Azi la Botosani

FC Botosani Dinamo Bucuresti

Cornățeanu la debutul cu egal în fața lui Dinamo: CE le-a spus jucătorilor ca să joace fotbal

, 20 Septembrie, 2015

Rezultatul ar fi fost poate altul dacă Andrei Cordoș nu s-ar fi faultat în prima repriză și dacă Stelian Cucu nu ar fi trecut din nou pe postul de fundaș central și fi putut însemna probabil trei puncte câștigate de FC Botoșani. La final, Mugurel... continuare »

Meci pentru descătușare pe Municipal, FC Botoșani – Dinamo București – ECHIPELE & FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Așteptările tuturor sunt ca FC Botoșani să scoată seara aceasta măcar un egal în fața echipei care în acest sezon competițional a fost înfrântă o singură dată. Mai ales că Dinamo a venit la Botoșani cu trei jucători suspendați și antrenorul... continuare »

”Câinii roșii” s-au antrenat înainte de încăierarea cu FC Botoșani: GALERIE FOTO cu zeci de suporteri care au sprijinit gardurile

Sambata, 19 Septembrie, 2015

În seara de sâmbătă, 19 septembrie 2015, echipa Dinamo a venit pe terenul Victoria din Botoșani pentru a se antrena înainte de meciul cu FC Botoșani, care va avea loc duminică pe Stadionul Municipal. ”Câinii roșii” au început... continuare »

Probleme în haita roșie după meciul cu FC Botoșani : A dat peste cap tactica de apărare

Miercuri, 17 Septembrie, 2014

Din câteva se pare, un jucător de la echipa Dinamo București a anunţat staff-ul tehnic fix înaintea startului meciului de la Botoşani că nu poate evolua din cauză că-l doare piciorul, iar dinamoviştii au cerut expertiza medicală, informează Gazeta Sporturilor.... continuare »