Azi la Botosani

Catalin Flutur

Portariuc îi cere demisia lui Flutur pentru afaceri „necurate” la Locativa; prezentarea dovezilor iar se amână

Vineri, 17 Octombrie, 2014

Primarul municipiului Botoşani a declarat vineri, la o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PSD, că afacerile pe care Cătălin Flutur le administrează la firma Locativa nu ar fi demne de o societate de stat. Ovidiu Portariuc i-a cerut demisia de onoare... continuare »

Flutur, anunţ în premieră, dă în judecată un primar: Partea cu greaţa se rezolvă

Joi, 16 Octombrie, 2014

Început furtunos de şedinţă, joi dimineaţă, la Consiliul Judeţean Botoşani: fostul primar al municipiului Botoşani şi-a anunţat public intenţia de a-l acţiona în judecată pe primarul de Vlădeni. Cătălin Flutur s-a arătat consternat de ceea ce s-a întâmplat... continuare »

SCRIE SCRIITORUL despre cum eșuează un neamț

Joi, 09 Octombrie, 2014

Cine nu-şi aminteşte de spumoasele  poveşti cu un neamţ ale candidatului PSD pentru Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc .  Pe atunci, părea  un june social democrat ascultător,  cu temele făcute la zi, cu mintea igienizată, nevirusată... continuare »

Țurcanu străpuns de sinceritate : Nu puteam să mă împart și la partid și în teritoriu și la CJ

Luni, 06 Octombrie, 2014

Florin Țurcanu a fost vineri la partid pentru a marca, alături de Cătălin Flutur începutul campaniei electorale. A explicat cu sinceritate motivele care l-au determinat să își ia concediu de odihnă. Mai exact, liderul PNL a menționat că nu ar fi putut să... continuare »

Flutur cu semnal : Județul colindat de o pleiadă de d-ni care au interzis la politică

Vineri, 03 Octombrie, 2014

Co-președintele Alianței Creștin Liberale de la Botoșani atrage un semnal de alarmă cu privire la racolările politice care au loc în ultima perioadă la Botoșani. Cătălin Flutur a spus că în ultima perioadă în comunele din județ au fost văzute mai multe... continuare »

Flutur cu gândul în turul doi : reprezentantul comuniștilor și reprezentantul Dreptei

Vineri, 03 Octombrie, 2014

Co-președintele Alianței Creștin Liberale a ieșit public vineri alături de celălalt lider pentru a marca și pe timp de zi, intrarea în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Cătălin Flutur a confirmat cumva ceea ce se știe deja și anume faptul... continuare »

De pe scările PDL-ului Flutur a anunţat cheia învingerii PSD: Noi putemVIDEO

Vineri, 03 Octombrie, 2014

La miezul nopţii de joi spre vineri, înainte de a se lipi primele afişe electorale, copreşedinţii Alianţei Creştin Liberale s-au adresat celor aproximativ o sută de PNL-işti şi PDL-işti strânşi în faţa sediului democrat-liberalilor. De pe scările clădirii... continuare »

Flutur cu lacrimi în ochi : În țara asta tinerii căsătoriți stau cu părinții

Marti, 23 Septembrie, 2014

În ziua de astăzi cei mai mulți dintre români muncesc pentru un colț de pâine și un milion de facturi. În țara asta, românii trăiesc într-o țară luată în arendă de actualii politicieni aflați la guvernare și care storc și ultima fărâmă din cei... continuare »

Flutur a tunat la microfon : Cu PSD noaptea se va așeza peste România

Marti, 23 Septembrie, 2014

”O lungă perioadă de timp, am avut aceeași meserie ca și dv., cea de primar și pe care am avut dorința, ca și dv. să o onorez cu fapte, cu proiecte duse până la capăt”, a spus printre altele președintele PDL de la Botoșani și primarul de opt ani al... continuare »

Flutur, de lângă Iohannis : Așa cum s-a putut la Sibiu, se poate și la Botoșani

Marti, 23 Septembrie, 2014

A avut o scurtă intervenție înainte de a lua cuvântul prezidențiabilul ACL și liderul PDL al Organizației Județene de la Botoșani, Cătălin Flutur. Președintele PDL Botoşani a arătat că asemenea orașului Sibiu, unde este primar Klaus Iohannis și Botoșani... continuare »

Florin Țurcanu, strânge sforile cu trădătorii: Ori pleacă ei, ori îi ajutăm să plece

Joi, 18 Septembrie, 2014

Președintele Partidului Național Liberal Botoșani este pornit să facă dreptate în ceea ce privește migrarea aleșilor locali de la un partid la altul. Acesta îi avertizează pe toți cei care vor să trădeze de consecințele pe care le vor suporta. Florin Țurcanu... continuare »

S-a elucidat misterul celor 13 din CL care au votat tandemul Andrei – Buliga

Joi, 18 Septembrie, 2014

Proiectele de hotărâre privitoare la schimbarea din funcție a viceprimarilor Eugen Țurcanu și Cătălina Lupașcu au fost adoptate cu 12 voturi pentru și 11 împotriva. Surpriza a apărut la momentul votării celor privitoare la numirea înlocuitorilor acestora... continuare »

Țurcanu îl ”desființează” pe primar: El acum vine cu Ghiorghiță să conducă municipiul... ești sănătos la cap?

Joi, 18 Septembrie, 2014

Florin Țurcanu, președintele Partidului Național Liberal Botoșani, este enervat la culme de primarul Ovidiu Portariuc. Motivul ar fi trecerea alaturi de PSD sau mai bine spus, trădarea a doi consilieri pentru a-și apăra propriile interese. Președintele PNL... continuare »

SCRIE SCRIITORUL despre bruma de trădători căzută peste Primărie: Șopârlisme politice și limbaj de lemn, plin de așchii

, 14 Septembrie, 2014

În pragul toamnei Brumă a depus jurământul de credinţă PSD-ului. Ştim bine că prima brumă afectează frunzele. Iaca, la mulţi dintre consilieri botoşăneni, în plină şedinţă, le-au picat frunzele rămânând gol-goluţi! Nu în sensul propriu, ci figurat.... continuare »

Iavorenciuc și trădătorii : Nu pot să semnez în prezența lui Ghiorghiță & de asta a pierdut Flutur

Vineri, 05 Septembrie, 2014

Mai mult indirect, cel anunțat ca fiind viitorul viceprimar al municipiului Botoșani a avut o serie de atacuri la adresa lui Florin Ghiorghiță care s-ar fi alăturat celor din PSD primind în schimb o funcție de conducere la nivel regional în cadrul RAR. Gheorghe... continuare »