Azi la Botosani

Eugen Turcanu

Valeriu Iftime băgat cu forța în politică: Nu am ce căuta în spălătura asta a lor

Marti, 22 Septembrie, 2015

Președintele consiliului de administrație de la FC Botoșani a intrat fără voia sa în lumea politică. Mai exact, în disputele dintre Puterea și Opoziția din Consiliul Local. ”Își spală anumite idei din politică apelând la fotbal” Conducătorul... continuare »

Cosmin Andrei îi elimină temerile lui Eugen Țurcanu : Să lase pe altcineva care-și poate asuma deciziile!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) afirma că trebuie să recupereze chiria stabilită pentru Stadionul Municipal întrucât trebuie să respecte legea pentru a nu intra în alte probleme. În replică, viceprimarul... continuare »

Eugen Țurcanu și chiria la stadion: Se încalcă legea!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), Eugen Țurcanu a fost contactat pentru a-și exprima poziția în scandalul privitor la noua chirie pentru folosirea Stadionului Municipal. A spus simplu că este o Hotărâre de Consiliu... continuare »

Fostul vice Țurcanu BLOCHEAZĂ meciul FC Botoșani – Dinamo: Vom interzice accesul echipei de fotbal

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Hotărârea de Consiliu Local a fost adoptată pe data de 26 mai 2015 iar Botoșăneanul a scris la scurt timp despre lovitura financiară uriașă pe care au dat-o consilierii care au ridicat mâna atunci, în mare viteză. Ulterior, mai multe voci susțineau... continuare »

Copiii s-au dat de-a dura de 2 miliarde vara aceasta – FOTOGALERIE cu izvorul de bani al Primăriei

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Locul de joacă cu plată din Parcul Mihai Eminescu dar și bărcuțele de pe lacul din apropiere au avut un succes nebun printre botoșăneni, în vara care tocmai s-a încheiat. La un calcul estimativ încasările se ridică undeva la suma de 2 miliarde... continuare »

Executatul din termoficare rămâne totuși în curtea Primăriei – UNDE și-a găsit un post

Joi, 17 Septembrie, 2015

Pe data de 4 septembrie Adrian Poclid își termina relațiile de muncă cu societatea Modern Calor și oficial devenea șomer. Botoșăneanul a arătat modul în care co-președintele TNL Botoșani a părăsit societatea de termoficare a orașului. Înainte... continuare »

FAZA ZILEI: Un consilier local cere ordin de PROTECȚIE împotriva unui viceprimar

Joi, 03 Septembrie, 2015

S-au încins spiritele joi la amiază, în ședința extraordinară de Consiliu Local, atunci când Eugen Țurcanu a avut un schimb de replici cu viceprimarul Cosmin Andrei. Mai mult decât atât, cel dintâi a făcut un anunț public care a... continuare »

Şi-au dat mâna!!! Moment istoric la tribuna VIP – FOTOGALERIE

Marti, 21 Iulie, 2015

Meciul FC Botoşani – Viitorul Constanţa disputat luni seară pe Stadionul Municipal a avut parte de momente deosebite pe teren, dar şi în tribune, mai exact la cea oficială. Cu aproximativ zece minute înainte de fluierul de start, în loja rezervată... continuare »

Țeapă à la București cu scaunele capitonate de pe Stadionul Municipal

Marti, 21 Iulie, 2015

Două meciuri internaționale a găzduit și va găzdui clubul local de fotbal care a stârnit un val de emulație în rândul botoșănenilor. Iar în calitate de gazde, cei de la FC Botoșani au depus toate eforturile necesare pentru a face o impresie... continuare »

Portariuc și Țurcanu uniți prin fotbal s-au pus pe treabă pentru Europa League - GALERIE FOTO

Luni, 29 Iunie, 2015

A durat ceva până să realizeze că administrația se poate face și într-un mod pașnic, fără a fi implicat politicul. Aparent, pentru că așa zisa relație de colaborare creionată pentru pregătirea meciului din preliminariile Europa League, s-ar putea... continuare »

6 zile până la Europa League pe Municipal – GALERIE FOTO  cu lucrările de pe stadion

Vineri, 26 Iunie, 2015

Stadionul Municipal este la acest moment unul dintre cele mai moderne din zona Moldovei. Mai ales după intervențiile care au fost efectuate în ultima perioadă de către muncitorii Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) și cei de la Direcția... continuare »

Victoraș crapă totul în oraș - Dezastru de 11 miliarde de lei vechi la un an de la inaugurarea parcului copiilor – GALERIE FOTO

Joi, 25 Iunie, 2015

S-a scurs un an de zile de la tămbălăul cu care a fost inaugurat celebrul loc de joacă, construit pe locul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu. 11 miliarde de lei vechi s-au cheltuit pentru acest proiect, din bani publici. La o vară distanță, locul de joacă prezintă... continuare »

Ghiorghiță ironic cu spațiile verzi pârjolite de căldură : Felicitări, dle Cosmin Andrei! - CINE i-a sărit în ajutor vicelui

Miercuri, 24 Iunie, 2015

Consilierul local Florin Ghiorghiță, fost viceprimar, și-a început interpelarea cu o întrebare. I-a întrebat pe toți cei aflați la masa dezbaterilor dacă le place cum arată spațiile verzi din oraș, inclusiv florile plantate de întreprinderea... continuare »

INCREDIBIL! Consilierii locali au sărit peste proiectul cu chiria, FC Botoșani trebuie să plătească în continuare o sumă uriașă

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Proiectul de hotărâre votat în ultima ședință ordinară a Consiliului Local, cu privire la chiria absurdă pe care ar fi urmat să o plătească echipa locală de fotbal, a fost dezbătut din nou în ședința extraordinară de astăzi, 3 iunie 2015.  ... continuare »

ACUM: Ședință extraordinară cu iz de vacanță la municipiu: Consilieri lipsă, învoiți sau întârziați – FOTOGALERIE 

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, 3 iunie 2015, întrunește consilierii pentru patru proiecte de hotărâre, printre care și cel de acordare a titlului de cetățean de onoare conducerii FC Botoșani, precum și mai multor jucători. ... continuare »