Azi la Botosani

depunere de coroane

Pompierii sărbătoriți cu oficialități la Botoșani: Depunere de coroane și plimbări cu autospecialele 

, 13 Septembrie, 2015

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au marcat astăzi 167 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii. Alături, la acest moment festiv, le-au fost prefectul judeţului Botoşani,... continuare »

Depunere de coroane la cimitir Portariuc și Flutur împreună... și-o absență de marcă: GALERIE FOTO

Joi, 21 Mai, 2015

După oficierea slujbei religioase și cuvântarea părintelui protopop Lucian Leonte, a urmat sesiunea de depunere a coroanelor de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea. S-au perindat pe aleea centrală rând pe rând șefii județului, orașului,... continuare »

Ceremonie de omagiere a unui erou martir, care s-a jertfit la Revoluție– FOTOGALERIE

Luni, 22 Decembrie, 2014

Şi la Dorohoi, oamenii nu au uitat să cinstească amintirea celor care s-au jertfit în timpul Revoluţiei de la 1989. Astăzi la cimitirul de pe strada 1 Decembrie a avut loc pomenirea eroului martir, Sorin Ştefan Dumitraş. În fiecare an, pe 22 decembrie, familia... continuare »

Ziua Eroilor sărbătorită la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea – VEZI program

Miercuri, 28 Mai, 2014

Ziua Eroilor va fi comemorată maine, 29 mai, la Cimitirul Pacea. Așadar, botoșănenii sunt invitați la această activitate pentru a aprinde o lumânare în memoria celor căzuți în război și pentru a lua parte la ceremonialul militar și religios. Prin urmare,... continuare »

Depunere de coroane pentru veterani, Flutur pe lângă Țurcanu, Portariuc variantele cu şi fără cocardă - GALERIE FOTO

Marti, 29 Aprilie, 2014

Acțiunea de depunere de coroane la Ziua Veteranilor de Război s-a finalizat cu ceremonialul de depunere de coroane și defilarea gărzii militare. Politicienii s-au regrupat astfel pentru depunerile de coroane de la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial,... continuare »

FOTO&VIDEO: Depunere de coroane cu cocarde, copii şi soţii de candidaţi

Sambata, 01 Decembrie, 2012

Acţiunile organizate cu prilejul zilei de 1 Decembrie au adunat în jur de 1.000 de persoane de la şefi ai judeţului, directori de instituţii, politicieni la oameni simpli şi copii care au sărbătorit Ziua Naţională a României în centrul istoric al oraşului Botoşani. După... continuare »