Azi la Botosani

Catalin Flutur

Preoți și medici acuzați că fac campanie pentru Ponta : Sunt suficiente persoane cercetate și condamnate

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Apel din curtea Alianței Creștin Liberale (ACL) Botoșani de la unul dintre co-președinți pentru ziua de duminică, 2 noiembrie 2014. Cătălin Flutur a avertizat că preoții și medicii mai ales vor fi atent monitorizați. Asta după ce, în primul tur în lăcașe... continuare »

MRU a venit la Botoșani cu evidența fraudelor din 2 noiembrie

Joi, 13 Noiembrie, 2014

Mihai Răzvan Ungureanu a susținut o conferință de presă de la sediul PNL de la Botoșani alături de liderii importanți din Alianța Creștin Liberală locală. Fostul premier a vizitat mai multe județe ale Moldovei și a declarat că din punct de vedere organizatoric... continuare »

Flutur acuză PSD-ul de măgării penale la vot și dă drumul la câini : Vom filma și vom identifica toate persoanele

Joi, 13 Noiembrie, 2014

Cătălin Flutur a vorbit după Florin Țurcanu și asemenea antevorbitorului său a adresat câteva mesaje social democraților de Botoșani și nu numai. ”Am analizat foarte bine ce s-a întâmplat în ziua votului din 2 noiembrie, ce s-a întâmplat înaintea votului... continuare »

Dacă Spitalul de Recuperare merge bine, nu e meritul lui Portariuc, ci al lui Flutur: AFLĂ ce om politic a declarat asta

Miercuri, 12 Noiembrie, 2014

În contextul în care drumul județean Botoșani - Curtești - Cristești este în grafic cu lucrările de reabilitare, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Cristian Achiței, a considerat oportună o criticare a proiectelor asemănătoare aflate sub... continuare »

PSD-iștii dau în Țurcanu și Flutur: Oamenii lui Iohannis din Botoșani îi ceartă pe alegători

Marti, 11 Noiembrie, 2014

Oamenii lui Iohannis din Botoșani sunt  nervoși că locuitorii din județ nu votează cu cel pe care îl susțin în competiția pentru funcția de Președinte al României, se arată în comunicatul trimis de PSD Botoșani. Mai mult decât atât, chiar înainte... continuare »

Cătălin Flutur le scrie botoșănenilor: Dragii mei, România anului 2014 nu mai poate merge înainte doar cu promisiuni

Luni, 10 Noiembrie, 2014

Mai sunt fix șapte zile până la cel mai așteptat eveniment din țară, adică alegerile prezidențiale. Susținătorii ambelor partide fac tot posibilul pentru a convinge populația țării să-l voteze ba pe Ponta (PSD), ba pe Iohannis (ACL) din diferite motive,... continuare »

Cătălin Flutur, după afișarea exit-poll-urilor: Cred că lui Victor Ponta i s-a făcut rău de la popcorn - FOTOGALERIE

, 02 Noiembrie, 2014

După afișarea primelor rezultate de la exit-poll-uri, care îl situează pe Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la șase procente în spatele prim-ministrului Victor Ponta, președintele PDL Botoșani, Cătălin Flutur, s-a declarat mai mult... continuare »

Soțiile politicienilor scumpe la vedere : Eleganță și distincție la urne – GALERIE FOTO

, 02 Noiembrie, 2014

Spre deosebire de precedentele scrutine electorale, la alegerile prezidențiale doar doi dintre oficialii de la Botoșani au venit împreună cu soțiile la urne. Este vorba despre Cristian Roman și Cătălin Flutur. Primul cuplu, respectiv soții Roman au votat... continuare »

A votat și Flutur, alături de soție : AFLĂ ce a spus liderul PDL la ieșirea din secția de votare – FOTOGALERIE

, 02 Noiembrie, 2014

Au ajuns să își exercite dreptul constituțional la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie 2014, primul tur și Cătălin și Gabriela Flutur. Cei doi au ajuns la Liceul de Artă în jurul orei 12:00 ținându-se de mână și au întâlnit o sumedenie de pensionari... continuare »

Începe jihadul : Un primar acuzat că a bătut un cetățean lângă secția de votare

, 02 Noiembrie, 2014

Ziua de duminică, 2 noiembrie 2014 se anunță totuși a fi una tumultuoasă în rândul politicienilor. Deja se pare că primul incident a avut loc în comuna Drăgușeni, unde un cetățean, a cărui preferințe electorale nu erau pe placul primarului a fost bătut... continuare »

Somax TV: Clinci Flutur – Portariuc de pe acelaşi scaun - Avem noi surpriza de Moş Nicolae / Are 4 case

Sambata, 01 Noiembrie, 2014

Joi şi vineri la Somax TV – Prima televiziune a botoşănenilor, au fost pe rând invitaţi fostul şi atualul primar al municipiului Botoşani. Exact de pe acelaşi scaun, Cătălin Flutur şi Ovidiu Portariuc şi-au adus mai multe acuzaţii. Preşedintele PDL... continuare »

Flutur după acuzele junilor de la municipiu: Nu există nici o hârtie

Marti, 28 Octombrie, 2014

Directorul general al SC Locativa SA a respins acuzaţiile ce i-au fost aduse de şefii de la Primăria Botoşani de ermetizare a activităţii societăţii pe care o conduce. Cătălin Flutur susţine că, în ciuda plângerilor exprimate public de primarul Ovidiu... continuare »

Andrei îi pune întrebări incomode fostului primar: „Vă implicați rudele în activitatea societății Locativa?”

Marti, 21 Octombrie, 2014

Fostul edil al orașului, Cătălin Flutur, este pus la zid de viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta îi cere socoteală pentru lipsa de comunicare cu Primăria Botoșani din partea societății Locativa SA, pe care o administrează. Viceprimarul Cosmin Andrei a întărit... continuare »

Ghiorghiţă, atac cumplit la Flutur: Jigodiile, turnătorii şi pupincuriştii; prea multe scursuri

Luni, 20 Octombrie, 2014

După o perioadă de relativă tăcere, fostul viceprimar de 12 ani al municipiului Botoşani revine în spaţiul public cu un atac violent la adresa foştilor colegi din partid. Plecat din PDL Botoşani în ultimele minute în care putea să o facă fără pierderea... continuare »

Voicu nu-și cere scuze de la Flutur: Pot să fac și închisoare

Vineri, 17 Octombrie, 2014

Primarul comunei Vlădeni a trecut vineri pe la sediul PSD de unde a declarat că din punctul său de vedere nu a greșit cu nimic când a atribuit anumite epitete consilierilor județeni, privind distribuția banilor pe comune și, ca atare nu își va cere scuze.... continuare »