Azi la Botosani

Dumitru Zmau

ATAC la ”abureala drumarului Achiței” și stingherul Sorescu cu împărțeala batjocoritoare a banilor

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un consilier județean a răbufnit pe o rețea de socializare la câteva ore distanță de încheierea ședinței extraordinare în care s-a făcut repartizarea celor peste 8 milioane de lei, bani proveniți din cote defalcate din taxa pe valoare adăugată,... continuare »

Fost șef din Poliție urări pentru prima doamnă de ziua numelui : Scroafa nu se urcă în copac

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Marți, 8 septembrie 2015 creștinii ortodocși au sărbătorit Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria cum este cunoscută. Și-au serbat zilele de nume toate persoanele care poartă numele de Maria, Mariana, Marian, Măriuca, Maricica sau alte derivate din acest... continuare »

ACUM: Ședință la județ dusă pe umeri de președinte, Zmău mâhnit: Am văzut o jăfuială totală! - FOTOGALERIE 

Marti, 18 August, 2015

Ședința ordinară a Consiliului Județean Botoșani de astăzi, 18 august 2015, a început la ora 10:00 în absența a trei consilieri alături de vicepreședintele Cristian Achiței, care se află în concediu. Ședința a început cu propunerea consilierului... continuare »

Șef peste polițiști blocat în propriul garaj, de dobitoci : Ci vrei uăi, stai în centru?

Vineri, 31 Iulie, 2015

Că ne lipsește educația la majoritatea dintre noi sau că gradul de civilizație este cu mult sub nivelul țărilor primite cu brațele deschise în spațiul comunitar, este deja un fapt știut. Însă, nu de puține ori, ni se reamintește acest lucru, poate... continuare »

Violul de la Vaslui adus la Botoșani : obsedații sexuali ascunși în mulțime!

Vineri, 31 Iulie, 2015

Ce a pățit fata din Vaslui care a fost forțată să întrețină relații sexuale cu șapte băieți a șocat o țară întreagă iar detaliile poveștii au fost atent disecate de presa națională. Cazul a devenit subiect de caz pentru oamenii legii și a fost... continuare »

Polițiști cu sechele la Botoșani : tremură de frica infractorilor, unii se mai sinucid!

Joi, 30 Iulie, 2015

Uniforma statutului nu insuflă totdeauna respect. Iar acest lucru este susținut de unul dintre șefii Biroului Rutier de la Botoșani care spune că are mai multe informații prin care oamenii legii, sau unii dintre ei, cedează în fața persoanelor care încalcă... continuare »

BOTOȘANI 2015: Suntem atât de săraci că ne pleacă și hoții :)) CINE spune asta

Joi, 30 Iulie, 2015

Nu toate ședințele ce sunt organizate pe la Consiliul Județean, Primărie sau Prefectură au drept numitor comun monotonia sau chiar plictisul. Sunt unele întruniri care sunt asezonate cu situații ilare și care chiar stârnesc zâmbete sincere. Iar... continuare »

Un fost șef din Poliție și-a tras nocturnă la iaz: FOTOGALERIE

Vineri, 10 Iulie, 2015

Fostul șef al Poliției Rutiere de la Botoșani și-a pus la curent fanii virtuali cu câteva schimbări majore pe care le-a făcut în ultima perioadă, în ceea ce privește un iaz pe care îl deține. Mai exact, fostul șef de la Poliția Rutieră... continuare »

Un consilier județean din Botoșani și-a vândut cu peste 3 miliarde lei vechi o casă din Suceava

Marti, 16 Iunie, 2015

Una dintre cele mai bănoase tranzacții imobiliare care a avut loc anul trecut printre aleșii din Botoșani îl are ca autor pe președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP). Împreună cu soția, Dumitru Zmău și-a vândut anul trecut... continuare »

Pedofilul pe bicicletă, prin ochii noului șef al Poliției : Ne pare rău că avem printre noi astfel de indivizi

Joi, 28 Mai, 2015

Un bărbat cu șapcă și care circula pe bicicletă. Urmărea fetițe îndeosebi față de care simțea o atracție bolnavă. A molestat o copilă din cartierul ANL Cișmea, iar cazul a strâns și altele de acest  gen. Un al doilea reclamat la Poliție,... continuare »

ACUM : Infracțiuni scoase la iveală, la Primărie – FOTOGALERIE

Joi, 28 Mai, 2015

În aceste momente în sala de ședințe a Primăriei s-a întrunit ședința ordinară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), unde invitați principali sunt componenții Poliției Locale. Urmează a se prezenta o situație înregistrată... continuare »

Iftime cu învineţitul, Portariuc face galerie la PSD, i-a luat locul alt primar – GALERIE FOTO

Vineri, 20 Martie, 2015

Preşedintele consiliului de administraţie al clubului fanion al judeţului a sosit la partida FC Botoşani – ASA Târgu Mureş cu aproximativ jumătate de oră înainte de fluierul de start. Valeriu Iftime a stat în gura tunelului ce duce spre vestiare,... continuare »

Zmău pune umărul la dotarea criminaliștilor și informaticienilor de la Poliție- FOTO

Marti, 10 Martie, 2015

Activitatea Poliţiei Române reprezintă serviciul public specializat care se realizează în interesul persoanei, al comunităţii, precum şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii. Importanţa asigurării resurselor de... continuare »

Aglomeraţie de VIP-uri la oficială, Iftime cu un director din capitală, comisarul preşedinte cu pălărie de cowboy – GALERIE FOTO

Vineri, 27 Februarie, 2015

Cele trei luni de zile fără fotbal şi-au spus cuvântul şi printre VIP-urile oraşului. Tribuna oficială a Stadionului Municipal este plină ochi la partida FC Botoşani – Petrolul Ploieşti din cadrul etapei a XIX – a din Liga 1. Viceprimarii Cosmin Andrei... continuare »

Blonda fatală l-a scos din minți pe comisarul șef de la Ordine Publică: Mai proști, am pățit-o cu muierile astea perverse

Joi, 26 Februarie, 2015

Evenimentele politico-infracționale derulate cu repeziciune la începutul acestui an la București au încins spiritele și la Botoșani. Apariția fostului președinte Traian Băsescu la postul B1, în care i-a luat apărarea fostului ministru al Dezvoltării, Elena... continuare »