Azi la Botosani

Florin Turcanu

”Made in... Pleșcoi”: Țurcanu a dat lovitura după ieșirea din scenă, 20 de miliarde lei vechi într-o singură lună

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Ieșirea de pe scena politică pare să aibă și părți bune pentru fostul președinte al Consiliului Județean și al PNL Botoșani. Florin Țurcanu are astfel considerabil mai mult timp să se ocupe de afaceri, iar acest lucru se vede în datele financiare de la... continuare »

FAZA ZILEI: Țurcanu amenință liberalii că-și aduce oile… la partid!

Joi, 13 August, 2015

Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani încă are simțul umorului bine dezvoltat, deși se ține departe de viața publică și mai ales de sediul Partidului Național Liberal unde altădată era ”prinț”. Totuși din când în... continuare »

Florin Țurcanu, dietă la un nutriționist de fițe – la CE greutate trebuie să ajungă

Joi, 13 August, 2015

După aproximativ trei ani de zile de politică împletită cu administrație publică, drumuri săptămânale la București și week-end-uri încărcate, Florin Țurcanu a avut în sfârșit timp să se caute de sănătate. Fostul președinte... continuare »

Autoritatea care l-a găurit cu 700 de milioane pe Dolineaschi, călare pe purceii și chermezele lui Țurcanu

Joi, 13 August, 2015

A fost mare distracție pe banii Partidului Național Liberal cu acțiunile marca Florin Țurcanu care au adunat suflare câtă frunză și iarbă din rândul cetățenilor: ba Târgul Agro Zoo, ba nu știu ce revelioane ale pensionarilor, ba manifestații... continuare »

Lui Florin Țurcanu i-a ieșit politica din cap, dar nu de tot: Și-a mai depus o candidatură

Miercuri, 12 August, 2015

Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani pare să se simtă foarte bine în domeniul privat, acolo unde își desfășoară activitatea după ce a ieșit din viața publică. Totuși, în anume momente, parcă, parcă ar reveni să facă din nou... continuare »

Drumul spre „Împărăție”, verficat de mai-marii județului pe-o vreme ploioasă – FOTOGALERIE 

Joi, 30 Iulie, 2015

Imediat după terminarea ședinței ordinare a Consiliului Județean Botoșani din dimineața de 30 iulie 2015, consilierii județeni au pornit într-o vizită de lucru pe drumul județean Copălău-Cerbu-Dracșani, ultimul punct de lucru fiind Mănăstirea Coșula. ... continuare »

FAZA ZILEI: Nașul lui Țurcanu făcut violator : Victima a scăpat abia a doua dimineață

Marti, 28 Iulie, 2015

Parlamentarul Dan Bordeianu, cel care i-a cununat pe Roxana Anușcă și Florin Țurcanu, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani și liderul PNL al aceluiași județ, a devenit ciuca bătăii de joc pe un ziar de satiră din România. Reporterii Kamikaze... continuare »

Liderul PRM-iștilor cu gândul la alegerile din 2016: Să intre niște oameni valoroși, cinstiți care să lupte pentru români - FOTOGALERIE

Sambata, 27 Iunie, 2015

În ședința de sâmbătă dimineața, membrii Partidului România Mare cu filiala la Botoșani au dezbătut mai multe chestiuni privitoare la mecanismul politicii românești, despre cei care sunt la conducere, dar nu în ultimul rând subiectul... continuare »

Cel mai celebru politician… rămâne anonim până în 2017!

Sambata, 27 Iunie, 2015

Aproape trei ani de zile a fost pe val și din punct de vedere politic și din cel administrativ. La ușa sa era mereu coadă, iar servanții se îngrămădeau să-l mulțumească. Spunea despre el că este botoșăneanul cu cea mai mare notorietate și că ar fi cunoscut... continuare »

Nevasta lui Țurcanu, statuie mută în Parlament : În trei ani a vorbit… 38 de secunde

Joi, 11 Iunie, 2015

În trei ani de mandat, unii dintre senatorii şi deputaţii trimişi în Parlament să ne facă viaţa mai bună au vorbit cam 40 de secunde. Cei mai mulţi dintre ei n-au reuşit să-şi promoveze nici măcar o lege proprie, dar conştiincioşi au votat ordonanţele... continuare »

Dezmăț de sute de milioane lei vechi la CJ pentru înjurarea incomozilor: Tablete, smartphone-uri și laptopuri pentru fetele și băieții de la cabinet. BONUS - contract de monitorizare a presei

Joi, 28 Mai, 2015

Castelul de nisip construit la CJ Botoșani se surpă cu fiecare zi trecută de la plecarea fostului președinte. Curtea de Conturi a României descoperă tot felul de lucruri nu tocmai la locul lor care, deși poate raportate la bugetul instituției nu reprezintă... continuare »

Sejurul la Eforie al lui Țurcanu, nevestei, finilor și fetelor de la cabinet - imputat în mare parte, banii CJ-ului s-au dus la o firmă de apartament

Luni, 25 Mai, 2015

Plecarea la mare pe bani publici a fostului președinte al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu și a trei dintre ex-consilierii acestuia este disecată de către Curtea de Conturi a României. Deplasarea sfidătoare de anul trecut la Eforie Nord, care a... continuare »

Țurcanu chiar este istorie : după pierderea funcțiilor este urmărit de… radierea din partid

Sambata, 23 Mai, 2015

PNL s-a reunit la Piteşti în una din cele mai importante şedinţe care a avut loc vreodată. Se stabilesc definitiv principii de integritate care îi vor scoate din joc pe mulţi din liderii cu greutate ai partidului. O mică întâlnire de pregătire... continuare »

Tupeu de zile mari, Țurcanii nu se dezmint – GALERIE FOTO cum și-au parcat mașina pe o stradă din municipiu

Joi, 07 Mai, 2015

Plecările din fruntea Consiliului Județean și a filialei PNL Botoșani par să nu fi schimbat obiceiurile auto ale Țurcanilor. Dovada o reprezintă modul în care a fost parcată mașina de teren pe care Florin Țurcanu o conduce de câteva luni. Miercuri... continuare »

Secretarul general al PNL: E greu să găseşti un om care să aibă măcar calităţile lui Florin Ţurcanu

Vineri, 24 Aprilie, 2015

Preşedintele interimar al PNL Botoşani, care este şi secretar general al partidului, s-a exprimat în termeni familiari când s-a referit la familia Ţurcanu, vorbind despre „Florin” şi „Mihai”. În schimb, când a ajuns la... continuare »