Azi la Botosani

concert

Școala a început pe scenă, la Botoșani: FOTOGALERIE cu ce sexy-profesoare a defilat Voltaj

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În weekendul care a trecut, la Botoșani a fost prilej de distracție, atunci când pe scena amplasată în parcarea unui hypermaket au urcat băieții de la Voltaj, care, însă, n-au venit singuri. Mai exact, în sâmbăta dinaintea începerii... continuare »

Voltaj electrizant în parcarea unui hypermarket... cu Nepotu’ și patru super dansatoare - VIDEO & GALERIE FOTO

, 13 Septembrie, 2015

Distracția care se anunțase pentru seara de sâmbătă a început cu două ore mai târziu fața de cea stabilită inițial, când au urcat pe scena amplasată într-o parcare din municipiul Botoșani și băieții de la Voltaj.  Botoșănenii... continuare »

Adolescente în delir pentru un băiat de la X-Factor care și-a aruncat... inima de pe scenă – GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 12 Septembrie, 2015

A fost o seară de sâmbătă pe care mulți dintre botoșăneni n-au dorit să o rateze, chit că locul ales pentru distracție nu a fost unul tocmai accesibil pentru mulți dintre locuitorii municipiului.  Cu toate acestea, câteva mii de botoșăneni... continuare »

Meseriașii Zdob și Zdub o aduc pe bunica să bată toba, la Botoșani: CÂND vin în Grand Irish Pub

Miercuri, 19 August, 2015

Una dintre cele mai îndrăgite trupe originare de peste Prut va veni să îi încânte pe botoșăneni și să le ofere o seară incendiară de concert. Este vorba despre Zdob și Zdub, una dintre trupele tot mai prezente în ultimii ani pe scenele... continuare »

Irina Loghin a transmis emoții la Zilele Orașului: Fără dv. nu aș mai fi cântat la vârsta asta: FOTO & VIDEO

Vineri, 25 Aprilie, 2014

Momente diversificate la Zilele Orașului. După muzică și dans cu sexualitate emanate de celebra Sylvie și dansatoarele ei senzuale care au deschis concertele, botoșănenii prezenți în prima zi de spectacole la Zilele Orașului au fost introduși în atmosfera... continuare »

Direcția 5 a concertat cu bodyguarzi la uşă şi a dat fetele pe spate - VIDEO & FOTOGALERIE

Vineri, 25 Aprilie, 2014

Trupa Direcția 5 condusă de Marius Ionescu, a concertat aseară, spre deliciul botoșănenilor, în Grand Irish Pub. Chiar dacă s-au făcut puțin așteptati, în final au încins scena și au ridicat mai ales botoșănencele la dans. Atmosfera a fost pe alocuri incendiară... continuare »

Alb – Negru, concert cu sute de botoșăneni la Uvertura Mall: FOTO&VIDEO

, 30 Martie, 2014

Duminică, cu ocazia împlinirii unui an de la inaugurarea Uvertura Mall, a venit în Botoșani trupa Alb-Negru pentru a lua parte la marea sărbătoare. Artiștii au interpretat atât piese proprii cât și piese adaptate de la alți cântăreți. Publicul a fost în mare... continuare »

Corina a ajuns în presa centrală după sexy-spectacolul de la Botoșani - AFLĂ motivul

Miercuri, 26 Martie, 2014

Tinuta extravagantă pe care a avut-o interpreta Corina Bud, atunci când a susținut concertul  la Botoșani a intrat in atenția celor de la ziarul Ring. Motivul? Şapca cu aproximativ 30 de ochi purtată de artistă. “Această şapcă cu foarte mulţi ochi... continuare »

Uvertura Mall sărbătorește un an în Alb și Negru...

Vineri, 21 Martie, 2014

Uvertura Mall aniversează sâmbătă, 29 martie, un an de la inaugurare. Pentru a marca evenimentul, reprezentanții centrului comercial au decis să organizeze in week-endul aniversar 29, 30 martie două mari evenimente, pe lângă cadourile garantate pentru cumpărători... continuare »

Concert Bandidos la Botoşani cu premii în cosmetice şi asalt de puradei VIDEO & FOTO

Joi, 25 Iulie, 2013

Zeci de botoşăneni s-au adunat joi seară  în parcarea magazinului Elvila, unde a concertat trupa Bandidos. Spectacolul a fost organizat de o companie de produse cosmetice. Publicul spectator a fost format mai mult din copii şi câţiva părinţi, iar cei care... continuare »

Food court plin la mall, la concertul lui Mircea Baniciu - GALERIE FOTO

, 31 Martie, 2013

Un alt spectacol a avut loc astăzi la Uvertura Mall, însă de această dată scena a fost montată la etajul 4 din incinta complexului comercial. Mircea Baniciu a concertat alături de colegii săi Vlady Cnejevici şi Teo Boar în zona de food court a centrului comercial. ... continuare »

Ioana Mihai - concert cu o pleiadă de oficiali şi directori - VIDEO & FOTOGALERIE

Vineri, 16 Decembrie, 2011

Ioana Mihai a concertat în faţa a zeci de iubitori de muzică clasică în decursul serii de vineri. Printre spectatori s-au aflat şi prefectul Cristian Roman, viceprimarii Cătălin Alexa şi Florin Ghiorghiţă, inspectorul şcolar general Ada Macovei sau senatorul... continuare »