Azi la Botosani

Dinamo Bucuresti

Şoferul autocarului de la Dinamo, parcare de mega cocălar chiar în fața Poliției Botoșani – GALERIE FOTO

Marti, 22 Septembrie, 2015

”Câinii roșii” au evoluat duminică seară pe Stadionul Municipal în compania FC Botoșani, dar au plecat din oraș abia luni la amiază. Dacă nu prea au făcut spectacol pe teren, în schimb au făcut-o în afara lui, pe șosea. Sau... continuare »

Stăm cu o lumânare să vină - Iftime se ia de arbitri: L-am văzut şi eu care văd greu acum

, 20 Septembrie, 2015

Asemeni lui Cornel Şfaiţer şi preşedintele consiliului de administraţie al FC Botoşani crede că roş-alb-albaştrii au scăpat victoria cu Dinamo, 1 – 1 pe Stadionul Municipal, din cauza accidentării lui Cordoş. „Da, de unde pleacă Leo rămâne... continuare »

Câinii pleacă mulțumiți acasă: La Botoșani se vede o oboseală…

, 20 Septembrie, 2015

Cu jucători suspendați și antrenorul principal în tribune FC Dinamo București a bifat un egal la Botoșani. La finalul întâlnirii, înlocuitorul lui Mircea Rednic pe bancă a declarat că echipa sa este mulțumită chiar și cu singurul punct obținut... continuare »

Şfaiţer: Cu Dinamo se putea întâmpla orice – unde crede că s-a pierdut victoria

, 20 Septembrie, 2015

Nici supărat, nici satisfăcut nu era preşedintele FC Botoşani la finalul remizei, 1 – 1 pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti. Oficialul gazdelor crede că roş-alb-albaştrii nu au câştigat în primul rând din cauza accidentării căpitanului.... continuare »

De la fetiţe dulci şi îndrăzneţe, la pensionari în cârjă – GALERIE FOTO Botoşani anti Dinamo

, 20 Septembrie, 2015

Botoşăneni de toate vârstele şi de toate… sexele s-au strâns duminică seară pe Stadionul Municipal la meciul FC Botoşani – Dinamo din cadrul etapei a XI – a din Liga 1. O mulţime dintre aceştia s-au încălzit înaintea... continuare »

Dinamo egalează la ultima fază, s-a declanşat scandalul – VIDEO & FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Câinii roşii au egalat la ultima fază a primei reprize, după o acţiune colectivă finalizată de Marcel Essombe, care a înscris din careu, pe lângă Iliev, care i-a ieşit întâmpinare. Dacă reuşita venită în minutul 45 plus 3... continuare »

Portariuc şi Flutur despărţiţi de un perete, îmbulzeală la oficială – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Dacă în restul Stadionului Municipal sunt o mulţime de locuri goale, la tribuna VIP este aglomeraţie. La FC Botoşani – Dinamo nu se stă doar pe scaune, ci şi în picioare. Fostul şi actualul primar al municipiului Botoşani se află în lojă... continuare »

GOOOLLLL, Cabrera întoarce pe dos apărarea câinilor  - VIDEO & FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Partida dintre FC Botoșani și Dinamo București chiar pare a fi una prielnică botoșănenilor pentru că deja după nici 30 de minute de joc, fotbaliștii de la gruparea locală au preluat conducerea jocului. În minutul 27 argentinianul Gonzalo Cabrera a deschis... continuare »

300 de câini dau spectacol pe Municipal, botoşăneni în galeria lui Dinamo – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Din nou acasă ca în deplasare, acesta este sentimentul pe care îl trăiesc roş-alb-albaştrii la partida FC Botoşani – Dinamo Bucureşti care se dispută seara aceasta pe Stadionul Municipal. În tribune sunt ceva peste 4.000 de spectatori, însă... continuare »

”Câinii roșii” s-au antrenat înainte de încăierarea cu FC Botoșani: GALERIE FOTO cu zeci de suporteri care au sprijinit gardurile

Sambata, 19 Septembrie, 2015

În seara de sâmbătă, 19 septembrie 2015, echipa Dinamo a venit pe terenul Victoria din Botoșani pentru a se antrena înainte de meciul cu FC Botoșani, care va avea loc duminică pe Stadionul Municipal. ”Câinii roșii” au început... continuare »

Jandarmii de la Bacău vin să îi domolească pe suporteri la meciul cu Dinamo

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Botoșani – Dinamo București. Duminică, 20 septembrie 2015, începând cu ora 21.00, pe stadionul de fotbal Municipal... continuare »

Transferul sezonului după Iliev : CINE ar putea veni să ajute FC Botoșani!

Marti, 01 Septembrie, 2015

Acționarii de la FC Botoșani îi dau credit în continuare antrenorului principal Leo Grozavu care rămâne la Botoșani să resusciteze echipa fanion a județului. Mai mult decât atât, sunt făcute demersuri pentru întărirea lotului de... continuare »

FC Botoşani a făcut egal cu Dinamo în deplasare după ocazii uriaşe de ambele părţi

Vineri, 03 Aprilie, 2015

FC Botoșani întâlnește de la ora 20:30 pe Dinamo București într-un meci care contează pentru etapa a XXIV – a și care se dispută pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare. Constrâns și de lipsa lui Fulop (accidentat) și a lui Croitoru... continuare »

Șfaițer le dă ultimatum jucătorilor de la FC Botoșani : E păcat!

Miercuri, 01 Aprilie, 2015

A venit la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo București și președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, cunoscut ca fiind un fan al grupării din Ștefan cel Mare. A venit pentru a le transmite jucătorilor un mesaj. Pe oficialul botoșănean nu l-a... continuare »

Leo cu foame neostoită : Vorbim de Dinamo care are de apărat un prestigiu

Miercuri, 01 Aprilie, 2015

Antrenorul de la FC Botoșani este în continuare într-o foame… de rezultate favorabile după ce returul de campionat nu a adus la echipă decât un buchet de trei remize. Gruparea locală pleacă la București pentru a înfrunta una dintre echipele... continuare »

Pagina 1  2   3