Azi la Botosani

Dan Slincu

Infirmieră beată de la Direcția Copilului dată afară de conducere!

Vineri, 21 August, 2015

Femeia, care avea o vechime considerabilă pe cartea de muncă pe funcția de infirmier în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost o dată iertată. Oarecum, pentru că atunci, i se aplicase o sancțiune pecuniară,... continuare »

Un liberal de la Botoșani a rămas fără șefia dintr-un centru de stat: UITE de ce!

Luni, 06 Iulie, 2015

Modificări în organigrama posturilor de conducere operate de către conducerea generală a Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani. Patru șefi de centre au fost înlocuiți pentru că nu mai corespundeau din punct... continuare »

Directorul Direcției Copilului implicat în accidentul cu inconștientul de pe TIR de la Buzău: Am tras dreapta de volan, ăsta a fost norocul nostru

Miercuri, 24 Iunie, 2015

Dan Șlincu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) este posesorul autoturismului implicat în accidentul de la Buzău care a avut loc seara trecută pe centura Buzăului. El se afla împreună cu soția și cei... continuare »

Ancheta în cazul sinuciderii Marinei a ajuns la final: Motivul gestului extrem rămâne cu ea în mormânt

Joi, 05 Februarie, 2015

Moartea subită a Marinei, adolescenta de 16 ani care s-a aruncat de la etajul 3 al unui apartament aflat în subordinea Direcției de Protecție a Copilului, a pus autoritățile în gardă. Cum tânăra avea un istoric cu tentative suicidare, s-a pus problema dacă,... continuare »

ACUM: Marina condusă pe ultimul drum de o mână de oameni, părinții s-au supărat pe presă – FOTOGALERIE

Marti, 20 Ianuarie, 2015

Marina Livan, fata de 16 ani care s-a sinucis la finele săptămânii trecute va fi condusă astăzi, 20 ianuarie 2015 pe ultimul drum. La înmormântare sunt prezenți câțiva oameni, o mare parte dintre ei sunt tineri care probabil i-au fost colegi la școală sau provin... continuare »

Lacăt pe ușa locuinței de unde s-a aruncat Marina, anchetă dublă Direcția Copilului – Poliție

Luni, 19 Ianuarie, 2015

Moartea fetei de 16 ani care s-a aruncat de la etajul trei al unui imobil din cartierul Primăverii a atras după sine cercetări din partea instituțiilor abilitate. Fata se afla în sistemul de protecție al statului și locuia într-un apartament care aparține... continuare »

CUTREMURĂTOR: Adolescenta care s-a sinucis ar fi purtat conversații ”diabolice” pe Facebook, cu un individ: A spus că se aruncă

Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Cazul Marinei L., adolescenta de numai 16 ani, care și-a pus capăt zilelor în noaptea de joi, 15 ianuarie 2015, aruncându-se de la etajul III al blocului unde locuia, a ajuns să fie mediatizat și în presa națională. Asta deoarece, abia s-a încheiat episodul... continuare »

DNA și la Direcția Copilului, vizat un contract cu firma unui liberal

Luni, 08 Decembrie, 2014

Se-ngroașă gluma. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava, au ajuns și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Acolo vineri, au cerut clarificări cu privire la contractul încheiat cu... continuare »

Părinții profesioniști stau pe tușă: Ar trebui să ne plece trei, ca să-i angajăm pe ceilalți

Sambata, 08 Noiembrie, 2014

Trei asistenți maternali care au atestat profesional eliberat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Botoșani trebuie să mai aștepte până să-și poată exercita statutul de „părinte” pentru copiii asistați social.... continuare »

La Centrul de Recuperare de la Stăuceni se caută personal: AFLĂ ce posturi sunt libere

Sambata, 08 Noiembrie, 2014

Inaugurat acum o lună, Centrul de Reabilitare și Recuperare pentru Persoanele cu Handicap de la Stăuceni, nu are încă personalul complet. La centrul în care s-a investit 1 milion de euro se organizează, pe 20 noiembrie 2014, concurs pentru ocuparea a patru posturi... continuare »

Primii „bani de buzunar” pentru orfanii statului au ajuns în portofele după 6 ani de așteptare

Joi, 06 Noiembrie, 2014

Cei 200 de asistenții maternali care au câștigat procesul pentru dobândirea „banilor de buzunar” ai copiilor pe care îi au în grijă, au primit în sfârșit prima tranșă de bani. Conform legii, fiecare asistent maternal ar trebui să primească din partea... continuare »

Sărbătoare în centrele Direcției de Asistență Socială de ziua vârstnicilor

Miercuri, 01 Octombrie, 2014

Data de 1 octombrie a adus bucurie în rândul a sute de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială ȘI Protecția Copilului (DGASPC) care au sărbătorit Ziua Persoanelor Vârstnice. Reprezentanții DGASPC au pregătit mai multe momente artistice dar... continuare »

Greu la Stăuceni : Maraton pentru angajarea de personal pentru centrul european

Joi, 04 Septembrie, 2014

Botoșănenii se plâng că nu au locuri de muncă a dispoziție. Când acestea apar însă, este nevoie de câteva luni de zile pentru a fi ocupate întrucât … nu sunt doritori. Iar motivele sunt diverse, fie e prea mare responsabilitatea, fie salariile sunt mult... continuare »

Se caută director pentru o instituție cu 1.000 de salariați

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Încă un post de conducere din sfera serviciilor publice a fost scos la concurs de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) București. Este vorba despre funcția de director executiv adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția... continuare »

Copil ”din oficiu” pentru mama profesionistă a băiatului mort la piscină

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Ancheta derulată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în paralel cu cea a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) cu privire la moartea prin înec a lui Valentin Mistreanu a fost suspendată până la finalizarea cercetărilor... continuare »

Pagina 1  2   3   4