Azi la Botosani

ISJ Botosani

Un viitor mai bun prin educație: Elevi din 24 de școli botoșănene învățați cum să-și dezvolte abilitățile

Luni, 03 August, 2015

În cadrul proiectului “Un viitor mai bun prin educație”, POSDRU/162/2.2/S/142190, cod SMIS: 50629, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în parteneriat cu Asociația  Grupul de  Acțiune Locală ”Valea Bășeului de Sus”... continuare »

N-au pus burta pe carte! Aproape 1.000 de elevi repetenți la Botoșani: AFLĂ care e situația în tabăra corigenților

Sambata, 25 Iulie, 2015

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (IȘJ)  a prezentat în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural care a avut loc vineri dimineață, situația școlară până la data de 24 iulie 2015. Astfel, potrivit inspectorului școlar general Mihaela... continuare »

Huncă face apel către primarii din județ pentru siguranța elevilor: AFLĂ ce le cere

Vineri, 24 Iulie, 2015

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural organizată în dimineața zilei de vineri, în sala de ședințe a Prefecturii Botoșani, a luat cuvântul Mihaela Huncă, șefa Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ), care a făcut un apel către primării... continuare »

REZULTATELE FINALE la Evaluarea Națională în urma contestațiilor : VEZI situația mediilor

Marti, 30 Iunie, 2015

Situația finală a notelor obținute de elevi în urma contestațiilor la Evaluarea Națională a fost făcută publică în după amiaza zilei de marți, 30 iunie 2015. Prin urmare, conform tabelului, la Limba și Literatura Română au fost 191 de contestații... continuare »

Un viitor mai bun prin educație, pentru copiii cu risc de abandon școlar din Botoșani: FOTOGALERIE  

Sambata, 27 Iunie, 2015

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani este beneficiarul  proiectului strategic  „Un viitor mai bun prin educaţie”, ID 142190, având ca parteneri Asociația  Grupul de  Acțiune Locală ”Valea Bășeului de Sus” - ... continuare »

Parlamentare PSD, prefectul Macaleți și primari din județ la un seminar despre educație – FOTOGALERIE

Vineri, 26 Iunie, 2015

Mai multe oficialități din Botoșani au luat parte joi dimineață la un seminar organizat la Căminul Cultural. În prezența prefectului județului Botoșani, Costică Macaleți, a senatorului Doina Federovici, a deputatei Tamara Ciofu, a inspectorului general... continuare »

REZULTATELE la Evaluarea Națională, la Botoșani: AFLĂ cum s-au descurcat elevii

Vineri, 26 Iunie, 2015

Rezultatele la Evaluarea Națională 2015 au fost făcute publice vineri, 26 iunie 2015, de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani (IȘJ). Iată mai jos cum s-au descurcat elevii și ce note au obținut. Astfel că procentul de promovabilitate la Limba și Literatură... continuare »

Grădinițe noi pentru copiii Botoșaniului – IATĂ unde vor fi ridicate

Vineri, 12 Iunie, 2015

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (IȘJ), trei grădinițe noi vor fi construite în județul Botoșani prin intermediul unui program derulat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. În cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării... continuare »

CUM s-au descurcat elevii Botoșaniului la prima probă din Bacalaureat: Chiulul la ordinea zilei

Joi, 11 Iunie, 2015

În perioada 8-10 iunie 2015 elevii înscriși la examenul de bacalaureat au susținut prima probă de foc și a anume cea a ”evaluării competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română”. Iată mai jos rezultatele făcute... continuare »

Bacalaureatul bate la ușă: IATĂ centrele stabilite pentru examen

Vineri, 05 Iunie, 2015

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a făcut publică astăzi, 5 iunie 2015, lista cu centrele de examen, acolo unde elevii înscriși la examenul maturității vor susține atât proba orală, cât și cea scrisă. Elevii claselor a XII- a... continuare »

Ce surpriză la concursurile pentru inspectorii de la IȘJ! – DOCUMENT ce s-a întâmplat după Ancheta Săptămânii

Joi, 04 Iunie, 2015

Concursurile organizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani pentru ocuparea unor posturi de inspectori au luat o altă turnură după ce Botoșăneanul a dezvăluit modul în care se desfășoară examenele. După cum v-am informat la Ancheta Săptămânii,... continuare »

Măgării incredibile la concursul cu ușa închisă pentru inspectori școlari, presiuni fără rușine asupra candidaților, corespund doar cei cu carnetul potrivit de partid

Marti, 02 Iunie, 2015

Ceea ce se întâmplă în aceste zile între pereții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani depășește cu mult dramul de bun simț care ar fi trebuit să caracterizeze o structură din sistemul educațional care se presupune că veghează... continuare »

Inspectorii lui Huncă cad pe capete : UITE ce au făcut în ziua a treia de concurs

Joi, 28 Mai, 2015

După ce în prima zi, doi dintre inspectorii din echipa Mihaelei Huncă s-au retras, varianta oficială, în a treia serie a concursului, alți două părăsesc barca. Miercuri, 27 mai 2015 au intrat la rând Mihaela Cornelia Achihăiței pentru inspector... continuare »

Ce inspectori şcolari deștepți avem! – VEZI notele după ziua a doua de examene

Marti, 26 Mai, 2015

Începute luni cu două retrageri suspecte, concursurile pentru ocuparea posturilor de inspectori şcolari au continuat marţi. A fost rândul pretendenţilor la funcţiile de inspector istorie-geografie şi educaţie fizică şi sport. Pentru ambele posturi... continuare »

Sute de viitori dascăli, înscriși la examenul de titularizare: Au apărut și respinșii

Marti, 26 Mai, 2015

La examenul de titularizare de anul acesta s-au înscris aproape 700 de candidați pentru ocuparea unui post în sistemul de învățământ. Au existat și candidați respinși, dar și nevalidați ori care nu s-au prezentat la validare, potrivit informațiilor... continuare »