Azi la Botosani

DGASPC Botosani

Primari din tot județul chemați la Prefectură: AFLĂ motivul

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Mâine dimineață, 10 septembrie 2015, la Instituția Prefectului va avea loc o întâlnire în cadrul Proiectului  demonstrativ „Prima prioritate: niciun copil invizibil!”. La eveniment au fost invitați să participe atât primarii... continuare »

Infirmieră beată de la Direcția Copilului dată afară de conducere!

Vineri, 21 August, 2015

Femeia, care avea o vechime considerabilă pe cartea de muncă pe funcția de infirmier în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost o dată iertată. Oarecum, pentru că atunci, i se aplicase o sancțiune pecuniară,... continuare »

Direcția Copilului vrea cu orice preț s-o scoată pe fetița de opt ani din „ghearele” mamei care-o făcea pe-a peștele

Marti, 18 August, 2015

Chiar dacă instanța a decis să o cerceteze în stare de libertate pe mama din Coșula care și-a vândut fetița cu prețul unor kilograme de mâncare, copiii acesteia au fost luați din mediul familial de către Direcția Generală de Asistență Socială... continuare »

Mătușa proxenetă a rămas fără copilul de trei ani după ce și-a împins nepoata în ghearele unui pedofil

Vineri, 14 August, 2015

În grija autorităților a ajuns, în jurul orelor amiezii zilei de astăzi, 14 august 2015, și copilul mătușii fetiței de opt ani violată de un bărbat din sat, acuzată că ar fi fost complice la întreaga grozăvie. Inițial, s-a stabilit ca, alături... continuare »

Strigător la cer!! Fetița de opt ani ar fi fost VÂNDUTĂ de mamă pentru plăceri sexuale

Joi, 13 August, 2015

De-a dreptul incredibil. Mama și mătușa fetiței de doar 8 anișori, care a fost molestată sexual de un bărbat de 60 de ani, au intrat în vizorul polițiștilor, după ce există suspiciunea că acestea au complotat la fapta extrem de gravă. Din cercetările... continuare »

Un liberal de la Botoșani a rămas fără șefia dintr-un centru de stat: UITE de ce!

Luni, 06 Iulie, 2015

Modificări în organigrama posturilor de conducere operate de către conducerea generală a Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani. Patru șefi de centre au fost înlocuiți pentru că nu mai corespundeau din punct... continuare »

Ești în căutarea unui job? IATĂ ce poți găsi în lista de la AJOFM

Marti, 02 Iunie, 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a făcut publică lista cu 501 locuri de muncă pentru botoșănenii care își caută un job. Așadar, pentru doritori, o instituție a vacantat un post de consilier. Este vorba despre Direcția... continuare »

Copiii statului scoși la film și la pizza de ziua lor: IATĂ cum vor petrece

Vineri, 29 Mai, 2015

1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că... continuare »

Caz CUTREMURĂTOR! Fetiță de doar șase ani, molestată de-un obsedat sexual: I-a băgat mâna în pantaloni, a pupat-o

Joi, 21 Mai, 2015

La un bloc din cartierul ANL Cișmea din Botoșani, o fetiță cu părul buclat, cu un ursuleț în brațe, urcă scările. Se oprește la primul etaj și bocănește secunde bune. Până nu spune „codul secret”, nu i se deschide ușa. Un copil de-o... continuare »

VEZI ce instituție publică din Botoșani vine cu ofertă de muncă - DOCUMENT

Marti, 21 Aprilie, 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Botoșani (AJOFM)  a făcut publică lista cu 376 de locuri de muncă disponibile pentru botoșănenii șomeri. Astfel, o instituție publică oferă celor interesați două posturi de consilier. Direcția... continuare »

Persoanele oropsite de soartă nu mai sunt la mâna statului - FOTOGALERIE

Luni, 20 Aprilie, 2015

Autoritățile botoșănene se implică activ în inserția pe piața de muncă a persoanelor defavorizate – tineri care părăsesc sistemul de protecție a statului, cetățeni de etnie romă și persoane cu dizabilități. Categoria din urmă a fost subiectul... continuare »

Copiii din centre de plasament au luat cu asalt Penitenciarul și le-au adus un zâmbet deținuților

Miercuri, 08 Aprilie, 2015

Pentru ca spiritul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului să fie resimţit şi de către cei aflaţi în detenţie, Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Botoşani, cu sprijinul partenerilor din societatea civilă, organizează ... continuare »

Copiii care au sfidat soarta, au din nou cui spune „mamă”!

Marti, 24 Martie, 2015

„Mamă” și „Tată” – cuvinte pe care mulți copii din Botoșani nu le pot spune. Mulți dintre ei au fost abandonați la naștere ori părăsiți pe măsură ce părinții au realizat că nu îi pot întreține. Ajunși în grija... continuare »

Anchetă pentru tânăra de 20 de ani care-a ajuns la spital după ce a băut somnifere!

Marti, 17 Martie, 2015

Cazul posibilei tentative de suicid care a avut-o în prim-plan pe o tânără de 20 de ani instituționalizată într-un centru de plasament din Botoșani, face subiectul unei anchete desfășurate la nivelul Protecției Copilului. M.L., de 20 de ani, a ajuns ieri,... continuare »

Fata de 20 de ani ajunsă la urgențe vine dintr-un centru și a luat somnifere

Luni, 16 Martie, 2015

Tânăra care a ajuns luni dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati provne dintr-un centru de plasament al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). Ea ar fi băut pastile de somn și în această... continuare »

Pagina 1  2   3   4   5