Azi la Botosani

criminal

Un băiat care și-a omorât iubita c-un bolovan a păcălit oameni cât era închis la Botoșani

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Un tânăr care a comis o serie de infracțiuni din spatele gratiilor Andrei Popiţanu, a primit la Curtea de Apel Suceava o condamnare definitivă de 21 de ani, 10 luni şi 23 de zile.  În acelaşi dosar a mai fost condamnat, tot definitiv, şi Adrian... continuare »

Criminal feroce a snopit un botoșănean în bătaie până l-a băgat în spital: VEZI câte infracțiuni a comis

, 27 Aprilie, 2014

Un bărbat din municipiul Fălticeni, județul Suceava este acuzat pentru mai multe infracțiuni grave comise încă de la începutul anului 2008 până în 2013. Bărbatul a ucis două persoane după un accident rutier și a rănit încă patru, informează publicația... continuare »

Criminalul feroce din Botoșani și-a recunoscut fapta - VEZI cum arată

Vineri, 28 Martie, 2014

Botoșăneanul făptaș al crimei se numește Marinel Strună și a fost găsit în casa părinţilor din Botoșani. El a fost adus în Vrancea de poliţiştii vrânceni, fiind trimis în jurul orei 12.00 la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru... continuare »

Mărturia criminalului de la Stânceşti: Am omorât-o să văd cum e!

Sambata, 29 Iunie, 2013

Tânărul despre care v-am informat joi că şi-a ucis cu sângere rece străbunica de 88 de ani din Stânceşti pare să nu aibă remuşcări pentru ceea ce a făcut. Tânărul devenise tot mai violent şi, potrivit Libertatea, după ce a fost ridicat de procurori pentru... continuare »