Azi la Botosani

Doina Federovici

Doinița și Găbița de la PSD și-au dat mâna ca să bage comuniștii în pușcărie!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Mai multi senatori PSD si UNPR au depus la Parlament o propunere legislativa privind interzicerea organizatiilor politice cu caracter comunist, pentru constituirea unor astfel de organizatii fiind prevazute pedepse cu inchisoare de la 5 la 10 ani, informeaza Mediafax Printre... continuare »

Drumul ca pe vremea romanilor va fi gata anul viitor cu indicații de la Ponta: CINE anunță asta

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un senator PSD a declarat miercuri, 16 septembrie 2015, că Ministerul Transporturilor va aloca în bugetul de anul viitor sumele necesare pentru finalizarea modernizării Drumului Național 24C Manoleasa - Rădăuți-Prut. Potrivit unui comunicat de presă remis... continuare »

Doinița și Andrei, braț la braț în prima grădiniță europeană a județului - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Parlamentarii PSD Botoșani Andrei Dolineaschi și Doina Federovici au inaugurat ieri, 15 septembrie 2015  prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna.   Mulțumiri marca Oscar politic “În urma demersurilor pe care le-am făcut în... continuare »

Doina Federovici în conducerea grupului PSD din Senatul României

Marti, 15 Septembrie, 2015

Senatorul PSD Doina Federovici a fost propus și ales, astăzi 15 septembrie 2015, în unanimitate de către colegii senatori, vicelider al Grupului PSD din Senatul României.  Astfel, Doina Federovici devine primul parlamentar social democrat din Botoșani... continuare »

Cadou la început de școală pentru copiii satului botoșănean - FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat pentru copiii din comuna Românești un motiv de bucurie. Doar cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, aici a fost inaugurată o nouă școală. Începută în anul... continuare »

Mesaj cu concepte și idealuri de la o senatoare la începutul anului școlar

Luni, 14 Septembrie, 2015

Odată cu începerea noului an școlar, și-o parlamentară de la Botoșani a transmis câteva urări elevilor, amintind totodată faptul că „o parte din învățăcei visează să trăiască într-o eternă vacanță, lipsiți de griji și de... continuare »

Un senator în fustă le reamintește botoșănenilor de ce sexul frumos e la fel ca sexul tare

Sambata, 12 Septembrie, 2015

O parlamentară din Botoșani le aduce aminte cetățenilor cât de importantă este egalitatea dintre sexe, mai ales când vine vorba despre piața muncii. Legea egalității de șanse a fost votată în Parlamentul României și are ca obiect de reglementare... continuare »

Nechifor dă de pământ cu parlamentarii din breasla lui Ponta: Lăudăroșenii și tot felul de știri pompoase

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi, Ionică Nechifor prezent la conferința de presă organizată vineri, 11 septembrie 2015, la PNL Botoșani, a adus în discuție câțiva parlamentari sociali-democrați, reproșând faptul că nu iau nicio... continuare »

ACUM: Pleiadă de directori PSD fără vârstă la Casa Sindicatelor - FOTOGALERIE

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Pregătirile pentru Conferința Municipală de alegeri din cadrul PSD Botoșani sunt în aceste momente în toi. Greii partidului aflat la guvernare s-au adunat și stau la discuții, în pâlcuri, pe holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Directori... continuare »

Oamenii politici ai orașului zâmbesc din caricaturi – GALERIE FOTO, îi recunoști?

Luni, 07 Septembrie, 2015

Expoziție inedită la Galeriile de Arte din municipiul Botoșani. Chipurile a mai multor personalități din lumea politică și nu numai, au fost caricaturizate de artistul plastic Florin Grosu. În perioada, 7-25  septembrie 2015, botoșănenii au ocazia să... continuare »

Un senator în fustă de la Botoșani vrea să le întindă o mână de ajutor celor loviți de secetă

Miercuri, 02 Septembrie, 2015

În chiar prima zi a noii sesiuni parlamentare, senatorul PSD Doina Federovici a adresat o întrebare ministrului agriculturii, domnului Daniel Constantin, în care i-a prezentat situația gravă a agriculturii județului Botoșani, atât de afectate... continuare »

Una dintre cele mai populare femei senator de la Botoșani, în TOP 10 din Parlamentul României

Luni, 24 August, 2015

Social-democrata Doina Federovici este una dintre cele mai active parlamentare de la Botoșani, regăsindu-se chiar printre fruntașii din topul întocmit de către Parlamentul României. Redăm mai jos comunicatul de presă trimis de senatorul PSD Doina Federovici: Institutele... continuare »

Senator Doina Federovici, mesaj pentru soția prefectului: Odihnește-te în pace, suflet blând!

, 23 August, 2015

Se știa de boala cu care Maria Macaleți lupta deja de aproape doi ani de zile. Însă optimismul nu i-a părăsit nicicând pe cei care au cunoscut-o, pentru că femeia care i-a luminat zilele prefectului dar și celorlalți oameni cu care intra în contact... continuare »

O școală care a ars în județ va fi refăcută cu sprijinul unui senator de la Botoșani

Miercuri, 19 August, 2015

În urmă cu două luni, din cauza neglijenței unor copii teribiliști, magazia de lemne și acoperișul școlii din Oroftiana, comuna Suharău, au fost distruse de flăcări. Aceasta este una din cele două școli din sat, și anume cea în care învață... continuare »

CÂT de bine arată o femeie senator de la Botoșani în pantaloni scurți - FOTO

Vineri, 07 August, 2015

Senatorul Doina Federovici, una dintre cele mai puternice femei din politica botoșăneană, se menține în formă de zile mari și demonstrează că poate avea un corp de invidiat chiar și la vârsta de 41 de ani. De curând, social-democrata a postat... continuare »