Azi la Botosani

Interviuri

INTERVIU Francezul care a dat luxul din Paris cu Lara Fabian sau Yves Saint Laurent, ca să bage bani în Botoșani: Aș putea trăi aici o viață, dar iernile sunt prea grele!

Joi, 20 August, 2015

S-ar muta cu totul în colțul Moldovei de care atâția oameni fug, și ar da cu dragă inimă mâncarea cu nume greu de pronunțat din Franța pentru o porție zdravănă de sărmăluțe cu mămăliguță caldă. Asta dacă nu ar fi iernile atât de... continuare »

INTERVIU Amitabh Vardhan, director Cine Grand: Botoșănenii au făcut o religie din mersul la film; Iubesc locul ăsta, este un oraș nebun, frumos

Luni, 24 Noiembrie, 2014

De mai bine de un an, în Botoșani apetitul pentru filme a crescut, și asta în mare parte datorită deschiderii Cine Grand în Uvertura Mall. Directorul reţelei de cinematografe, Amitabh Vardhan, crede că botoșănenii au făcut din mersul la film un fel de religie... continuare »

INTERVIU Mirela Saucă: Un liberal botezat în marxism-leninism, care se gudură în fața lui Ponta ca un cățel

Vineri, 14 Noiembrie, 2014

Este mamă a două fete, este întreprinzător privat, iar de vreo doi ani de zile este şi om politic. Pe scurt, ea este Mirela Saucă, unul dintre foştii lideri ai Partidului Forţa Civică Botoşani, care prin succesiunea de fuziuni şi alianţe din Dreapta eşichierului... continuare »

INTERVIU Florin Ghiorghiţă, dezvăluiri de la HSR, la… duş: Am stat fără un loc de muncă aproape doi ani şi jumătate, nu a interesat pe nimeni

Joi, 18 Septembrie, 2014

Fostul, timp de 12 ani, viceprimar al municipiului Botoşani, este figura centrală a lumii politice locale de două săptămâni. După ApR, PRM şi PDL, după ce a declarat că preferă să se retragă din politică decât să părăsească rândurile democrat-liberalilor,... continuare »

Interviu Elena Udrea: N-am fost un ministru care a stat la cafele, ci unul care a încercat să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din Botoșani

Joi, 22 Mai, 2014

Dacă nu a fost prezentă săptămâna trecută la Botoşani, când s-au lansat şi aici candidaţii de la Partidul Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, în schimb Elena Udrea a acordat un interviu în care face mai multe referiri la judeţul Botoşani.... continuare »

INTERVIU Roxana Vașniuc: De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit să fiu la televizor / Doar pentru că e nu ştiu ce milionar nu e suficient pentru mine - FOTOGALERIE

Marti, 22 Aprilie, 2014

Apare mai mereu la posturile centrale de televiziune şi în tabloide, dar este o apariţie relativ rară prin Botoşani. Roxana Vaşniuc a revenit însă acasă pentru câteva zile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a purtat cu reporterul Botoşăneanul o discuţie... continuare »

INTERVIU Amitabh Vardhan, director Cine Grand: Este cu mult peste așteptările noastre / Am făcut ca Botoșaniul să nu mai meargă la culcare înainte de 1 noaptea

Joi, 03 Octombrie, 2013

Cine Grand Botoşani, întâiul multiplex din nordul Moldovei a împlinit în septembrie două luni de la deschidere, iar primele cifre trec mult peste estimările făcute de investitori. Este practic manifestarea sau locul din oraş pentru care se plăteşte bilet şi... continuare »

INTERVIU Mihai Ţâbuleac : Este grav ce se întâmplă la Botoșani, dar mă opresc aici

, 15 Septembrie, 2013

Mihai Ţâbuleac o ia din nou de la capăt. După ce a condus frâiele PNL Botoşani, pentru ca apoi să formeze de la zero fostul Partid Liberal Democrat, care prin fuziunea cu PD a dat naştere actualului PDL, se află în faţa unei noi provocări: Partidul Mişcarea... continuare »

INTERVIU Cătălin Flutur : Sunt la o vârstă la care nu mă mai joc cu viaţa mea / Sunt şi regrete

Miercuri, 03 Iulie, 2013

Un an de zile pare să fi trecut foarte repede pentru actuala conducere a administraţiei publice locale, însă timpul a fost total insuficient pentru a uita de cel care a ocupat timp de opt ani funcţia de primar. Mereu Cătălin Flutur a apărut în alocuţiunile şi... continuare »

INTERVIU Cosmin Andrei: Ne-au ameninţat, ne-au insultat & Sunt cu ochii pe ei!

Vineri, 14 Iunie, 2013

Un an de la câştigarea alegerilor de către USL la Botoşani, o nouă echipă de conducere în fruntea Primăriei Botoşani în tot acest timp. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine însă că nu a avut timp să-şi dea seama de consumarea celor peste 365 de zile fiind... continuare »

INTERVIU Părintele protopop Lucian Leonte : Permanent se face propaganda păcatului

Luni, 03 Iunie, 2013

O comparaţie între viaţa creştin-ortodoxă dinainte şi după revoluţie la 23 de ani şi jumătate de la recâştigarea libertăţii a reprezentat tema principală a interviului cu părintele protopop Lucian Leonte. Răspunsurile arată că, dincolo de toate problemele... continuare »

INTERVIU Florin Ţurcanu : Am făcut poate greşeala vieţii mele / Femeile sunt orgolioase

Joi, 23 Mai, 2013

Până la bilanțul mai sec, cu cifre și poate grafice, președintele Consiliului Județean Botoșani își face astăzi la Botoşăneanul o evaluare după aproape un an de mandat. Dincolo de bani aduşi sau neaduşi, de promisiuni realizate sau care încă aşteaptă... continuare »

Primul INTERVIU Dănuţ Prisecariu după deschiderea Uvertura : Suntem peste aşteptări

Joi, 04 Aprilie, 2013

La exact o săptămână de la data în care Uvertura Mall şi-a deschis porţile pentru oficialităţi propietarul a purtat o discuţie cu jurnaliştii din Botoşani în care şi-a exprimat primele impresii de la inaugurare. Dănuţ Prisecariu a dezvăluit câteva din... continuare »

INTERVIU Valeriu Iftime : De unde să ai bani decât dacă ţi-a dat o mătuşă?

Marti, 19 Martie, 2013

Alături de Gheorghe Ciubotaru şi de familia Căzăcuţ, conducătorul grupului Elsaco este unul dintre botoşăneni cu o prezenţă constantă în topurile milionarilor români întocmite de publicaţiile economice. Valeriu Iftime susţine însă că viaţa sa nu s-a... continuare »

INTERVIU Geanina Pintilii, revenire la DJDP: Am avut momente când simţeam că nu reuşesc

, 03 Martie, 2013

Geanina Pintilii a revenit la conducerea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) după patru ani şi jumătate într-un moment în care repunerea sa pe funcţie nu a fost tocmai aplaudată de actuala conducere a Consiliului Judeţean, care s-a trezit cu planurile... continuare »