Azi la Botosani

galerii

300 de câini dau spectacol pe Municipal, botoşăneni în galeria lui Dinamo – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Din nou acasă ca în deplasare, acesta este sentimentul pe care îl trăiesc roş-alb-albaştrii la partida FC Botoşani – Dinamo Bucureşti care se dispută seara aceasta pe Stadionul Municipal. În tribune sunt ceva peste 4.000 de spectatori, însă... continuare »

Uite-le! Uite-le! Săltăreţele... galeriile între „peleul” gol şi… cap de mort – GALERIE FOTO

Sambata, 02 Mai, 2015

Deşi precipitaţiile nu s-au oprit de la debutul meciului, atmosfera este una frumoasă la FC Botoşani – CS Universitatea Craiova. Asta datorită şi celor… trei galerii prezente pe Stadionul Municipal. Astfel, la peluza Ion Bordeanu a luat loc „Dark... continuare »

Spectacol total pe Municipal, 200 de ieşeni incendiari la propriu, mii de botoşăneni cu inimă tricoloră – GALERIE FOTO

Sambata, 25 Aprilie, 2015

Atmosferă de mare meci sâmbătă după-amiază la FC Botoşani – CSMS Iaşi, meci din etapa a XXVIII – a din Liga 1. În tribune se află peste 4.000 de spectatori, vremea frumoasă şi biletele oferite gratuit vineri de jucători în oraş spunându-şi... continuare »

Două echipe şi patru galerii pe Municipal: tineri, fani, renegaţi şi huligani – GALERIE FOTO

Sambata, 18 Aprilie, 2015

Este spectacol pe teren, dar şi în tribune sâmbătă după-amiază la FC Botoşani – Ceahlăul Piatra Neamţ, meci din cadrul etapei a XXVII – a din Liga 1. Şi aceasta nu neapărat datorită numărului de spectatori, doar vrei 3.000 prezenţi pe... continuare »

Premieră la Dorohoi: Meci pe teren, meci şi în tribune, cu galerii de la Voluntari şi… Botoşani – FOTOGALERIE

Sambata, 27 Septembrie, 2014

Partida FCM Dorohoi – FC Voluntari care se dispută la această oră pe stadionul „1 Mai” din al doilea municipiu al judeţului, marchează şi o premieră. Pentru prima dată în Liga 2 arena găzduieşte două galerii. Nici una nu este însă din Dorohoi. Una... continuare »

Țurcanu le face reclamă șefilor din CJ și-i pune pe pereții instituției – FOTOGALERIE

Marti, 20 Mai, 2014

Florin Țurcanu a dat ordin ca pe pereții primului etaj din Consiliul Județean să fie montată o galerie și cu fotografii ale unor salariați care au rol important în instituție. Este vorba despre secretari, vicepreședinți și directori din CJ. Galeriile vor... continuare »

Fotbal la pielea goală : Bulim Ceahlăul / Botoşani, voi sunteţi ţărani - VIDEO & FOTO

Sambata, 09 Noiembrie, 2013

FC Botoşani – Ceahlăul Piatra, meci disputat sâmbătă pe Stadionul Municipal, a avut un duel şi în tribune. Oaspeţii au venit la Botoşani cu o galerie de aproximativ o sută de suporteri, care au cântat şi şi-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului. Nemţenii... continuare »

Spectacol cu Suceava în tribune : Bine v-am găsit rataţilor VIDEO & GALERIE FOTO

Sambata, 16 Martie, 2013

Lipsa spectacolului de pe teren a fost compensată sâmbătă dimineaţa, la meciul Rapid CFR Suceava – FC Botoşani din etapa a XVI I – a a seriei i din liga secundă de show-ul făcut de cele două galerii. Aproximativ o sută de suporteri, membri ai „Dark Hooligans”... continuare »

Suceava - Botoşani, meci în nămol, meci şi în tribune - GALERIE FOTO

Sambata, 16 Martie, 2013

Pe un teren desfundat şi la temperaturi scăzute, FC Botoşani luptă împotriva eternei rivale din Suceava, însă nu a reuşit să deschidăscorul după cele 45 de minute de joc, la pauză scorul fiind neschimbat pe tabela de marcaj. Un "meci" este disputat şi în tribune... continuare »