Mircea era însoțit de soția și fiul lui. Cu toții au dorit să dea un exemplu pentru toți botoșănenii, să iasă la vot.... continuare »

Vuvuzele, comuniști, strigăte ca la stadion: mitingul ACL a făcut turul orașului, de la balcoane s-a aruncat cu înjurături - VIDEO & FOTO

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Sfârșitul de campanie electorală a strâns în Piața Tricolorului sute de susținători ai candidatului Klaus Iohannis într-un miting care a cutreierat orașul preț de două ore. Din Franța, la Botoșani, venit să votezeÎn fața Casei de Cultură a Sindicatelor... continuare »

Flutur la portavoce: Să arătăm PSD-ului şi lui Victor Ponta că nu sunt singuri în România!

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Singurul lider politic care s-a adresat mulţimii înainte de startul marşului Alianţei Creştin Liberale a fost Cătălin Flutur. Flancat de Florin Ţurcanu, fostul primar al municipiului Botoşani a avut o alocuţiune în faţa celor aproximativ 1.000 de participanţi.... continuare »

ACUM: Asalt liberal în Piața Tricolorului, sute de oameni pregătiți de miting - FOTOGALERIE

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Peste 500 de oameni se află la această oră pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Oamenii de pregătesc la participe la un marș de susținere a candidatului Alianței Creștin Liberale (ACL), la președinția României. Oamenii sunt veniți atât din... continuare »

Portariuc, miștouri cu predicile electorale ale preoților, pentru Flutur: Interesantă declarația dlui colonel

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Afirmația co-președintelui Alianței Creștin Liberale (ACL) de la Botoșani, Cătălin Flutur cu privire la atenția ce va fi acordată fețelor bisericești care vor ține predici duminică, 16 noiembrie nu a fost pe placul președintelui executiv al PSD Botoșani.... continuare »