Azi la Botosani

femeie lovita de masina

Botoșăneancă luată pe capotă în Grivița, parbrizul făcut țăndări – GALERIE FOTO

Marti, 22 Septembrie, 2015

O femeie cu vârsta în jurul a 40 de ani a fost lovită de o mașină în urmă cu câteva minute. Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Grivița din municipiul Botoșani. Un conducător auto aflat la volanul unui Logan, se deplasa dinspre... continuare »

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un botoșănean cu Volvo - FOTO ȘOCANT!

Miercuri, 29 Iulie, 2015

În dimineața zilei de miercuri, 29 iulie 2015 un accident rutier s-a produs lângă Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iași, acolo unde o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni... continuare »

Botoșăneancă trântită la pământ după ce a traversat strada pe unde a ”tăiat-o” capul

Marti, 14 Iulie, 2015

O femeie din județul Botoșani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis și a fost izbită de un șofer sucevean. Luni, 13 iulie 2015, în jurul orelor amiezii, un tânăr de 23 ani, din... continuare »

Femeie izbită de o șoferiță în marșarier, pe o stradă din municipiu

Joi, 28 Mai, 2015

În dimineața zilei de joi, 28 mai 2015, un accident de circulație s-a produs în municipiul Botoșani. O femeie în vârstă de 55 de ani ce s-a angajat în traversarea străzii, a fost accidentată de o șoferiță care dădea cu spatele pentru... continuare »

Suceveancă lovită de un șofer din Botoșani, în timp ce traversa strada în grabă

, 24 Mai, 2015

Un șofer din Botoșani s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor suceveni după ce a lovit o femeie în vârstă de 86 de ani care a încercat să traverseze strada, însă fără să se asigure. Incidentul rutier s-a petrecut sâmbătă,... continuare »

Salariată de la Maternitate accidentată de un șofer cu BMW care făcea drifturi

Joi, 21 Mai, 2015

Eveniment rutier petrecut în urmă cu aproximativ 20 de minute în localitatea Curtești, de lângă municipiul Botoșani. O botoșăneancă care se pare că este salariată la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati... continuare »

Profesoară la spital după ce-a fost luată pe capotă de-o șoferiţă!

Miercuri, 18 Martie, 2015

În cursul amiezii zilei de astăzi, 18 martie 2015, în zona Colegiului ”Mihai Eminescu” din Botoșani, o femeie a fost accidentată, surprinsă fiind în timp ce traversa strada într-un loc nepermis. Din câte se pare, femeia, cadru didactic la colegiul în preajma... continuare »

Șofer la 25 de ani: S-a urcat la volan și a dat peste o botoșăneancă ce traversa strada

Miercuri, 07 Ianuarie, 2015

Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Botoșani este cercetat de polițiști după ce a accidentat o femeie în timp ce traversa regulamentar trecerea de pietoni, pe strada Pacea. Evenimentul rutier s-a petrecut marți dimineață, atunci când în timp ce conducea... continuare »

ACUM: Botoșăneancă lovită de un Opel după o traversare neregulamentară – FOTOGALERIE

Marti, 17 Iunie, 2014

După ce, în urmă cu două săptămâni și o zi în zona Capătului 1 un copil a fost lovit de o mașină, astăzi istoria s-a repetat în cazul unei botoșănence, în etate. Femeia care ar avea în jur de 50-60 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin... continuare »

Femeie lovită de maşină în intersecţia de la bazar

Marti, 24 Decembrie, 2013

Ghinion înainte de sărbători pentru o femeie din satul Păun, comuna Mihălăşeni, Venită luni în municipiul Botoşani, Camelia R., de 52 de ani, a fost lovită de maşină chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat ieri dimineaţă, când Marian P., de 35 ani,... continuare »