Azi la Botosani

Gabriela Firea

Doinița și Găbița de la PSD și-au dat mâna ca să bage comuniștii în pușcărie!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Mai multi senatori PSD si UNPR au depus la Parlament o propunere legislativa privind interzicerea organizatiilor politice cu caracter comunist, pentru constituirea unor astfel de organizatii fiind prevazute pedepse cu inchisoare de la 5 la 10 ani, informeaza Mediafax Printre... continuare »

Senatoarea PSD, veste la ceas de seară: Microbuze școlare pentru orașele cu sate

Luni, 02 Februarie, 2015

Orașele care au sate și localități componente vor putea primi microbuze pentru transportul elevilor, conform unui amendament inițiat de senatorii Doina Federovici și Gabriela Firea la legea de aprobare a OUG nr. nr. 17/2014. Acest act normativ stabilea că unitățile... continuare »

Senatoarea PSD, familia și copiii : Îi funcționează ovarele și uterul & a sărit în patul lui…

, 12 Octombrie, 2014

''Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind... continuare »

Gabi Firea sare în apărarea senatoarei şi trimite Scandalul Ţurcanu – Federovici la Combaterea Discriminării

Marti, 25 Martie, 2014

Președintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a lansat un apel către liderul PNL, Crin Antonescu, pe care „îl roagă să ia atitudine faţă de comportamentul ruşinos şi limbajul inacceptabil al preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, care continuă... continuare »

Portariuc răbufnire cu trădare PNL şi solidaritate cu senatoare blondă

Sambata, 11 Ianuarie, 2014

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD a postat în urmă cu câteva minute un mesaj pe o pagină de socializare prin care adduce critici acelor filial PNL din teritoriu care s-au aliat neoficial cu democrat liberalii au şi trădat astfel alianţa votată de majoritatea... continuare »

Senatoare blondă vrea un pact USL ca la Botoşani deşi acesta nu există

Luni, 06 Ianuarie, 2014

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat, luni, că are în vedere iniţierea la nivelul USL Ilfov, respectiv între organizaţiile PSD şi PNL, un pact de neagresiune, după modelul pactului de la Botoşani, scrie Mediafax. Culmea, dorinţa senatorului PSD... continuare »

Ciofu şi Federovici „se aliază” cu Firea pentru after-school în parohii

Marti, 22 Octombrie, 2013

Parlamentarii PSD Tamara Ciofu și Doina Federovici militează pentru crearea de centre „after school” în fiecare parohie din România. Cele două au participat luni, 21 octombrie 2013 la prima dezbatere publică asupra propunerii legislative inițiate de senatoarea... continuare »

Gabriela Firea a întors toate privirile la Botoşani – GALERIE FOTO

Luni, 15 Aprilie, 2013

Printre invitaţii din ţară care au luat parte la Conferinţa Judeţeană a PSD Botoşani de duminică s-a regăsit şi Gabriele Firea, lidera social-democraţilor din Ilfov. Fosta realizatoare TV de la Antena 1 şi Antena 3 s-a bucurat de cea mai mare atenţie din partea... continuare »

Gabriela Firea : Trebuie să mă raportez cultural la Botoşani & poveşti cu Dolineaschi

, 14 Aprilie, 2013

Alocuţiunii susţinute de preşedintele interimar al PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, i-au fost urmate cele ale liderilor din Bacău, Suceava, Vaslui şi Ilfov. În ultimul caz este vorba de Gabriela Firea, cea care şi-a început discursul cu… amintiri din copilărie.... continuare »