Azi la Botosani

Directia Copilului

Infirmieră beată de la Direcția Copilului dată afară de conducere!

Vineri, 21 August, 2015

Femeia, care avea o vechime considerabilă pe cartea de muncă pe funcția de infirmier în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost o dată iertată. Oarecum, pentru că atunci, i se aplicase o sancțiune pecuniară,... continuare »

Se desființează un centru de plasament, Direcția Copilului face ANGAJĂRI pentru Dorohoi

Luni, 17 August, 2015

Cei care participă la concursuri ar urma să se comporte așa cum o face un părinte. Pentru că este nevoie de instructori de educație pentru apartamente de tip rezidențial de la Dorohoi ce vor fi deschise de la 15 septembrie. Acolo ar urma să locuiască orfanii de... continuare »

Mamă profesională de la Direcția Copilului dată afară după ce a fost prinsă beată

Luni, 17 August, 2015

O botoșăneancă de 52 de ani care lucra în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pe postul de asistent maternal a rămas fără loc de muncă. Asta după ce, reprezentanții instituției au găsit-o la domiciliu în... continuare »

Nenorocitul care înșeală lumea: CUM a ajuns un oraș întreg să plângă pentru un pușcăriaș violator, care mimează paralizia dintr-un scaun cu rotile furat de la TBC: GALERIE FOTO & VIDEO

Marti, 14 Iulie, 2015

Am primit un telefon de la un tip impresionat de drama bătrânului la chip, care de mai bine de două săptămâni, așezat într-un scaun cu rotile, privește în gol trecătorii și zecile de mașini care intră murdare și ies lacrimă din spălătoria... continuare »

Fostul ”Dermato” devine casa persoanelor cu handicap; după reabilitare și… crăpăturile: GALERIE FOTO

Luni, 18 Mai, 2015

Luni, 18 mai 2015 salariații Serviciului de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilități și a Persoanelor Adulte din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) și-au început activitatea în casă nouă. Adică în... continuare »

DNA-ul a ochit și Direcția Copilului – cutii de documente trimise la procurori

Miercuri, 15 Aprilie, 2015

Lucrătorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au început o serie de verificări și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, instituție aflată în subordinea Consiliului... continuare »

Neglijență în centrele de plasament? – Polițiștii puși pe jar de zeci de orfani dispăruți

Joi, 19 Martie, 2015

Ședința de Colegiu Prefectural de joi, 19 martie 2015 a fost una diversificată. Printre raportări privitoare la activitatea jandarmilor, furturi comise în școli sau atacuri cibernetice s-a prezentat și o situație îngrijorătoare a cazurilor de dispariție... continuare »

Aproape 600 de copii invizibili de la Botoșani ”descoperiți” cu 300.000 de dolari

Vineri, 20 Februarie, 2015

Început în anul 2011, proiectul ”Prima prioritate – Nici un copil invizibil” a reunit vineri dimineață pe cei care se fac răspunzători de faptul că au schimbat viața a aproape 600 de copii din județul Botoșani, mediul rural. Proiectul este implementat... continuare »

Adolescenta care s-a sinucis e cu mama ei: în sicriu și cu rochie de mireasă: În țara asta muream de foameVIDEO & FOTO

Luni, 19 Ianuarie, 2015

Marina este liniștită acum. Este îmbrăcată în rochie de mireasă și are cunună cu flori pe cap. Așa-s obiceiurile, fecioarele poartă rochie albă și flori în păr când sunt așezate în coșciug. La capul ei plânge mama ei. În liniște. Ai zice că-i... continuare »

ȘOCANT: O adolescentă de 16 ani s-a aruncat în gol de la etaj și-a murit pe patul de spital - FOTOGALERIE

Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Noaptea trecută a fost una plină pentru reprezentanții Direcției Generale de  Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). O fată de 16 ani care se afla în grija statului a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc situat în Primăverii,... continuare »

DNA și la Direcția Copilului, vizat un contract cu firma unui liberal

Luni, 08 Decembrie, 2014

Se-ngroașă gluma. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava, au ajuns și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Acolo vineri, au cerut clarificări cu privire la contractul încheiat cu... continuare »

Centrul de 1 milion de dolari de la Stăuceni și-a deschis porțile : GALERIE FOTO

Joi, 16 Octombrie, 2014

47 de fețe zâmbitoare. Asta am văzut la Centrul de Asistență Socială destinat persoanelor cu dizabilități care și-a deschis recent porțile în satul Victoria, comuna Stăuceni. Unitatea a fost ridicată cu bani de la Banca Mondială. A fost greu până când... continuare »

Fosta vedetă Playboy vine la Botoșăneanul TV să-și spună povestea impresionantă

Marti, 07 Octombrie, 2014

Erika Szerdocz, tânăra care s-a mutat la Broscăuți de dragul copiilor și a renunțat la o viață sub lumina reflectoarelor, va fi prezentă în studioul Somax TV la o ediție marca Botoșăneanul, pentru a-și spune povestea șocantă. Deși este o mamă singură,... continuare »

Este oficial : ANFP organizează concurs pentru un post de director la instituția cu 1.000 de salariați

, 21 Septembrie, 2014

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă, de director executiv adjunct, pe probleme sociale, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia... continuare »

Greu la Stăuceni : Maraton pentru angajarea de personal pentru centrul european

Joi, 04 Septembrie, 2014

Botoșănenii se plâng că nu au locuri de muncă a dispoziție. Când acestea apar însă, este nevoie de câteva luni de zile pentru a fi ocupate întrucât … nu sunt doritori. Iar motivele sunt diverse, fie e prea mare responsabilitatea, fie salariile sunt mult... continuare »

Pagina 1  2   3   4   5